ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Είναι μπροστά στα μάτια σου. 8 σημάδια ότι βγαίνεις με έναν κοινωνιοπαθή

Aυτά που δεν πρέπει να συνεχίσεις να αγνοείς.

Είναι μπροστά στα μάτια σου. 8 σημάδια ότι βγαίνεις με έναν κοινωνιοπαθή

Μόλις γνώρισες έναν καταπληκτικό άντρα, τόσο καταπληκτικό που θα μπορούσε να είναι μετενσάρκωση του Mr.Darcy από το Υπερηφάνεια και Προκατάληψη της Τζέιν Ώστεν. Αν ο άνθρωπος που έχεις απέναντι σου είναι απλά τέλειος και ιδανικός από τις πρώτες κι όλας μέρες της σχέσης σας, τόσο που φτάνεις στο σημείο να σκέφτεσαι πως «είναι πολύ καλός για να είναι αληθινός», τότε κατά πάσα πιθανότητα κάτι δεν πάει και τόσο καλά με την προσωπικότητα του.

Η κοινωνιοπάθεια είναι μία ψυχική πάθηση εξίσου σοβαρή με την διπολική διαταραχή και μπορεί να προκαλέσει πολύ σοβαρά προβλήματα στη ζωή και την καθημερινότητα σου, ειδικά αν δεν συνειδηποιήσεις εγκαίρως πως ο σύντροφος σου πάσχει από αυτή.

Μήπως λοιπόν σε τριβελίζει ένα ακαθόριστα συναίσθημα ότι κάτι πάει πολύ - πάρα πολύ - στραβά με το ταίρι σου; Αν ναι, τσέκαρε τα παρακάτω απλά χαρακτηριστικά των κοινωνιοπαθών ανθρώπων και σκέψου καλύτερα αν θέλεις να εμαφανιστείς στο επόμενο ραντεβού.

1. Πέφτουν με τα μούτρα στη σχέση σας.

Μήπως ο σύντροφος σου είπε ότι σε αγαπάει στα πρώτα δύο ραντεβού; Πριν βιαστείς να πεις πως αυτό είναι ό,τι πιιο ρομαντικό έχει συμβεί στη ζωή σου ξανασκέψου το. Πόσες φορές στη ζωή σου έχεις αισθανθεί αγάπη για κάποιον που μόλις γνώρισες; Μήπως η δήλωση αυτή φανερώνει κάτι πιο προβληματικά από αγνά, τρυφερά συναισθήματα;

2. Δεν μπορείς να τους κρατήσεις μούτρα για πολύ.

Οι κοινωνιοπαθείς είναι τα πιο χειριστικά όντα που θα συναντήσεις εκεί έξω. Ξέρουν πως να χειριστούν το μυαλό και την καρδιά σου κι εσύ - όσο σοβαρό είναι αυτό που έκαναν - δεν μπορείς να μείνεις θυμωμένη μαζί τους για πολύ.

3. Είναι πάρα πολύ καλοί στο κρεβάτι.

Ναι, είναι κι αυτό ένα επιπλέον σημάδι. Με κάποιον τρόπο οι κοινωνιοπαθείς δεν είναι μόνο καλοί στα λόγια αλλά και στο σώμα και κατ'επέκταση στο σεξ.

4. Δεν θέλουν να γνωρίσεις τους φίλους τους.

Στην πραγματικότητα οι κοινωνιοπαθείς δεν έχουν πολλούς πραγματικούς φίλους. Ο λόγος είναι ότι αυτά τα άτομα δεν κάνουν φιλίες παρά μόνο όταν χρειάζονται κάτι από κάποιον.

5. Τείνουν προς την παρανομία.

Παρόλο που στους περισσότερους από εμάς το προφίλ του «κακού παιδιού» είναι ιδιαίτερα ελκυστικό όταν ο άλλος έχει μία πραγματική έφεση στην παρανομία τότε θα πρέπει να προβληματιστούμε σοβαρά. Δεν χρειάζεται να είναι κλέφτης ή απατεώνας. Ακόμα και απλά πράγματα όπως το να του αρέσει να περνάει τα φανάρια με κόκκινο μπορούν να αποτελέσουν σοβαρό σημάδι.

6. Έχουν μία δικαιολογία για τα πάντα.

Ένα από τα πιο βασικά χαρακτηριστικά ενός ψυχοπαθή είναι το γεγονός ότι αδυνατούν και αρνούνται να πάρουν την ευθύνη για οποιαδήποτε πράξη τους.

