ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Το βράδυ που ο Ρίτσαρντ Γκιρ και ο Σιλβέστερ Σταλόνε τσακώθηκαν για την πριγκίπισσα Νταϊάνα

Μία πολύ πικάντικη ιστορία από τα παλιά αφηγήθηκε με μεγάλη νοσταλγία ο κολλητός φίλος της Νταϊάνα, Έλτον Τζον.

Το βράδυ που ο Ρίτσαρντ Γκιρ και ο Σιλβέστερ Σταλόνε τσακώθηκαν για την πριγκίπισσα Νταϊάνα

Ένα περιστατικό από τη ζωή της αγαπημένης του φίλης πριγκίπισσας Νταϊάνα θυμήθηκε ο Έλτον Τζον, μέσα από ένα άρθρο του στην εφημερίδα Daily Mail. Ο τραγουδιστής γνώρισε την πριγκίπισσα το 1981, λίγο πριν τον γάμο της με τον Κάρολο. Από την πρώτη στιγμή εντυπωσιάστηκε από εκείνη και έμεινε θαυμαστής της, αλλά και πολύ καλός της φίλος μέχρι το τέλος της ζωής της.


Θυμήθηκε από εκείνη την εξής ιστορία: Όταν γύριζε το The Lion King, το αφεντικό της Disney Jeffrey Katzenberg επισκέφτηκε την Αγγλία. Ο Έλτον μαζί με τον μετέπειτα σύζυγό του David Furnish αποφάσισαν να κάνουν ένα όμορφο δείπνο προς τιμήν του. Μάλιστα ρώτησαν τον Katzenberg και τη σύζυγό του ποιον Βρετανό θα ήθελαν να γνωρίσουν, ώστε να του αποσταλεί πρόσκληση. Το ζευγάρι απάντησε: "Την πριγκίπισσα Νταϊάνα!".


Έτσι στο δείπνο προσκλήθηκε η πριγκίπισσα και επίσης ο Τζορτζ Μάικλ, ο Ρίτσαρντ Κέρτις με τη σύζυγό του Έμμα Φρόιντ, ο Ρίτσαρντ Γκιρ και ο Σιλβέστερ Σταλόνε, καθώς όλοι συμπτωματικά εκείνη την περίοδο βρίσκονταν στη Βρετανία.

Το βράδυ που ο Ρίτσαρντ Γκιρ και ο Σιλβέστερ Σταλόνε τσακώθηκαν για την πριγκίπισσα Νταϊάνα
Ο Σταλόνε κοίταζε με εχθρικό βλέμμα τον Γκιρ που ήταν συνεχώς με την πριγκίπισσα. Μάλιστα ο τραγουδιστής εκτίμησε ότι ο Σταλόνε είχε εμφανιστεί στο πάρτι με διάθεση να προσεγγίσει ενδεχομένως και ερωτικά την Νταϊάνα και μάλλον αισθάνθηκε άσχημα όταν είδε ότι κάποιος άλλος τον είχε προλάβει.

Τι έγινε εκεί; Από την πρώτη στιγμή που είδε ο ένας τον άλλο, ο Ρίτσαρντ Γκιρ με την Νταϊάνα γοητεύτηκαν ο ένας από την παρουσία του άλλου και συνομιλούσαν συνεχώς μόνοι τους.


Τότε εκείνη ήταν ήδη σε διάσταση με τον Κάρολο. Ο Έλτον Τζον όμως διαπίστωσε ότι στο δωμάτιο επικρατούσε μία περίεργη ατμόσφαιρα. Και τότε παρατήρησε ότι ο Σταλόνε κοίταζε με εχθρικό βλέμμα τον Γκιρ που ήταν συνεχώς με την πριγκίπισσα. Μάλιστα ο τραγουδιστής εκτίμησε ότι ο Σταλόνε είχε εμφανιστεί στο πάρτι με διάθεση να προσεγγίσει ενδεχομένως και ερωτικά την Νταϊάνα και μάλλον αισθάνθηκε άσχημα όταν είδε ότι κάποιος άλλος τον είχε προλάβει.


Όταν τελικά σερβιρίστηκε το δείπνο, όλοι πήραν τις θέσεις τους. Όλοι εκτός από τον Ρίτσαρντ Γκιρ και τον Σιλβέστερ Σταλόνε, οι οποίοι είχαν καταλήξει στον διάδρομο να προσπαθούν, σε πολύ έντονο τόνο, να λύσουν τις διαφορές τους, φωνάζοντας ο ένας στον άλλον και κάνοντας χειρονομίες.

"Ζήτησα από τον Ντέιβιντ να πάει να δει τι γίνεται," είπε η Έλτον Τζον. "Τον είδα να επιστρέφει και με τους δύο, αλλά με μία περίεργη έκφραση στο πρόσωπο του. Τότε μου εξήγησε ότι τους πρόλαβε την στιγμή που ήταν έτοιμοι να λύσουν τις διαφορές τους με γροθιές. Τελικά κατάφερε να τους ηρεμήσει, αλλά ο Σταλόνε ήταν πραγματικά εξαγριωμένος".

