Αυτό το καλοκαίρι, γίνετε πολύ πιο ερωτεύσιμοι, με τα tips των DVD Σχολή Αποπλάνησης. Περιέχουν ολόκληρη την θεωρία της κατάκτησης της sex coach Ειρήνης Χειρδάρη, σε έξι σεμινάρια:  

1. H ευγενής Τέχνη της Αποπλάνησης: Πώς γίνεσαι πλανεύτρα/παίκτης, πώς καλλιεργείς τη φυσική έλξη, το σεξ απίλ και τη γοητεία, πώς κατακτάς την αυτοπεποίθηση.
2. Η Γλώσσα του Σώματος: Κινησιολογικά μυστικά για να φλερτάρεις αποτελεσματικά και τεχνικές για να κοιτάζεις με εύγλωττο τρόπο το αντικείμενο του πόθου σου.
3. Μίλα του/της: Πώς, με τα πρώτα κιόλας λόγια, τον/την αποπλανείς συναισθηματικά (τον/την γραπώνεις από την καρδιά) και τον/την προκαλείς πνευματικά (ελέγχεις το μυαλό του/της).
4. Κάθε αρχή και δύσκολη; Όχι πάντα: Τα do’s και τα dont’s στα πρώτα τηλεφωνήματα και ραντεβού. Με απλές αλλαγές στη συμπεριφορά σου, μπορείς να κάνεις έναν άντρα/ μια γυναίκα να σε σεβαστεί και να σε δει σαν ενδεχόμενο μεγάλο του/ της έρωτα. Γιατί αν δεν σε σεβαστεί, δεν θα σε αγαπήσει.
5. Η Θεωρία της Κατάκτησης: Πώς κάνεις έναν άντρα/ μια γυναίκα να σε ποθεί, να μην μπορεί να ζήσει χωρίς εσένα και να σε αγαπά για πάντα. Ή, για να το πούμε διαφορετικά, να σε ερωτευτεί ταυτόχρονα µε τρία διαφορετικά εγκεφαλικά συστήματα: λαγνεία, ρομαντική αγάπη, συντροφική αγάπη.
6. You’ve got the Power: Πώς να µη γίνεις δεδομένη/ος και να µη χάσεις τη δύναμή σου, όσο ερωτευμένη/ος κι αν είσαι.

Για να παραγγείλετε τα DVD με τα σεμινάρια της Σχολής Αποπλάνησης της sex coach Ειρήνης Χειρδάρη, μπείτε στο http://shop.sexelixis.gr και στο www.sexelixis.com  
Διατίθονται σε δύο διαφορετικές κασετίνες: Σχολή Αποπλάνησης για άντρες και Σχολή Αποπλάνησης για γυναίκες. 

Φωτό: Jens Johnsson

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS