ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

15 πανέμορφα πολυτελή ξενοδοχεία που μπορείς να αντέξεις οικονομικά

Ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο που φαίνονται πανάκριβα αλλά μπορείτε να επισκεφθείτε χωρίς να βάλετε βαθιά το χέρι στην τσέπη.

15 πανέμορφα πολυτελή ξενοδοχεία που μπορείς να αντέξεις οικονομικά

H Coco Chanel πολύ σωστά είπε κάποτε πως: «Τα καλύτερα πράγματα στη ζωή είναι δωρεάν. Τα αμέσως επόμενα καλύτερα είναι πολύ ακριβά.» Το απόφθεγμά της αυτό είναι ακόμα επίκαιρο - αλλά ευτυχώς, όταν πρόκειται για ταξίδια, υπάρχει και τρίτη επιλογή: ξενοδοχεία πολυτελείας που είναι πραγματικά προσιτά.

Αν ξέρετε πού να κοιτάξετε, υπάρχουν πολλά υπέροχα ξενοδοχεία που προσφέρουν τα ίδια προνόμια με ένα θέρετρο πέντε αστέρων - τεράστιες πισίνες, όμορφα διακοσμημένα δωμάτια, κορυφαία εστιατόρια - χωρίς το υπέρογκο τίμημα. Από σουίτες μέσα σε σπηλιές στην Τουρκία μέχρι μπανγκαλόου στο Μπαλί, ανακαλύψτε 15 πανέμορφα καταλύματα στα οποία μπορείτε να μείνετε πολύ φτηνά - τα περισσότερα κοστίζουν λιγότερο από €90 ανά διανυκτέρευση.

1. Saguaro Palm Springs, Καλιφόρνια

15 πανέμορφα πολυτελή ξενοδοχεία που μπορείς να αντέξεις οικονομικά
Ήλιος, φοίνικες και χρωματιστά κτίρια ιδανικά για να ζήσετε αυτό που σημαίνει Καλιφόρνια. Διανυκτέρευση από €118.

2. Devonshire Arms at Pisley, Αγγλία

Αυτό το γοητευτικό πανδοχείο είναι η βρετανική πεμπτουσία: country chic κρεβάτι, χωριό μέσα στο πράσινο και φυσικά, μια παμπ που σερβίρει μπίρες τοπικής παραγωγής. Η οικεία ατμόσφαιρα του κτήματος και το φιλικό προσωπικό θα σας κάνουν να νιώσετε σαν στο σπίτι σας - ή ακόμα καλύτερα, σαν μια κυρία στο Downton Abbey. Διανυκτέρευση από €130.

3. Empress Angkor Resort & Spa, Καμπότζη

Δεν κοστίζει πολύ να ζήσεις σαν βασιλιάς στη χώρα με τα χρυσά παλάτια και τις ασημένιες παγόδες. Το μεγαλοπρεπές λόμπι και τα δωμάτια με τις χρυσές λεπτομέρειες σε αυτό το θέρετρο είναι κατάλληλα για μια αυτοκράτειρα, και η τιμή είναι όσο πρέπει. Η αρχιτεκτονική θυμίζει τους ναούς Angkor Wat οι οποίοι βρίσκονται 15 λεπτά μακριά από το ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση από €52.

4. Estalagem Ponta Do Sol, Πορτογαλία

Το θέρετρο αυτό βρίσκεται στην κορυφή ενός βράχου με θέα τον Ατλαντικό Ωκεανό, θέα που μπορεί να συγκριθεί μόνο με τους εκπληκτικούς εσωτερικούς χώρους. Η μινιμαλιστική διάταξη των χρωμάτων του ξενοδοχείου έχει ως στόχο να αντισταθμίσει την εντυπωσιακή φύση που περιβάλλει το χωριό του μισού αιώνα. Υπάρχουν πολλές δραστηριότητες να απασχοληθείς, όπως κανό, παρακολούθηση φαλαινών, ορεινή ποδηλασία και αλεξίπτωτο πλαγιάς. Διανυκτέρευση από €65.

5. Hotel 115, Νέα Ζηλανδία

Η Νέα Ζηλανδία ομολογουμένως πέφτει λίγο μακριά αλλά αν τύχει να πας, το συγκεκριμένο ξενοδοχείο είναι ιδανικό για τη διαμονή σου. Η περιοχή έχει αρχίσει να συνέρχεται από τον μεγάλο σεισμό του 2011 και η γειτονιά έχει αρχίσει να ανοικοδομείται με νέα και μοντέρνα κτίρια. Διανυκτέρευση από €98.

6. Hotel New Yorker, Μαϊάμι, Φλόριντα

Αυτό το μέρος μοιάζει αλλά δεν είναι πια μοτέλ. Ένα ζευγάρι μεταμόρφωσε το κτήριο - μια οικογενειακή ιδιοκτησία από το 1980 - σε ένα boutique ξενοδοχείο, διατηρώντας παράλληλα την ρετρό αισθητική. Θα φανείται περισσότερο "ψαγμένοι" αν επιλέξετε να μείνετε σε αυτή την ανερχόμενη γειτονιά σε σχέση με τα πιο τουριστικά σημεία του South Beach. Διανυκτέρευση από €70.

