ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Το να είμαι παντρεμένος μαζί σου είναι εξίσου φυσικό με την αναπνοή»: Μια εκπληκτική ιστορία αγάπης

Ο 52χρονος Χιου Τζάκμαν γιόρτασε την 25η επέτειο γάμου με την 65χρονη Ντέμπορα-Λι Φαρνές. Η συγκινητική αφιέρωση, ο ρομαντισμός και οι δοκιμασίες που μοιράστηκαν.

«Το να είμαι παντρεμένος μαζί σου είναι εξίσου φυσικό με την αναπνοή»: Μια εκπληκτική ιστορία αγάπης

Με μια τρυφερή ανάρτηση, την οποία συνοδεύει με φωτογραφίες από το γάμο τους, γιόρτασε ο Χιου Τζάκμαν την 25η επέτειο με τη σύζυγό του Ντέμπορα-Λι Φαρνές. Η ιστορία αγάπης τους όχι μόνο καταρρίπτει τα ηλικιακά στερεότυπα, καθώς ο Τζάκμαν είναι 13 χρόνια νεότερός της, αλλά συγκινεί και με το ρομαντισμό της.

Όπως έγραψε λοιπόν ο ηθοποιός στην αγαπημένη του: «Το να είμαι παντρεμένος μαζί σου είναι εξίσου φυσικό με την αναπνοή. Σχεδόν από τη στιγμή που γνωριστήκαμε ήξερα ότι ήταν γραφτό να είμαστε μαζί. Μέσα στα 25 αυτά χρόνια η αγάπη μας έχει γίνει πιο δυνατή. Η διασκέδαση, ο ενθουσιασμός και η περιπέτεια πιο συναρπαστικά, τα διδάγματα πιο μεγάλα. Θα είμαι για πάντα ευγνώμων που μοιραζόμαστε μια αγάπη, μια ζωή και μια οικογένεια. Είμαστε ακόμα στην αρχή. Ντεμπ, σε αγαπώ μέχρι τα βάθη της ψυχής μου!».

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στα γυρίσματα της αυστραλιανής τηλεοπτικής εκπομπής «Correlli». Για την πρόταση γάμου, ο Τζάκμαν σχεδίασε ο ίδιος ένα δαχτυλίδι αρραβώνων για την αγαπημένη του. Η γαμήλια βέρα τους έφερε την επιγραφή: «Om paramar mainamar», που σημαίνει: «Αφιερώνουμε την ένωσή μας σε μια μεγαλύτερη δύναμη».

Η Φαρνές είχε δύο αποβολές, προτού αποφασίσουν να υιοθετήσουν δύο παιδιά, τον Όσκαρ και την ‘Ειβα. Αργότερα, το 2013, ο Τζάκμαν αφαίρεσε ένα καρκίνωμα από τη μύτη, που υποτροπίασε την επόμενη χρονιά, με αποτέλεσμα να προχωρήσει και σε δεύτερη επέμβαση.

Δεν υπήρξαν όμως όλα ρόδινα στο γάμο τους. Η Φαρνές είχε δύο αποβολές, προτού αποφασίσουν να υιοθετήσουν δύο παιδιά, τον Όσκαρ και την ‘Ειβα. Αργότερα, το 2013, ο Τζάκμαν αφαίρεσε ένα καρκίνωμα από τη μύτη, που υποτροπίασε την επόμενη χρονιά, με αποτέλεσμα να προχωρήσει και σε δεύτερη επέμβαση. Μετά από αυτή την περιπέτεια υγείας, συμβούλευσε τους ακόλουθούς του στο Instagram να «φορούν αντιηλιακό».

«Η ζωή συμβαίνει πραγματικά ανάμεσα στα φώτα και τα πάρτι. Η ζωή συμβαίνει εκεί που η κάμερα δεν γράφει. Πίστεψες σε μένα όταν εγώ δεν μπορούσα».

Πριν από τρία χρόνια, σε μια τελετή απονομής βραβείων, ο Τζάκμαν έκανε αυτή τη συγκινητική αφιέρωση στη γυναίκα του: «Η ζωή συμβαίνει πραγματικά ανάμεσα στα φώτα και τα πάρτι. Η ζωή συμβαίνει εκεί που η κάμερα δεν γράφει. Πίστεψες σε μένα όταν εγώ δεν μπορούσα. Με αγαπάς με πάθος και βάθος που δεν ήξερα ότι υπήρχε - και δεν νομίζω ότι ένιωθα ότι άξιζα. Με ώθησες και με ενθάρρυνες όταν φοβόμουν να βγω προς τα έξω. Μου χαμογέλασες. Μου τραγούδησες και με έμαθες να τραγουδώ. Με αγάπησες μέσα στην αγάπη και όπως κι εγώ ό,τι κι αν κάνεις το μοιράζεσαι και το μοιράζομαι μαζί σου. Σε αγαπώ"».

