ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

19χρονος Παλαιστίνιος μαχαίρωσε και σκότωσε 13χρονη Ισραηλινή στο κρεβάτι της

Ο Μαλαχί Λέβινγκερ, ο πρόεδρος του συμβουλίου του Κίριατ Άρμπα, είπε ότι ο 19χρονος σκαρφάλωσε στον φράχτη ασφαλείας και μπήκε στο σπίτι όπου επιτέθηκε στην 13χρονη.

19χρονος Παλαιστίνιος μαχαίρωσε και σκότωσε 13χρονη Ισραηλινή στο κρεβάτι της

Σοκ έχει προκαλέσει η κίνηση ενός 19χρονου Παλαιστίνιου να μαχαιρώσει και να σκοτώσει μια έφηβη Ισραηλινή, ηλικίας μόλις 13 ετών, μέσα στο δωμάτιό της, σε έναν εβραϊκό οικισμό της κατεχόμενης Δυτικής Όχθης, προτού πέσει νεκρός από τα πυρά των Ισραηλινών φρουρών.

Όπως ανακοίνωσε ο στρατός, οι φρουροί του οικισμού Κίριατ Άρμπα πυροβόλησαν και σκότωσαν τον δράστη ενώ κατά τη διάρκεια της συμπλοκής τραυματίστηκε και ένας μέλος της ένοπλης πολιτοφυλακής, όπως ανέφεραν ένας εκπρόσωπος των ενόπλων δυνάμεων και ένας από τους επικεφαλής του οικισμού.

19χρονος Παλαιστίνιος μαχαίρωσε και σκότωσε 13χρονη Ισραηλινή στο κρεβάτι της
Το σπίτι όπου ζούσε η άτυχη 13χρονη

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο δράστης ήταν ένας 19χρονος Παλαιστίνιος από ένα γειτονικό χωριό. Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου ανακοίνωσε αμέσως ότι το σπίτι του θα γκρεμιστεί και θα ανακληθούν οι άδειες που έχουν δοθεί σε συγγενείς του ώστε να μπορούν να εργάζονται στο Ισραήλ. Ο Νετανιάχου κάλεσε επίσης την παλαιστινιακή ηγεσία να καταδικάσει την επίθεση και να λάβει άμεσα μέτρα για να σταματήσει την υποκίνηση τέτοιων ενεργειών.

"Ο φρικτός φόνος ενός αθώου κοριτσιού στο κρεβάτι του ρίχνει φως στη δίψα για αίμα και την έλλειψη ανθρωπιάς που επιδεικνύουν οι τρομοκράτες τους οποίους αντιμετωπίζουμε", σημείωσε.

Ο πατέρας και ο αδερφός του 13χρονου κοριτσιού, στο δωμάτιό της.

Ο Μαλαχί Λέβινγκερ, ο πρόεδρος του συμβουλίου του Κίριατ Άρμπα, είπε ότι ο 19χρονος σκαρφάλωσε στον φράχτη ασφαλείας και μπήκε στο σπίτι όπου επιτέθηκε στην 13χρονη Χαλέλ Γιάφα Αριέλ. Ο στρατός έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες στις οποίες διακρίνονται κηλίδες αίματος στο κρεβάτι και το πάτωμα του δωματίου της.

Από τον περασμένο Οκτώβριο, σε επιθέσεις Παλαιστινίων, κυρίως με μαχαίρια στον δρόμο, έχουν σκοτωθεί 33 Ισραηλινοί και δύο Αμερικανοί πολίτες. Οι ισραηλινές δυνάμεις ασφαλείας έχουν σκοτώσει 198 Παλαιστίνιους χαρακτηρίζοντας τους 134 από αυτούς ως δράστες επιθέσεων. Οι υπόλοιποι σκοτώθηκαν ενώ συμμετείχαν σε συγκρούσεις και κινητοποιήσεις διαμαρτυρίας.

Οι Παλαιστίνιοι ηγέτες από την πλευρά τους υποστηρίζουν ότι οι δράστες πραγματοποιούν αυτές τις επιθέσεις όντας απελπισμένοι μετά την κατάρρευση των ειρηνευτικών συνομιλιών το 2014 και την επέκταση των ισραηλινών οικισμών στα κατεχόμενα παλαιστινιακά εδάφη. Οι περισσότερες χώρες θεωρούν παράνομο τον εποικισμό, όμως το Ισραήλ αμφισβητεί αυτήν την άποψη.

Αστυνομικοί στην περιοχή όπου έγινε η δολοφονία.

Read Next

19 Απρ 2024

Η πανέμορφη Αθηναία που ερωτεύτηκε ο Λόρδος Βύρων: "Ζωή μου, σ’ αγαπώ!"

Το άγνωστο ειδύλλιο που ενέπνευσε το διάσημο ποίημα του λογοτέχνη "Η κόρη των Αθηνών". Ο Λόρδος Βύρων απεβίωσε 19 Απριλίου 1824.

