ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Τζένιφερ Λόπεζ – Μπεν Άφλεκ: 17 χρόνια μετά τον χωρισμό τους, είναι και πάλι μαζί;

Το απόλυτο ζευγάρι των '00s και η επανασύνδεση που θα συζητηθεί.

Τζένιφερ Λόπεζ – Μπεν Άφλεκ: 17 χρόνια μετά τον χωρισμό τους, είναι και πάλι μαζί;

Όσοι από εσάς είναι γύρω στα 35 με 40 σίγουρα έχουν βιώσει – έστω και από μακριά – τον θυελλώδη έρωτα της Τζένιφερ Λοπεζ και του Μπεν Άφλεκ, οι οποίοι γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν σφόδρα το 2002, δημιουργώντας το πιο καυτό ζευγάρι του Χόλιγουντ, με προσωνύμιο «Μπένιφερ». Οι δύο σταρ προκαλούσαν φρενίτιδα σε κάθε τους βήμα, οι παπαράτσι τους κυνηγούσαν σαν τρελοί ενώ οι ίδιοι, λίγο μετά τη γνωριμία τους ανακοίνωσαν και τον αρραβώνα τους, προκαλώντας αμόκ στους θαυμαστές τους. Όλα πήγαιναν ρολόι, ή για την ακρίβεια, όλα εξελίσσονταν παραμυθένια.

«Ήταν ο πρώτος μεγάλος έρωτας της ζωής μου» αποκάλυψε η Λόπεζ πολλά χρόνια μετά, επιβεβαιώνοντας αυτό που όλοι γνωρίζαμε: Ότι ο χωρισμός τους για εκείνη ήταν κάτι παραπάνω από δύσκολος. Μπορεί λοιπόν ο γάμος τους να είχε κανονιστεί, δυστυχώς όμως προς στα τέλη του 2003 ανακοινώθηκε η ακύρωσή του και λίγο μετά, συγκεκριμένα με την έλευση του 2004, ανακοινώθηκε και ο χωρισμός τους!

Μπορεί λοιπόν ο γάμος τους να είχε κανονιστεί, δυστυχώς όμως προς στα τέλη του 2003 ανακοινώθηκε η ακύρωσή του και λίγο μετά, συγκεκριμένα με την έλευση του 2004, ανακοινώθηκε και ο χωρισμός τους!

Μία στρίπερ ήταν, σύμφωνα με τα ταμπλόιντς της εποχής, η «πέτρα του σκανδάλου» πράγμα διόλου απίθανο μιας και ο Άφλεκ θεωρείτο πάντα από τα άτακτα παιδιά του Χόλιγουντ. Αφενός η αποτυχία της κοινής τους ταινίας «Gigli» και αφετέρου τα αμέτρητα σχόλια που είχε ακούσει ο Άφλεκ για τη συμμετοχή του στο βιντεοκλίπ της Λόπεζ «Jenny From The Block» ιδίως από τους «ποιοτικούς» συναδέλφους του. Ιστορία άφησε η ατάκα του Ματ Ντέιμον, του κολλητού φίλου του Άφλεκ o οποίος όταν ρωτήθηκε για τη συμμετοχή του φίλου του στο συγκεκριμένο βιντεοκλίπ, είχε απαντήσει: «Ελπίζω να μην καταστρέψει την καριέρα του»!

Τα χρόνια πέρασαν, η Τζένιφερ παντρεύτηκε, έκανε παιδιά, χώρισε και τα έφτιαξε με τον Aλεξάντερ Ροντρίγκεζ. Τον ίδιο δρόμο ακολούθησε και ο Άφλεκ ο οποίος παντρεύτηκε την Τζένιφερ Γκάρνερ, απέκτησαν τρία παιδιά, χώρισαν, νοσηλεύτηκε σε κλινική αποτοξίνωσης από το αλκοόλ και τώρα, έπειτα από κάποιες ερωτικές περιπέτειες, είναι έτοιμος να ερωτευτεί ξανά.

