ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

8 πράγματα που αλλάζουν μετά τα 30

Αν πλησιάζεις τα 30, μην αγχώνεσαι. Οι πιο πολλές αλλαγές είναι προς το καλύτερο!

8 πράγματα που αλλάζουν μετά τα 30

Πολλοί τη θεωρούν την καλύτερη ηλικία. Αυτές είναι οι πιο σημαντικές αλλαγές που θα παρατηρήσεις στη ζωή σου φτάνοντας στα 30.

Δεν μπορείς να αποφύγεις εύκολα το hangover

Η εποχή που έπινες επί δύο συνεχόμεμες μέρες χωρίς καμία συνέπεια ανήκει πλέον στο παρελθόν. Μετά τα 30 η αντοχή μας στο αλκοόλ μειώνεται αισθητά. Αν το παρακάνεις με το ποτό, δύσκολα θα αποφύγεις τη ναυτία και τον πονοκέφαλο το επόμενο πρωί. Το θετικό σημείο είναι ότι θα μάθεις να απολαμβάνεις το ποτό σου, και θα πίνεις όσο χρειάζεται για να αισθανθείς πιο χαλαρή, χωρίς να το μετανιώσεις την επόμενη μέρα.

Δεν θα βγαίνεις έξω κάθε Σάββατο

Τα ατέλειωτα ξενύχτια σε μπαρ και clubs δίνουν σταδιακά τη θέση τους σε συγκεντρώσεις φίλων σε σπίτια, για ποτο, φαγητό ή ταινία. Πολλές φορές, η ιδέα του να περάσεις ένα ήσυχο Σαββατόβραδο στο σπίτι με το βιβλίο σου, θα σου φαίνεται πιο δελεαστική από μια βραδινή έξοδο.

Δεν θα μπορείς πια να τρως τα πάντα

Πριν τα 30, έτρωγες ο,τι ήθελες όποτε ήθελες και όσο ήθελες, χωρίς να παίρνεις κιλά. Τώρα θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτική. Η πρόσληψη βάρους είναι ευκολότερη, λόγω της επιβράδυνσης του μεταβολισμού. Αν θες να παραμείνεις στα κιλά σου, ξεκίνα να τρως πιο υγιεινά και βάλε στη ζωή σου τη γυμναστική.

Θα δεις τις πρώτες ρυτίδες

Δεν είχες ποτέ ενδιαφερθεί γι' αυτές, μέχρι που οι πρώτες ρυτίδες έκαναν την εμφάνισή τους. Δεν σε κάνουν άσχημη, ούτε μπορούν όλοι να τις δουν. Όμως, μπορεί να σε κάνουν να συνειδητοποιήσεις ότι μεγαλώνεις και ότι δεν μπορείς να σταματήσεις το χρόνο. Οι πραγματικές ρυτίδες θα έρθουν πολύ αργότερα, αλλά τότε δεν θα σου φανούν τόσο σημαντικές.

Οι άσπρες τρίχες πολλαπλασιάζονται

Είναι πιθανό να έχεις δει λευκές τρίχες στα μαλλιά σου πριν από τα 30. Όσο περνάει ο καιρός, γίνονται περισσότερες και είναι δύσκολο να τις καλύψεις. Ευκαιρία να πειραματιστείς κάνοντας μια αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών σου.

Δεν παρεξηγείσαι εύκολα

Φτάνοντας τα 30, ξέρεις πλέον καλύτερα τον εαυτό σου και τους στόχους σου. Παλιότερα, ένα αρνητικό σχόλιο μπορεί να σου προκαλούσε θυμό ή στενοχώρια, πλέον όμως το αντιμετωπίζεις ψύχραιμα. Δεν έχεις πλέον χρόνο να ασχοληθείς με ασήμαντα και αρνητικά πράγματα. Δεν παρέξηγείσαι εύκολα, και ξέρεις να υπερασπιστείς τον εαυτό σου.

Έχεις λίγους και καλούς φίλους

Έχεις φτάσει στην ηλικία που αρχίζεις να κάνεις ένα ξεκαθάρισμα στις φιλικές σου σχέσεις. Πλέον, επιζητάς να έχεις γύρω σου ανθρώπους που θεωρείς πραγματικούς σου φίλους. Με αυτούς τους ανθρώπους θα μοιράζεσαι τα πάντα και θα σταματήσεις να χάνεις χρόνο και ενέργεια σε άτομα που δεν ανταποδίδουν το ενδιαφέρον και την εκτίμησή σου. Αυτους τους λίγους και καλούς φίλους σου, θα τους κρατήσεις για όλη σου τη ζωή.