Μετά το δείπνο η Νταϊάνα και ο Ρίτσαρντ Γκιρ πήραν και πάλι τις θέσεις τους δίπλα στο τζάκι, συνεχίζοντας την συζήτηση τους, ενώ ο Σταλόνε εξαφανίστηκε από το πάρτι.

Ο Έλτον Τζον μάλιστα αποκάλυψε και τι του είπε ο ηθοποιός την ώρα που έμπαινε στο αυτοκίνητο του: "Δεν θα είχα πατήσει εδώ αν ήξερα πως θα είναι και ο πρίγκιπας γοητευτικός," είπε και έφυγε.

Όσο για το τι έγινε τελικά ανάμεσα στον Γκιρ και τη Νταϊάνα αυτό είναι κάτι που ο διάσημος τραγουδιστής δεν δέχθηκε να αποκαλύψει.

Πηγή: watchandchill.gr

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

26 Φεβ 2024

"Η Τζόαν Κρόφορντ πέθανε. Ήταν το μόνο καλό που έκανε"

To ασίγαστο μίσος ανάμεσα στη Μπέτι Ντέιβις και την Τζόαν Κρόφορντ.

22 Φεβ 2024

"Νιώθαμε σαν μαϊμούδες σε νούμερο": Οι τραγικές λεπτομέρειες της ζωής των αδελφών Όλσεν

"Κοιτάω παλιές φωτογραφίες και δεν με συγκινούν καθόλου. Δεν θα ευχόμουν σε κανέναν να μεγαλώσει όπως εγώ".

Περισσότερα από

News

19 Ιαν 2024

"Βαριέμαι τη ρουτίνα": Η Έλενα Ναθαναήλ γεννήθηκε σαν σήμερα και έφυγε στα 61 της φροντίζοντας να σπάσει το καλούπι

Μοναδική, επιβλητική, ξεχωριστή φιγούρα του ελληνικού κινηματογράφου. Δείτε όσα είπε στην τελευταία της τηλεοπτική συνέντευξη.

04 Ιαν 2024

"1968 στη Μεγάλη Βρετανία": Η Έλλη Λαμπέτη μαζί με τον Κώστα Καρρά σε επίδειξη μόδας

Παρακολουθούν με μεγάλο ενδιαφέρον τη συλλογή ρούχων του Γιάννη Τσεκλένη στην Αθήνα μίας άλλης εποχής.

29 Σεπ 2023

Πώς η Μονρόε άνοιξε τον δρόμο στην Έλλα Φιτζέραλντ, θύμα κι εκείνη του ρατσισμού

"Μετά από αυτό δεν έπαιξα ποτέ σε μικρά τζαζ κλαμπ ξανά". Η Μέριλιν πολέμησε με τα δικά της όπλα τον ρατσισμό.

05 Σεπ 2023

Η Αρίθα Φράνκλιν έκανε το Respect φεμινιστικό ύμνο. Πριν, ήταν το ακριβώς αντίθετο.

Πριν τη δική της ερμηνεία, "Respect", ζητούσαν οι άντρες που γυρνούσαν σπίτι μετά τη δουλειά, από τις συζύγους τους.

01 Σεπ 2023

"Δε χώρισα για τον Ράσελ Κρόου, χώρισα γιατί ο γάμος μου ήταν χάλια"

Ο "παράνομος" δεσμός που σχεδόν κατέστρεψε την καριέρα της Μεγκ Ράιαν και το Χόλιγουντ που το 2000 είχε κάνει επίδειξη μισογυνισμού.

20 Ιουλ 2023

Κάποτε στη Βουλιαγμένη: Σπάνια φωτογραφία της Μπριζίτ Μπαρντό με μαγιό στην Ελλάδα το ‘69

"Τη συγκεκριμένη περίοδο βρίσκεται σε διάσταση με τον τρίτο σύζυγό της και κληρονόμο της αυτοκινητοβιομηχανίας "Opel" Γκίντερ Σακς".

12 Ιουλ 2023

Νικόλ Κίντμαν: "Εύχομαι να είχα γνωρίσει τον Κιθ πιο νωρίς στη ζωή μου"

Η Νικόλ Κίντμαν και ο Κιθ Έρμπαν είναι αχώριστοι από τις αρχές της δεκαετίας των 00’s και παραμένουν μαζί, ενωμένοι σε όλα τα σκαμπανεβάσματα της ζωής.

01 Ιουλ 2023

Η δολοφονία του αδερφού της, ο καρκίνος, τα δικαστήρια: Η μυθιστορηματική ζωή της Σοφία Βεργκάρα

"Βασικά ήθελα να γίνω οδοντίατρος, όχι ηθοποιός, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου φέρει η ζωή" έχει πει η "Γκλόρια" του "Modern Family".