18 Απρ 2024

Λίζερλ Αϊνστάιν: Το "κρυφό" παιδί του Άλμπερτ Αϊνστάιν που εξαφανίστηκε μυστηριωδώς μετά τη γέννηση

Σχεδόν 25 χρόνια μετά τον θάνατο του Γερμανού νομπελίστα (που πέθανε 18 Απριλίου 1955) αποκαλύφθηκε η ύπαρξη τρίτου παιδιού στην ζωή του.

Περισσότερα από

Stories

17 Απρ 2024

57 χρόνια πριν: Οι Rolling Stones στην Αθήνα τον Απρίλη του 1967

Τέσσερις ημέρες πριν από το πραξικόπημα των Συνταγματαρχών, οι Rolling Stones άνοιγαν τον χορό των ροκ συναυλιών στην Ελλάδα. Η συναυλία τους στο γήπεδο του ΠΑΟ άρχισε κανονικά, αλλά δεν τελείωσε ποτέ.

17 Απρ 2024

Δημήτρης Μητροπάνος: Γνώρισε τον εξόριστο πατέρα του όταν ήταν 29 χρόνων. Οι αποβολές από τα σχολεία και η πατρική σχέση με τον Ζαμπέτα

Ήταν17 Απριλίου όταν ο Δημήτρης Μητροπάνος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με πνευμονικό οίδημα και μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου και άφησε την τελευταία του πνοή, σε ηλικία 64 ετών.

17 Απρ 2024

Κωνσταντίνος Καβάφης:"Σημασία έχουν αυτά που δεν ζήσαμε. Οι έρωτες οι ανεκπλήρωτοι, όλα τα "σ' αγαπώ" που τσιγκουνευτήκαμε"

Τον κατέκριναν, τον χλεύασαν σε μεγάλο βαθμό, τον παρώδησαν και πολλοί προσπάθησαν να αποδείξουν πως όσα έγραφε "δεν συνιστούσαν ποίηση". Έκαναν τεράστιο λάθος.

16 Απρ 2024

Η Δούκισσα Νομικού 17 χρόνια πριν: Όταν η όμορφη φοιτήτρια της ΑΣΟΕΕ κέρδιζε το στέμμα

Τότε ήταν ένα γλυκό κοριτσάκι, φοιτήτρια ακόμα στην ΑΣΟΕΕ. Με δυσκολία κοιτούσε την κάμερα.

16 Απρ 2024

Τσάρλι Τσάπλιν:"Δεν είμαι ακριβώς ερωτευμένος μαζί της, αλλά εκείνη είναι απόλυτα ερωτευμένη μαζί μου"

Η μεγάλη αδυναμία του Τσάρλι Τσάπλιν στις ανήλικες γυναίκες. Ο Τσαρλς Σπένσερ "Τσάρλι" Τσάπλιν (Charles Spencer "Charlie" Chaplin) γεννήθηκε στις 16 Απριλίου 1889 στο Λονδίνο από γονείς θεατρίνους.

16 Απρ 2024

Κριστόφ: Ο τραγουδιστής του πρώτου μου μπλουζ

Ήυαν ο ερμηνευτής που "χόρεψε" μαζί του κάθε ερωτευμένο ζευγάρι. "Οh! Mon Amour"

15 Απρ 2024

Ζαν Πολ Σαρτρ: "Αν έγινα φιλόσοφος, αν επεδίωξα τόσο επίμονα τη φήμη, όλα έγιναν βασικά για να μπορώ να ρίχνω γυναίκες"

Ο μπουρζουά φιλόσοφος που περιφρόνησε τους μπουρζουάδες και το βραβείο Νόμπελ πέθανε σαν σήμερα.

15 Απρ 2024

Γιάννης Φέρτης: Η φωτογραφία με τη Μιμή Ντενίση από τον γάμο τους

Η σπάνια αδημοσίευτη φωτογραφία με τη Μιμή Ντενίση.

15 Απρ 2024

Γιάνης Φέρτης-Ξένια Καλογεροπούλου : Ο γάμος στο γραφικό εκκλησάκι 60 χρόνια πριν

Σπάνιες φωτογραφίες από τον γάμο του Φέρτη με την Καλογεροπούλου 60 χρόνια πριν!

15 Απρ 2024

Το ζευγάρι που επέλεξε να πεθάνει μαζί: Η αληθινή ιστορία αγάπης του Τιτανικού

"Παιδί μου πες στη μητέρα σου ότι την αγαπώ". Μια τραγική ιστορία αγάπης,πριν το ναυάγιο του θρυλικού κρουαζιερόπλοιου που βυθίστηκε στις 15 Απριλίου 1912, κατά τη διάρκεια του παρθενικού του ταξιδιού.