ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Έρευνα: Αυτοί είναι οι 3 τύποι γυναικών που ελκύουν του άντρες περισσότερο από οτιδήποτε άλλο

Οι επιστήμονες ισχυρίζονται ότι έχουν πλέον καταφέρει να εντοπίσουν με ακρίβεια ποιες είναι εκείνες οι γυναίκες που στο τέλος της ημέρας κερδίζουν πάντα το αγόρι.

Έρευνα: Αυτοί είναι οι 3 τύποι γυναικών που ελκύουν του άντρες περισσότερο από οτιδήποτε άλλο

Όλοι μας έχουμε αναρωτηθεί στο παρελθόν τι είναι εκείνο που κάνει το αντίθετο φύλο να μας δει με πιο ερωτική διάθεση. Και αν για τις γυναίκες οι αναλύσεις σχετικά με το “τι θέλουν” χωρούν μόνο σε πάπυρο, οι αντίστοιχες έρευνες για τους άνδρες είναι σαφώς λιγότερες.

Η απλή εξήγηση είναι ότι οι γυναίκες είναι κατά γενική ομολογία πιο περίπλοκα όντα σε πολλές εκφάνσεις της προσωπικότητάς τους σε σύγκριση με τους άντρες. Το ίδιο ισχύει και στον τομέα της σεξουαλικής έλξης, προτίμησης και τελικής επιλογής.

Ωστόσο, πρόσφατες μελέτες δείχνουν ότι τελικά και οι άντρες έλκονται με τρόπο πιο περίπλοκο από το τυπικό της “αποκαλυπτικής” ένδυσης της γυναίκας. Για παράδειγμα, υπάρχει ένα συγκεκριμένο χρώμα ρούχων της γυναίκας που θα μπορούσε να είναι πιο ελκυστικό από το πόσα ρούχα φοράει... συνολικά.

Δείτε τρεις τύπους γυναικών που τραβούν την προσοχή ενός άντρα, όπως προκύπτουν μέσα από επιστημονικές μελέτες:

Γυναίκες που φορούν συγκεκριμένο τύπο μέικαπ

Έρευνα του Zoosk (διεθνής ιστοσελίδα και εφαρμογή γνωριμιών) έδειξε ότι όταν οι γυναίκες φορούν σκιά ματιών είναι 139% πιο πιθανό να γίνουν αποδέκτες αντρικού φλερτ σε σύγκριση με τις φορές που δεν φορούν σκιά ματιών. Το κραγιόν, αποδείχτηκε επίσης “δυνατό χαρτί” για τις γυναίκες, αφού φαίνεται πως αυξάνει κατά 119% την πιθανότητα να τις φλερτάρει ένας άντρας. Από την άλλη πλευρά, οι άντρες αποδείχτηκε ότι είναι πολύ λιγότερο πιθανό να φλερτάρουν μια γυναίκα που φοράει “βαρύ” μέικαπ, επειδή προτιμούν το “πιο φυσικό” look.

Γυναίκες που φορούν κόκκινα ρούχα

Ομάδα ψυχολόγων από το πανεπιστήμιο του Roochester πραγματοποίησε ένα ενδιαφέρον πείραμα σε άντρες εθελοντές, σχετικά με το αν και κατά πόσον κάποιο συγκεκριμένο χρώμα, τους επηρεάζει περισσότερο στο πόσο ελκυστική θεωρούν μια γυναίκα. Αποδείχτηκε ότι οι γυναίκες που φορούν κόκκινα ρούχα θεωρούνται πιο “σέξι” από τους άντρες, οι οποίοι έδειξαν την τάση να συμφωνούν και να ξοδέψουν περισσότερα χρήματα για εκείνες σε ένα υποθετικό ραντεβού.