7. Reef Hotel, Γιοχάνεσμπουργκ, Νότια Αφρική

Όταν ψάχνετε για κατάλυμα σε μια πόλη σαν το Γιοχάνεσμπουργκ, πρέπει να βρείτε μια βολική τοποθεσία για να εξασφαλίσετε ότι θα προλάβετε να δείτε όλα τα αξιοθέατα. Αυτό το άνετο ξενοδοχείο, μόλις λίγα λεπτά μακριά από το Δημαρχείο και τα μεγάλα εμπορικά κέντρα, βρίσκεται στο κέντρο της πόλης. Αν κουραστείτε μπορείτε να χαλαρώσετε στο Elevate, ένα εκλεπτυσμένο μπαρ στον τελευταίο όροφο με θέα 360 μοιρών. Διανυκτέρευση από €55.

8. The Old No77, Nέα Ορλεάνη, Λουιζιάνα

Αυτό το ξενοδοχείο άνοιξε πολύ πρόσφατα. Υπήρξε αποθήκη καφέ στη Βικτωριανή εποχή και τη θέση του βιομηχανικού εσωτερικού διάκοσμου πήρε ένα νέο hipster chic design. Απέχει 3 τετράγωνα από τη Γαλλική Συνοικία, επιτρέπει τη διαμονή σε κατοικίδια και επίσης στεγάζει το Compère Lapin, ένα μπιστρό με επικεφαλής την κορυφαία σεφ Nina Compton. Διανυκτέρευση από €78.

9. Wanderlust Hotel, Σιγκαπούρη

Αυτό το τετραώροφο ξενοδοχείο στην περιοχή Little India ήταν παλιά σχολικό κτίριο το οποίο μετατράπηκε σε ένα κομψό κατάλυμα 29 δωματίων με τη βοήθεια των καλύτερων γραφίων διακόσμησης της χώρας. Κάθε όροφος είναι στολισμένος με ένα παιχνιδιάρικο θέμα με έμπνευση από κλασικές επιτυχίες όπως το "Purple Rain" και το "Yellow Submarine", και τα έπιπλα στα δωμάτια είναι διακοσμημένα με αξιολάτρευτες εγκοπές. Διανυκτέρευση από €80.

10. Patios Des San Telmos, Μπουένος Άιρες, Αργεντινή

Όπως λέει και το όνομά του αυτό το το ξενοδοχείο αυτό είναι μια όαση από βεράντες με γήινα κεραμικά και πολυθρόνες από άχυρο. Το όμορφο αίθριο συνδυάζει παλιά και νέα Νοτιοαφρικάνικη σχεδιαστικά στοιχεία, με παραδοσιακά πλακάκια και κρεμαστά γλυπτά από ντόπιους καλλιτέχνες που προσθέτουν χρωματιστές πινελιές στον εσωτερικό κήπο και το σιντριβάνι. Διανυκτέρευση από €52.

11. Siolim House, Γκόα, Ινδία

Σε αυτό το ξενοδοχείο μπορείτε να ζήσετε τη μεγάλη ζωή χωρίς υψηλό κόστος. Ο ξενώνας ανακαινίστηκε από τα ερείπια ενός αρχοντικού της πορτογαλικής κυβέρνησης του 17ου αιώνα. Υπάρχουν ακόμα καλά-διατηρημένα τα azulejos (πορτογαλικά πλακάκια ζωγραφισμένα στο χέρι) και ινδική αντίκες. Η τοποθεσία του ξενοδοχείου είναι πολύ βολική αφού βρίσκεται και πολύ κοντά σε τρεις από τις λιγότερο πολυσύχναστες παραλίες της περιοχής. Διανυκτέρευση από €88.

12. Aydinli Cave Hotel, Καππαδοκία, Τουρκία

Εάν η περίπτωση να περάσετε ένα βράδυ σε μια σπηλιά δεν ακούγεται και τόσο ιδανική, δεν έχετε μείνει ακόμα σε αυτή την οικογενειακή επιχείρηση με ξενώνες. Το ξενοδοχείο των 14 δωματίων είναι λαξευμένο από βραχώδεις σχηματισμούς στην Καππαδοκία, προσφέροντας στους επισκέπτες πρόσβαση σε μια απαράμιλλη θέα. Το παραδοσιακό πανδοχείο είναι επίσης σε πλεονεκτικό σημείο ώστε να θαυμάσετε τις συνεχώς μεταβαλλόμενες αποχρώσεις του ροζ στη Rose Valley κατά τη διάρκεια του ηλιοβασιλέματος. Αν βρεθείτε στην περιοχή μην παραλείψετε να κάνετε μια πτήση με αερόστατο στο εθνικό πάρκο που είναι στη λίστα κάθε τουρίστα. Διανυκτέρευση από €52.

