ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Δίδυμα περιμένει η Όλγα Κεφαλογιάννη: Διπλή χαρά για το ζευγάρι

Η βουλευτής της ΝΔ Όλγα Κεφαλογιάννη περιμένει δίδυμα όπως αποκαλύπτει σημερινό δημοσίευμα.

Δίδυμα περιμένει η Όλγα Κεφαλογιάννη: Διπλή χαρά για το ζευγάρι

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο σύζυγός της, Μίνως Μάτσας, καθώς σε λίγους μήνες θα γίνουν γονείς. Μάλιστα, όπως αναφέρει σήμερα δημοσίευμα της εφημερίδας On Time η χαρά για το ζευγάρι είναι διπλή, αφού θα αποκτήσουν δίδυμα.

Ο κρυφός γάμος και η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

Θυμίζουμε πως η χαρμόσυνη είδηση της εγκυμοσύνης της Όλγας Κεφαλογιάννη έγινε γνωστή το Σάββατο, λίγες μόλις ημέρες μετά το γάμο του ζευγαριού στις Σπέτσες.

Πιο συγκεκριμένα η Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα, αποκάλυψε πως είναι έγκυος και ότι θα γίνει για πρώτη φορά μαμά.

"Είναι όμορφο να γίνεσαι μητέρα τη στιγμή που πραγματικά το θέλεις. Η μητρότητα είναι για κάθε γυναίκα ο σημαντικότερος ρόλος της ζωής της. Περιμένω να βιώσω αυτήν τη μοναδική ευτυχία. Για τις γυναίκες καριέρας η μητρότητα είναι μια μεγάλη πρόκληση. Για το πώς μπορείς να τα ταιριάξεις όλα.

Η μητρότητα δεν έχει ηλικία. Σε εποχές που οι γυναίκες εργάζονται και καταξιώνονται σε επαγγελματικούς στίβους, κερδίζοντας θέσεις και επαγγελματικές περγαμηνές ο ρόλος της μητέρας έρχεται τη στιγμή που η ίδια το θέλει" είπε, μεταξύ άλλων, η Όλγα Κεφαλογιάννη.

Ο γάμος στις Σπέτσες εν αναμονή των διδύμων

Η Ολγα Κεφαλογιάννη ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με τον αγαπημένο της Μίνωα Μάτσα, υπό άκρα μυστικότητα, τη Δευτέρα 3 Μαϊου και το χαρμόσυνο γεγονός γνωστοποίησε η ίδια η βουλευτής μία ημέρα μετά, μέσα από μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη ανήρτησε μια φωτογραφία, στην οποία απεικονίζονται οι βέρες τους, με εκείνη να φοράει ένα υπέροχο νυφικό από δαντέλα. Στη λεζάντα μάλιστα, χρησιμοποίησε ένα απόσπασμα από τον "Ύμνο της αγάπης": "Νυνί δε μένει πίστις, έλπίς, αγάπη, τα τρία ταύτα μείζων δε τούτων η αγάπη. Ώστε τώρα μας απομένουν τρία πράγματα: η πίστη, η ελπίδα και η αγάπη. Πιο μεγάλη όμως από αυτά είναι η αγάπη", έγραψε.

Ο "Ύμνος της Αγάπης" συχνά αναφέρεται ως ο Ύμνος των Ύμνων της Καινής Διαθήκης και στα εκκλησιαστικά κείμενα ως το Κεφάλαιο της Αγάπης. Το κείμενο αναγιγνώσκεται κατά την ακολουθία του μυστήριου του γάμου.

Κεντρική φωτογραφία: NDP

Read Next

17 Απρ 2024

Κωνσταντίνος Καβάφης:"Σημασία έχουν αυτά που δεν ζήσαμε. Οι έρωτες οι ανεκπλήρωτοι, όλα τα "σ' αγαπώ" που τσιγκουνευτήκαμε"

Τον κατέκριναν, τον χλεύασαν σε μεγάλο βαθμό, τον παρώδησαν και πολλοί προσπάθησαν να αποδείξουν πως όσα έγραφε "δεν συνιστούσαν ποίηση". Έκαναν τεράστιο λάθος.

