Με μεγάλη επιτυχία και τις απαραίτητες αποστάσεις και προφυλάξεις πραγματοποιήθηκε το πρώτο συνέδριο που μίλησε ανοιχτά για τη σημασία της σεξουαλικής και ερωτικής νοημοσύνης.

Ο οικοδεσπότης Γιώργος Λάγιος υποδέχτηκε τους διακεκριμένους του καλεσμένους σε μία επιβλητική αίθουσα του Divani Apollon Palace & Thalasso με δροσερό κοκτέιλ και εκλεκτά εδέσματα.

Με τίτλο «Μέσα Στο Μυαλό Σου» για πρώτη φορά υπήρξε αλληλεπίδραση ομιλητή και κοινού, ενώ δόθηκε η δυνατότητα εκτός απο δια ζώσης να παρακολουθήσει κάποιος το συνέδριο και μέσω μιας ηλεκτρονικής πλατφόρμας.

Τα θέματα που αναλύθηκαν ήταν: «ο έρωτας ως ψυχική διαταραχή αλλά και η σεξουαλική νοημοσύνη». Μέσα σε 2 ώρες, είχαν την δυνατότητα να αποκτήσσουν τα εργαλεία για να διεκδικήσουν και να βιώσουν μια ικανοποιητική ερωτική ζωή, ενώ παράλληλα να εξασκηθούν με πρακτικές μεθόδους  και μέσω εξειδικευμένων ψυχολογικών εργαλείων να μετατρέψουν τους ενδοιασμούς τους σε δύναμη και αυτοπεποίθηση στις σχέσεις τους.

Μέσα σε 2 ώρες, είχαν την δυνατότητα να αποκτήσουν τα εργαλεία για να διεκδικήσουν και να βιώσουν μια ικανοποιητική ερωτική ζωή, ενώ παράλληλα να εξασκηθούν με πρακτικές μεθόδους  και μέσω εξειδικευμένων ψυχολογικών εργαλείων να μετατρέψουν τους ενδοιασμούς τους σε δύναμη και αυτοπεποίθηση στις σχέσεις τους.

Μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν:

Ο Δήμαρχος Βούλας-Βάρης-Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος,  ο βουλευτής Κωνσταντίνος Κυρανάκης, ο Λάκης Γαβαλάς, η Μαρία Κορινθίου, η Έλενα Γαλύφα, ο Παναγιώτης Βασιλάκος, η Βίκυ Κάβουρα, ο Γιάννης Καγιούλης, η Σόφη Πασχάλη και η Ιωάννα Σιαμπάνη.

Μάθετε περισσότερα εδώ ή στείλτε στο glagiosmind@gmail.com