Η εταιρία Social Media Breakup Coordinator μετά το χωρισμό σας, αναλαμβάνει να μειώσει την πρόσβαση του πρώην στην ψηφιακή σας ύπαρξη. Αν το σκεφτείτε καλά θα διαπιστώσετε ότι το θέμα είναι μεγάλο. Facebook, twitter, snapchat και τόσα άλλα μέσα δίνουν πρόσβαση στον πρώην σας, στις απόψεις που ίσως εκθέσετε για το χωρισμό σας, στα μελλοντικά σας σχέδια και ίσως και στον μελλοντικό σας σύντροφο. Το θέλετε τώρα όλο αυτό; Μάλλον όχι.

Αυτό το κενό κάλυψε η εταιρία η οποία αναλαμβάνει τις ιδιαίτερες ρυθμίσεις που πρέπει να κάνετε στους λογαριασμούς σας ώστε ο πρώην καλός σας να μην παραμείνει στην ζωή σας ως «ψηφιακό φάντασμα».

Η Social Media Breakup Coordinator αναλαμβάνει και το έξυπνο κινητό σας και διαγράφει από αυτό ότι χρειάζεται για να μην αναστατώνεστε άδικα. Για τις εφαρμογές των social media οι συγκεκριμένες ρυθμίσεις είναι πολλές φορές θαμμένες πολύ βαθιά στο λογισμικό και χρειάζονται κάποιον πιο ειδικό από εσάς. Ετσι, η ειδικός θα αναλάβει να αλλάξει τη σχέση σας στην online ζωή σας, θα περιορίσει ή θα αποκλείσει εντελώς την πρόσβαση του πρώην στα post και τα tweet σας αλλά και αυτά των φίλων σας που αφορούν όμως εσάς.

Με τον τρόπο αυτό, ο χωρισμός θα γίνει πολύ πιο άμεσα και με λιγότερο στρες για εσάς. Για την ώρα Social Media Breakup Coordinator είναι μία ιδέα που η ίδια δημιουργήθηκε από μία γυναίκα ως εργασία αλλά αναζητείστε την γιατί όπως δήλωσε η «εφευρέτης», το ενδιαφέρον ήταν τόσο μεγάλο ώστε λογικά σε λίγο καιρό η υπηρεσία θα είναι πραγματικά διαθέσιμη.

Σήμερα πάντως, υπάρχει όντως σε λειτουργία μία άλλη εταιρία που λέγεται breakup shop και κάνει αυτό ακριβώς που λέει το όνομά της! Αναλαμβάνει να σας χωρίσει από τον καλό σας με δικό της μήνυμα που στέλνει εκ μέρους σας! Μαζί, του στέλνει, αν θέλετε και ένα δώρο χωρισμού για να γλυκάνει τη στιγμή. Δεν αστειευόμαστε. 

Περισσότερα εδώ http://breakupshop.com/

 

TAGS