16 Απρ 2024

Η Δούκισσα Νομικού 17 χρόνια πριν: Όταν η όμορφη φοιτήτρια της ΑΣΟΕΕ κέρδιζε το στέμμα

Τότε ήταν ένα γλυκό κοριτσάκι, φοιτήτρια ακόμα στην ΑΣΟΕΕ. Με δυσκολία κοιτούσε την κάμερα.

Περισσότερα από

Stories

16 Απρ 2024

Τσάρλι Τσάπλιν:"Δεν είμαι ακριβώς ερωτευμένος μαζί της, αλλά εκείνη είναι απόλυτα ερωτευμένη μαζί μου"

Η μεγάλη αδυναμία του Τσάρλι Τσάπλιν στις ανήλικες γυναίκες. Ο Τσαρλς Σπένσερ "Τσάρλι" Τσάπλιν (Charles Spencer "Charlie" Chaplin) γεννήθηκε στις 16 Απριλίου 1889 στο Λονδίνο από γονείς θεατρίνους.

16 Απρ 2024

Κριστόφ: Ο τραγουδιστής του πρώτου μου μπλουζ

Ήυαν ο ερμηνευτής που "χόρεψε" μαζί του κάθε ερωτευμένο ζευγάρι. "Οh! Mon Amour"

15 Απρ 2024

Ζαν Πολ Σαρτρ: "Αν έγινα φιλόσοφος, αν επεδίωξα τόσο επίμονα τη φήμη, όλα έγιναν βασικά για να μπορώ να ρίχνω γυναίκες"

Ο μπουρζουά φιλόσοφος που περιφρόνησε τους μπουρζουάδες και το βραβείο Νόμπελ πέθανε σαν σήμερα.

15 Απρ 2024

Γιάννης Φέρτης: Η φωτογραφία με τη Μιμή Ντενίση από τον γάμο τους

Η σπάνια αδημοσίευτη φωτογραφία με τη Μιμή Ντενίση.

15 Απρ 2024

Γιάνης Φέρτης-Ξένια Καλογεροπούλου : Ο γάμος στο γραφικό εκκλησάκι 60 χρόνια πριν

Σπάνιες φωτογραφίες από τον γάμο του Φέρτη με την Καλογεροπούλου 60 χρόνια πριν!

15 Απρ 2024

Το ζευγάρι που επέλεξε να πεθάνει μαζί: Η αληθινή ιστορία αγάπης του Τιτανικού

"Παιδί μου πες στη μητέρα σου ότι την αγαπώ". Μια τραγική ιστορία αγάπης,πριν το ναυάγιο του θρυλικού κρουαζιερόπλοιου που βυθίστηκε στις 15 Απριλίου 1912, κατά τη διάρκεια του παρθενικού του ταξιδιού.

14 Απρ 2024

Ο Διονύσης Παπαγιαννόπουλος 26 ετών στην πρώτη του θεατρική εμφάνιση

"Όταν η μητέρα του αντιλαμβάνεται την αλήθεια, δηλώνει στον νεαρό Διονύση ότι θα τον αποκληρώσει". Σαράντα χρόνια χωρίς τον σπουδαίο ηθοποιό.

14 Απρ 2024

Σιμόν ντε Μποβουάρ: Η γυναίκα που κατάργησε το μύθο του "αιώνιου θηλυκού"

Η ιέρεια του φεμινισμού άλλαξε ριζικά τον τρόπο που οι κοινωνίες αντιλαμβάνονται το "Δεύτερο Φύλο", πέθανε στις 14 Απριλίου του 1986 και θάφτηκε δίπλα στον Σαρτρ στον άντρα που έδωσε ανυστερόβουλα την ύπαρξή της.