Η προσωπική σου ζωή βελτιώνεται

Είτε έχεις βρει τον άνθρωπο της ζωής σου είτε ακόμα τον ψάχνεις, ένα είναι σίγουρο: Θα καταλήξεις με αυτόν που σε κάνει πραγματικά ευτυχισμένη. Η αγάπη θα είναι για σένα πηγή έμπνευσης και δύναμης. Η ερωτική σου ζωή βελτιώνεται, καθώς πλέον έχεις μάθει να αγαπάς το σώμα σου και έχεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση

Read Next

18 Απρ 2024

Grand Potato chips: Η απόλυτη εξερεύνηση των γεύσεων στον κόσμο των τσιπς

Ετοιμάσου για ένα εκπληκτικό ταξίδι γευστικών ανακαλύψεων.

17 Απρ 2024

Το πάθος πίσω από τη Νο1 super premium τεκίλα στον κόσμο

Μπορεί να μην ανακάλυψε την τεκίλα, αλλά ήταν η Patrón που την τελειοποίησε, συστήνοντας πρώτη σε όλον τον κόσμο μια πραγματικά "super premium τεκίλα".

Περισσότερα από

Life

17 Απρ 2024

SORITES – "Είναι Μοιραίο"

Οι SORITES μετά την πρώτη τους τηλεοπτική εμφάνιση στο "Μουσικό Κουτί", συστήνονται στο κοινό με το πρώτο τους single

17 Απρ 2024

Villa Sola Cabiati | Μία έπαυλη με ιστορία αιώνων - Το palazzo αριστούργημα στη λίμνη Como

Μια βίλα με βαριά ιστορία και σπουδαία διακόσμηση έχει φιλοξενήσει μεγάλες προσωπικότητες, ανάμεσα τους και ο Ναπολέοντας με την σύζυγό του, Ζοζεφίνα.

17 Απρ 2024

Πότε κυκλοφορούν οι "Ιστορίες Καλοσύνης" του Γιώργου Λάνθιμου

Έγινε γνωστή η ημερομηνία κυκλοφορίας της νέας ταινίας του Έλληνα σκηνοθέτη στις εγχώριες αίθουσες.

16 Απρ 2024

Monobloc Chair: Η δικαίωση της πλαστικής καρέκλας από τους New York Times

Η καρέκλα που πρωταγωνιστεί σε πανηγύρια, σουβλατζίδικα και παραλίες, είναι το εμβληματικότερο έπιπλο των τελευταίων 100 ετών σύμφωνα με τους New York Times.

16 Απρ 2024

MALLORY: Το πολυαγαπημένο ελληνικό fashion brand Mallory The Label γιόρτασε το λανσάρισμα της νέας συλλογήςj

Το brand MALLORY THE LABEL αποκάλυψε τη νέα S/S ’24 συλλογή "NOMAS" στο απόλυτο fashion party της σεζόν.

16 Απρ 2024

Divani Corfu Palace: Φέτος το Πάσχα σημαίνει... Κέρκυρα!

Απολαύστε τις γιορτές στον απόλυτο πασχαλινό προορισμό και το πλήρως ανανεωμένο Divani Corfu Palace.

15 Απρ 2024

8 φρούτα που έχουν λιγότερη ζάχαρη

Τα φρούτα περιέχουν ζάχαρη, ναι! Αλλά μην ξεχνάς ότι είναι γεμάτα και με θρεπτικά συστατικά.

15 Απρ 2024

Pepe Jeans London: Η νέα συλλογή σχεδιάστηκε για να γοητεύσει τους λάτρεις του denim

Η Pepe Jeans London συλλογή εξυμνεί την διαχρονική βρετανική κληρονομιά της μάρκας.

13 Απρ 2024

Οι 30 ομορφότεροι ανοιξιάτικοι προορισμοί

Από τις ποδηλατάδες στις όχθες της Λίμνης Πλαστήρα ως τους ανοιξιάτικους περιπάτους σε φαράγγια με ορχιδέες στη Χίο, να μερικές από τις εμπειρίες που μας δίνουν ιδέες για ανοιξιάτικες αποδράσεις.