Ενώ πριν από έναν χρόνο, σε συνέντευξή του στο People, είπε πως κάνουν συχνά reset στο γάμο τους και πως δεν παύουν να γνωρίζουν ο ένας τον άλλον. Όπως περιέγραψε τη σύζυγό του: «Είναι τόσο αστεία, τόσο καταπληκτική και τόσο έξυπνη. Όσο μεγαλώνει γίνεται καλύτερη».

Δείτε τη νέα ανάρτηση του Χιου Τζάκμαν για το γάμο του:

Being married to you Deb is as natural as breathing. From nearly the moment we met ... I knew our destiny was to be...

Posted by Hugh Jackman on Sunday, April 11, 2021

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram


κεντρική φωτό: EPA/MIKE NELSON

Read Next

26 Φεβ 2024

"Η Τζόαν Κρόφορντ πέθανε. Ήταν το μόνο καλό που έκανε"

To ασίγαστο μίσος ανάμεσα στη Μπέτι Ντέιβις και την Τζόαν Κρόφορντ.

22 Φεβ 2024

"Νιώθαμε σαν μαϊμούδες σε νούμερο": Οι τραγικές λεπτομέρειες της ζωής των αδελφών Όλσεν

"Κοιτάω παλιές φωτογραφίες και δεν με συγκινούν καθόλου. Δεν θα ευχόμουν σε κανέναν να μεγαλώσει όπως εγώ".

Περισσότερα από

News

19 Ιαν 2024

"Βαριέμαι τη ρουτίνα": Η Έλενα Ναθαναήλ γεννήθηκε σαν σήμερα και έφυγε στα 61 της φροντίζοντας να σπάσει το καλούπι

Μοναδική, επιβλητική, ξεχωριστή φιγούρα του ελληνικού κινηματογράφου. Δείτε όσα είπε στην τελευταία της τηλεοπτική συνέντευξη.

04 Ιαν 2024

"1968 στη Μεγάλη Βρετανία": Η Έλλη Λαμπέτη μαζί με τον Κώστα Καρρά σε επίδειξη μόδας

Παρακολουθούν με μεγάλο ενδιαφέρον τη συλλογή ρούχων του Γιάννη Τσεκλένη στην Αθήνα μίας άλλης εποχής.

29 Σεπ 2023

Πώς η Μονρόε άνοιξε τον δρόμο στην Έλλα Φιτζέραλντ, θύμα κι εκείνη του ρατσισμού

"Μετά από αυτό δεν έπαιξα ποτέ σε μικρά τζαζ κλαμπ ξανά". Η Μέριλιν πολέμησε με τα δικά της όπλα τον ρατσισμό.

05 Σεπ 2023

Η Αρίθα Φράνκλιν έκανε το Respect φεμινιστικό ύμνο. Πριν, ήταν το ακριβώς αντίθετο.

Πριν τη δική της ερμηνεία, "Respect", ζητούσαν οι άντρες που γυρνούσαν σπίτι μετά τη δουλειά, από τις συζύγους τους.

01 Σεπ 2023

"Δε χώρισα για τον Ράσελ Κρόου, χώρισα γιατί ο γάμος μου ήταν χάλια"

Ο "παράνομος" δεσμός που σχεδόν κατέστρεψε την καριέρα της Μεγκ Ράιαν και το Χόλιγουντ που το 2000 είχε κάνει επίδειξη μισογυνισμού.

20 Ιουλ 2023

Κάποτε στη Βουλιαγμένη: Σπάνια φωτογραφία της Μπριζίτ Μπαρντό με μαγιό στην Ελλάδα το ‘69

"Τη συγκεκριμένη περίοδο βρίσκεται σε διάσταση με τον τρίτο σύζυγό της και κληρονόμο της αυτοκινητοβιομηχανίας "Opel" Γκίντερ Σακς".

12 Ιουλ 2023

Νικόλ Κίντμαν: "Εύχομαι να είχα γνωρίσει τον Κιθ πιο νωρίς στη ζωή μου"

Η Νικόλ Κίντμαν και ο Κιθ Έρμπαν είναι αχώριστοι από τις αρχές της δεκαετίας των 00’s και παραμένουν μαζί, ενωμένοι σε όλα τα σκαμπανεβάσματα της ζωής.

01 Ιουλ 2023

Η δολοφονία του αδερφού της, ο καρκίνος, τα δικαστήρια: Η μυθιστορηματική ζωή της Σοφία Βεργκάρα

"Βασικά ήθελα να γίνω οδοντίατρος, όχι ηθοποιός, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου φέρει η ζωή" έχει πει η "Γκλόρια" του "Modern Family".