7. Αρνούνται να ωριμάσουν.

Το να είσαι σε σχέση με έναν ζωντανό, κεφάτο άνθρωπο που σε ξεσηκώνει και σε κάνει να αισθάνεσαι κι εσύ όλο και πιο νέος στην καρδιά είναι σίγουρα πολύ ωραίο πράγμα. Υπάρχει όμως μία σοβαρή διαφορά ανάμεσα στην νεανικότητα και την ανωριμότητα. Μπορείς να την διακρίνεις;

8. Είναι πολύ καλοί για να είναι αληθινοί.

Μήπως ο άνθρωπος που έχεις απέναντι σου μοιάζει «πολύ καλός για να είναι αληθινός»; Αν ναι, τότε κατά πάσα πιθανότητα όντως έτσι είναι.

Δες το βίντεο.

Read Next

18 Απρ 2024

Grand Potato chips: Η απόλυτη εξερεύνηση των γεύσεων στον κόσμο των τσιπς

Ετοιμάσου για ένα εκπληκτικό ταξίδι γευστικών ανακαλύψεων.

17 Απρ 2024

Το πάθος πίσω από τη Νο1 super premium τεκίλα στον κόσμο

Μπορεί να μην ανακάλυψε την τεκίλα, αλλά ήταν η Patrón που την τελειοποίησε, συστήνοντας πρώτη σε όλον τον κόσμο μια πραγματικά "super premium τεκίλα".

Περισσότερα από

Life

17 Απρ 2024

SORITES – "Είναι Μοιραίο"

Οι SORITES μετά την πρώτη τους τηλεοπτική εμφάνιση στο "Μουσικό Κουτί", συστήνονται στο κοινό με το πρώτο τους single

17 Απρ 2024

Villa Sola Cabiati | Μία έπαυλη με ιστορία αιώνων - Το palazzo αριστούργημα στη λίμνη Como

Μια βίλα με βαριά ιστορία και σπουδαία διακόσμηση έχει φιλοξενήσει μεγάλες προσωπικότητες, ανάμεσα τους και ο Ναπολέοντας με την σύζυγό του, Ζοζεφίνα.

17 Απρ 2024

Πότε κυκλοφορούν οι "Ιστορίες Καλοσύνης" του Γιώργου Λάνθιμου

Έγινε γνωστή η ημερομηνία κυκλοφορίας της νέας ταινίας του Έλληνα σκηνοθέτη στις εγχώριες αίθουσες.

16 Απρ 2024

Monobloc Chair: Η δικαίωση της πλαστικής καρέκλας από τους New York Times

Η καρέκλα που πρωταγωνιστεί σε πανηγύρια, σουβλατζίδικα και παραλίες, είναι το εμβληματικότερο έπιπλο των τελευταίων 100 ετών σύμφωνα με τους New York Times.

16 Απρ 2024

MALLORY: Το πολυαγαπημένο ελληνικό fashion brand Mallory The Label γιόρτασε το λανσάρισμα της νέας συλλογήςj

Το brand MALLORY THE LABEL αποκάλυψε τη νέα S/S ’24 συλλογή "NOMAS" στο απόλυτο fashion party της σεζόν.

16 Απρ 2024

Divani Corfu Palace: Φέτος το Πάσχα σημαίνει... Κέρκυρα!

Απολαύστε τις γιορτές στον απόλυτο πασχαλινό προορισμό και το πλήρως ανανεωμένο Divani Corfu Palace.

15 Απρ 2024

8 φρούτα που έχουν λιγότερη ζάχαρη

Τα φρούτα περιέχουν ζάχαρη, ναι! Αλλά μην ξεχνάς ότι είναι γεμάτα και με θρεπτικά συστατικά.

15 Απρ 2024

Pepe Jeans London: Η νέα συλλογή σχεδιάστηκε για να γοητεύσει τους λάτρεις του denim

Η Pepe Jeans London συλλογή εξυμνεί την διαχρονική βρετανική κληρονομιά της μάρκας.

13 Απρ 2024

Οι 30 ομορφότεροι ανοιξιάτικοι προορισμοί

Από τις ποδηλατάδες στις όχθες της Λίμνης Πλαστήρα ως τους ανοιξιάτικους περιπάτους σε φαράγγια με ορχιδέες στη Χίο, να μερικές από τις εμπειρίες που μας δίνουν ιδέες για ανοιξιάτικες αποδράσεις.