Γυναίκες με την κατάλληλη αναλογία μέσης-γοφών

Το πόση είναι η περιφέρεια της μέσης και των γοφών μιας γυναίκας σε απόλυτους αριθμούς είναι λιγότερο σημαντικό για τους άντρες από την αναλογία των δύο αυτών παραμέτρων. Οι άντρες, όχι μόνο συσχετίζουν ασυνείδητα την αναλογία μέσης-γοφών με τη γενική υγεία της γυναίκας, αλλά και με τη γονιμότητα. Έρευνες δείχνουν επίσης ότι αναλογία μέσης-γοφών είναι μια ισχυρή ένδειξη των επιπέδων οιστρογόνων μιας γυναίκας, του κινδύνου παχυσαρκίας και της ευαισθησίας σε σημαντικές ασθένειας όπως ο διαβήτης, ο καρκίνος των ωοθηκών και οι καρδιοπάθειες. Σύμφωνα με πολλές έρευνες, η ιδανική αναλογία μέσης-γοφών για τη γυναίκα, από την αντρική οπτική, είναι 0,7. Δηλαδή η περιφέρεια της μέσης πρέπει να φτάνει στο 70% της περιφέρειας των γοφών.

Πηγή: iatropedia.gr

Read Next

18 Απρ 2024

Grand Potato chips: Η απόλυτη εξερεύνηση των γεύσεων στον κόσμο των τσιπς

Ετοιμάσου για ένα εκπληκτικό ταξίδι γευστικών ανακαλύψεων.

17 Απρ 2024

Το πάθος πίσω από τη Νο1 super premium τεκίλα στον κόσμο

Μπορεί να μην ανακάλυψε την τεκίλα, αλλά ήταν η Patrón που την τελειοποίησε, συστήνοντας πρώτη σε όλον τον κόσμο μια πραγματικά "super premium τεκίλα".

Περισσότερα από

Life

17 Απρ 2024

SORITES – "Είναι Μοιραίο"

Οι SORITES μετά την πρώτη τους τηλεοπτική εμφάνιση στο "Μουσικό Κουτί", συστήνονται στο κοινό με το πρώτο τους single

17 Απρ 2024

Villa Sola Cabiati | Μία έπαυλη με ιστορία αιώνων - Το palazzo αριστούργημα στη λίμνη Como

Μια βίλα με βαριά ιστορία και σπουδαία διακόσμηση έχει φιλοξενήσει μεγάλες προσωπικότητες, ανάμεσα τους και ο Ναπολέοντας με την σύζυγό του, Ζοζεφίνα.

17 Απρ 2024

Πότε κυκλοφορούν οι "Ιστορίες Καλοσύνης" του Γιώργου Λάνθιμου

Έγινε γνωστή η ημερομηνία κυκλοφορίας της νέας ταινίας του Έλληνα σκηνοθέτη στις εγχώριες αίθουσες.

16 Απρ 2024

Monobloc Chair: Η δικαίωση της πλαστικής καρέκλας από τους New York Times

Η καρέκλα που πρωταγωνιστεί σε πανηγύρια, σουβλατζίδικα και παραλίες, είναι το εμβληματικότερο έπιπλο των τελευταίων 100 ετών σύμφωνα με τους New York Times.

16 Απρ 2024

MALLORY: Το πολυαγαπημένο ελληνικό fashion brand Mallory The Label γιόρτασε το λανσάρισμα της νέας συλλογήςj

Το brand MALLORY THE LABEL αποκάλυψε τη νέα S/S ’24 συλλογή "NOMAS" στο απόλυτο fashion party της σεζόν.

16 Απρ 2024

Divani Corfu Palace: Φέτος το Πάσχα σημαίνει... Κέρκυρα!

Απολαύστε τις γιορτές στον απόλυτο πασχαλινό προορισμό και το πλήρως ανανεωμένο Divani Corfu Palace.

15 Απρ 2024

8 φρούτα που έχουν λιγότερη ζάχαρη

Τα φρούτα περιέχουν ζάχαρη, ναι! Αλλά μην ξεχνάς ότι είναι γεμάτα και με θρεπτικά συστατικά.

15 Απρ 2024

Pepe Jeans London: Η νέα συλλογή σχεδιάστηκε για να γοητεύσει τους λάτρεις του denim

Η Pepe Jeans London συλλογή εξυμνεί την διαχρονική βρετανική κληρονομιά της μάρκας.

13 Απρ 2024

Οι 30 ομορφότεροι ανοιξιάτικοι προορισμοί

Από τις ποδηλατάδες στις όχθες της Λίμνης Πλαστήρα ως τους ανοιξιάτικους περιπάτους σε φαράγγια με ορχιδέες στη Χίο, να μερικές από τις εμπειρίες που μας δίνουν ιδέες για ανοιξιάτικες αποδράσεις.