Οι δύο σταρ, πέρασαν ρομαντικό 3ήμερο σε πολυτελές θέρετρο στη Μοντάνα, το οποίο φιλοξενεί μόνο υπερβολικά πλούσιους και υπερβολικά διάσημους, και όπως όλα δείχνουν, ο ένας απολαμβάνει ιδιαίτερα την παρέα του άλλου. Βρισκόμαστε άραγε μπροστά στην επανασύνδεση της χρονιάς; Και εντέλει ο αληθινός έρωτας κρατάει για πάντα;

Πάντως από τον Μπραντ και την Άνιστον το περιμέναμε από αλλού μας ήρθε! Πολύ καλό ακούγεται για να είναι αληθινό αλλά ο χρόνος θα δείξει.

Aκολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Kεντρική φωτογραφία: EPA/CJ GUNTHER

Read Next

26 Φεβ 2024

"Η Τζόαν Κρόφορντ πέθανε. Ήταν το μόνο καλό που έκανε"

To ασίγαστο μίσος ανάμεσα στη Μπέτι Ντέιβις και την Τζόαν Κρόφορντ.

22 Φεβ 2024

"Νιώθαμε σαν μαϊμούδες σε νούμερο": Οι τραγικές λεπτομέρειες της ζωής των αδελφών Όλσεν

"Κοιτάω παλιές φωτογραφίες και δεν με συγκινούν καθόλου. Δεν θα ευχόμουν σε κανέναν να μεγαλώσει όπως εγώ".

Περισσότερα από

News

19 Ιαν 2024

"Βαριέμαι τη ρουτίνα": Η Έλενα Ναθαναήλ γεννήθηκε σαν σήμερα και έφυγε στα 61 της φροντίζοντας να σπάσει το καλούπι

Μοναδική, επιβλητική, ξεχωριστή φιγούρα του ελληνικού κινηματογράφου. Δείτε όσα είπε στην τελευταία της τηλεοπτική συνέντευξη.

04 Ιαν 2024

"1968 στη Μεγάλη Βρετανία": Η Έλλη Λαμπέτη μαζί με τον Κώστα Καρρά σε επίδειξη μόδας

Παρακολουθούν με μεγάλο ενδιαφέρον τη συλλογή ρούχων του Γιάννη Τσεκλένη στην Αθήνα μίας άλλης εποχής.

29 Σεπ 2023

Πώς η Μονρόε άνοιξε τον δρόμο στην Έλλα Φιτζέραλντ, θύμα κι εκείνη του ρατσισμού

"Μετά από αυτό δεν έπαιξα ποτέ σε μικρά τζαζ κλαμπ ξανά". Η Μέριλιν πολέμησε με τα δικά της όπλα τον ρατσισμό.

05 Σεπ 2023

Η Αρίθα Φράνκλιν έκανε το Respect φεμινιστικό ύμνο. Πριν, ήταν το ακριβώς αντίθετο.

Πριν τη δική της ερμηνεία, "Respect", ζητούσαν οι άντρες που γυρνούσαν σπίτι μετά τη δουλειά, από τις συζύγους τους.

01 Σεπ 2023

"Δε χώρισα για τον Ράσελ Κρόου, χώρισα γιατί ο γάμος μου ήταν χάλια"

Ο "παράνομος" δεσμός που σχεδόν κατέστρεψε την καριέρα της Μεγκ Ράιαν και το Χόλιγουντ που το 2000 είχε κάνει επίδειξη μισογυνισμού.

20 Ιουλ 2023

Κάποτε στη Βουλιαγμένη: Σπάνια φωτογραφία της Μπριζίτ Μπαρντό με μαγιό στην Ελλάδα το ‘69

"Τη συγκεκριμένη περίοδο βρίσκεται σε διάσταση με τον τρίτο σύζυγό της και κληρονόμο της αυτοκινητοβιομηχανίας "Opel" Γκίντερ Σακς".

12 Ιουλ 2023

Νικόλ Κίντμαν: "Εύχομαι να είχα γνωρίσει τον Κιθ πιο νωρίς στη ζωή μου"

Η Νικόλ Κίντμαν και ο Κιθ Έρμπαν είναι αχώριστοι από τις αρχές της δεκαετίας των 00’s και παραμένουν μαζί, ενωμένοι σε όλα τα σκαμπανεβάσματα της ζωής.

01 Ιουλ 2023

Η δολοφονία του αδερφού της, ο καρκίνος, τα δικαστήρια: Η μυθιστορηματική ζωή της Σοφία Βεργκάρα

"Βασικά ήθελα να γίνω οδοντίατρος, όχι ηθοποιός, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου φέρει η ζωή" έχει πει η "Γκλόρια" του "Modern Family".