14. Hotel Shin Shin, Σεούλ

Αυτό το μοντέρνο καταφύγιο έχει ανατολίτικες επιρροές τις οποίες δένει άριστα με σύγχρονες σχεδιαστικές λεπτομέρειες: Παραδοσιακά κρεβάτια Κορέας συνδυάζονται με κίτρινα ριγέ μπουρνούζια και τσάντες, όλα σχεδιασμένα αποκλειστικά. Στο ξενοδοχείο στεγάζεται και το Dinehall, ένα κομψό καφέ στο ισόγειο. Διανυκτέρευση από €104.

15. Sir F.K. Savigny, Βερολίνο

Το ξενοδοχείο βρίσκεται στην πολυσύχναστη συνοικία Savignyplatz. Διαθέτει διακοσμητικά τούβλα στους τοίχους και καλαίσθητα ασπρόμαυρα δωμάτια. Η τοποθεσία είναι προνομιακή για ξενύχτηδες και καλοφαγάδες αφού βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από μερικά από τα πιο γνωστά μπαρ, νυχτερινά κέντρα, τζαζ club και κελάρια του Δυτικού Βερολίνου, όπως το δημοφιλές Quasimodo. Διανυκτέρευση από €83.

Read Next

23 Απρ 2024

Ποιος σκότωσε τον Αλέξανδρο Ωνάση και οι θεωρίες συνομωσίας

Πίσω στο 1973 ο γιος του Αριστοτέλη Ωνάση σκοτώνεται σε αεροπορικό δυστύχημα. Τα πορίσματα δείχνουν δολοφονία και οι θεωρίες συνομωσίας κάνουν το γύρο του κόσμου.

22 Απρ 2024

Μάνος Χατζιδάκις : "Μπορεί κανείς να φανταστεί ποτές, πως μια βραδιά κεφιού του, είναι δυνατόν να την καλύψει μια Σονάτα του Mπετόβεν;"

Όταν ο Μάνος Χατζιδάκις άλλαξε την πορεία της ελληνικής μουσικής μιλώντας για το ρεμπέτικο.

Περισσότερα από

Stories

22 Απρ 2024

Όταν ο Φιλοποίμην Φίνος ήθελε να υιοθετήσει τη Ζωή Λάσκαρη: "Εγώ του το αρνήθηκα"

"Είχα πει τότε ότι αφού δεν έχω γονείς δεν θέλω να υιοθετηθώ από κανέναν".

22 Απρ 2024

Hey Jude: H ιστορία του χιτ των Beatles που έμεινε 9 εβδομάδες στο No1 των charts είναι βαθιά προσωπική

Το τραγούδι συνέθεσε ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ προσπαθώντας να παρηγορήσει τον γιο του Τζον Λένον.

22 Απρ 2024

"Οι γέφυρες του Μάντισον": Όλα όσα δεν ξέραμε για την ταινία που μας ράγισε την καρδιά

Ο Κλιντ Ίστγουντ όχι μόνο πρωταγωνιστούσε ως ερωτευμένος φωτογράφος του National Geographic, αλλά σκηνοθετούσε παράλληλα τον εαυτό του και τη Μέριλ Στριπ- ενώ για τον ρόλο της απορρίφθηκαν άλλες διάσημες ηθοποιοί.

22 Απρ 2024

Τζακ Νίκολσον: Μεγάλωσε πιστεύοντας ότι η μητέρα του ήταν η αδερφή του

Σήμερα ο εκκεντρικός ηθοποιός του Χόλιγουντ με τα 3 Όσκαρ κλείνει τα 87

21 Απρ 2024

"Ελισάβετ, η αμόρφωτη βασίλισσα": Η ελλιπής εκπαίδευση και η ανασφάλεια που ένιωθε

Η Ελισάβετ ξέροντας ότι υστερεί σε γνώσεις και μόρφωση αισθανόταν πολύ άβολα να συμμετέχει σε συζητήσεις με καλλιεργημένους ανθρώπους.

21 Απρ 2024

Τζόαν Κρόφορντ: Η μεγάλη ερμηνεύτρια, η σταρ σκέτο… δηλητήριο

Δεν ήταν απλώς μία μοιραία γυναίκα. Ήταν μία δηλητηριώδης, τοξική σταρ, που όλοι είχαν να πουν έναν κακό λόγο γι' αυτή, αλλά και να εκφράσουν τον θαυμασμό τους για το πηγαίο ταλέντο της.

21 Απρ 2024

Οι περίφημες "φαμ φατάλ" των φιλμ νουάρ – Δέκα θρυλικές και αξέχαστες πρωταγωνίστριες

Γυναίκες- δηλητήριο που έλιωναν τα αρσενικά με ένα και μόνο βλέμμα.

19 Απρ 2024

Ρένα Βλαχοπούλου: Η τολμηρή φωτογράφιση με μαγιό την δεκαετία του ’50

Η Ρένα Βλαχοπούλου ήταν πάντα περήφανη για τη σιλουέτα της.

19 Απρ 2024

Η πανέμορφη Αθηναία που ερωτεύτηκε ο Λόρδος Βύρων: "Ζωή μου, σ’ αγαπώ!"

Το άγνωστο ειδύλλιο που ενέπνευσε το διάσημο ποίημα του λογοτέχνη "Η κόρη των Αθηνών". Ο Λόρδος Βύρων απεβίωσε 19 Απριλίου 1824.