Ένα σάιτ γνωριμιών κατάφερε μέσω  των στατιστικών που κρατάει μέσω καθε χρήστη να εντοπίσει τη μία λέξη που είναι σε θέση να φέρει σε μία γυναίκα πολύ περισσότερες προτάσεις για ραντεβού. Και από τη στιγμή που την ανακοίνωσε όλες τρέχουν να ανανεώσουν τα προφίλ τους τόσο στα site γνωριμιών όσο και στα social media.

Σύμφωνα, λοιπόν, με έρευνα που έγινε ανάμεσα σε 7,000 χρήστες της εφαρμογής γνωριμιών Zoosk, οι γυναίκες που έχουν συμπεριλάβει στα ενδιαφέροντα τους ή στο προφίλ της τη μαγική λέξη «πιλάτες» έχουν 160% περισσότερες πιθανότητες να προσελκύσουν τους υποψήφιους συντρόφους.

Τα συγκεκριμένα στατιστκά αποδεικνύουν, σύμφωνα με τους επικεφαλείς της εταιρίας, πως η συγκεκριμένη γυμναστική είναι η πιο «σεξουαλική του κόσμου», αφού κάθε φορά που αναφέρει κάποια το όνομα τους το μυαλό του συνομιλητή της πηγαίνει στους δυνατούς μύες, αλλά πάνω απ'όλα στην ευλυγισία του σώματος.

Αν πάλι δεν είναι η γυμναστική που προτιμάς μην ανησυχείς. Κι άλλοι τύποι άθλησης, οι οποίοι είναι εξίσου στενά συνδεδεμένοι με την ευελιξία και την ενδυνάμωση. μπορούν να έχουν την ίδια ακριβώς επιτυχία. Καταρχάς, το kick-boxing και στην συνέχεια η zumba και η γιόγκα θεωρούνται εξίσου πετυχημένες μέθοδοι εκγύμνασης και δείχνουν να γοητεύουν το αντρικό φύλο.

Βέβαια, προς προειδηποίηση των ανυποψίαστων αντρών, πρέπει να πούμε πως καλό θα ήταν να μην πιστεύουν οτιδήποτε διαβάζουν στα social media ή στα σάιτ γνωριμιών. Κι αυτό γιατί μία άλλη έρευνα απέδειξη πως περίπου το 11% των γυναικών κάτω των 25 ετών παραδέχθηκε ότι λένε ψέματα πως κάνουν πιλάτες προκειμένου να εντυπωσιάσουν έναν άντρα που τις ενδιαφέρει. Το άκουσμα και μόνο της λέξης «πιλάτες» φαίνεται να έχει ακριβώς το ίδιο αποτέλεσμα με την γυμναστική την ίδια. 

Πάντως αν είσαι πολύ περισσότερο λάτρης του φαγητού απ' ότι της γυμναστικής η εφαρμογή γνωριμιών Zoosk κατάφερε να εντοπίσει ποια είναι η τροφή που ιντριγκάρει περισσότερο τους άντρες. Κι αυτή είναι το guacamole. Nαι η γνωστή σαλάτα από αβοκάντο που έχει προκαλέσει φρενίτιδα σε όλο τον κόσμο. Μάλιστα οι υπεύθυνοι της εφαρμογής ισχυρίζονται πως οι γυναίκες που έχουν την λέξη guacamole στo προφίλ τους έχουν 144% περισσότερες πιθανότητες να λάβουν αίτημα για κάποιο ραντεβού.

Και ένα βίντεο που τις φράσεις που λατρεύουν να ακούν οι άντρες, γενικότερα.

Με πληροφορίες από την Independent.

TAGS