Μία νέα έρευνα από τη Μεγάλη Βρετανία έρχεται να μας σοκάρει καθώς, απ' ό,τι φαίνεται, υποστηρίζει πως όλοι τόσο καιρό στο κρεβάτι ψάχνουμε κάτι που στην πραγματικότητα δεν υπάρχει.

Ο λόγος για το περιβόητο σημείο G, αυτό που οι άντρες οι οποίοι σέβονται τον εαυτό τους ισχυρίζονται πως και καλά ξέρουν απ' έξω και ανακατωτά που βρίσκεται, αυτό που οι γυναίκες θεωρούν τόσο σημαντικό για την κορύφωση τους.

Σύμφωνα λοιπόν με Βρετανούς επιστήμονες το επίμαχο αυτό σημείο δεν είναι τίποτα περισσότερο από έναν ωραίο αστικό μύθο. Oι μελετητές του Κing΄s College στο Λονδίνο υποστηρίζουν ότι το σημείο G υπάρχει στην πραγματικότητα μόνο στη φαντασία των γυναικών, των περιοδικών και των σεξολόγων, ενώ κατέληξαν σε αυτό το συμπέρασμα από έρευνα που πραγματοποίησαν σε δείγμα περισσοτέρων από 1.800 γυναικών. «Αυτή είναι η μεγαλύτερη έρευνα που πραγματοποιήθηκε ποτέ και δείχνει πως κατά πάσα πιθανότητα το σημείο G είναι υποκειμενικό», σημειώνει στην εφημερίδα «Times» του Λονδίνου ο επικεφαλής της έρευνας,

Οι ειδικοί επίσης εξηγούν ότι τα αποτελέσματα της έρευνας τους είναι μία πολύ καλή ευκαιρία να απαλαχθούν επιτέλους οι γυναίκες από το συναίσθηση προβληματισμού και ανεπάρκειας που τους προκαλεί  δυσκολία εντοπισμού του συγκεκριμένου σημείου και να αρχίσου κατ'επέκταση να απολαμβάνουν πιο άνετα και ελεύθερα το σεξ.

 

TAGS