ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

"Την είχα ψάξει στο διαδίκτυο": Ο Χοακίν Φίνιξ και η Ρούνι Μάρα ζουν τον έρωτα που ονειρευόμαστε όλοι

Όλα τα φώτα είναι στραμμένα πάνω τους. Οι αρραβωνιασμένοι πλέον Χοακίν Φινιξ και η Ρούνι Μάρα είναι το αγαπημένο ζευγάρι του Χόλιγουντ και των μίντια.

«Την είχα ψάξει στο διαδίκτυο»:Ο Χοακίν Φίνιξ και η Ρούνι Μάρα ζουν τον έρωτα που ονειρευόμαστε όλοι

Το "Κορίτσι με το Τατουάζ" ήταν εκείνο τελικά που έμελλε να κατακτήσει την καρδιά του Χοακίν Φίνιξ. Ο Φίνιξ μοιράζεται τις κορυφαίες στιγμές στην καριέρα του με την αγαπημένη του Ρούνεϊ Μάρα, με την οποία είναι ζευγάρι εδώ και τρία περίπου χρόνια. Στο παρελθόν, το όνομα του Φίνιξ είχε συνδεθεί με πολλές συμπρωταγωνίστριες του, όπως με τη Λιβ Τάιλερ, αγαπημένο ζευγάρι τότε των μίντια.

Ο Χοακίν και η Ρούνι γνωρίστηκαν το 2013, στα γυρίσματα της ταινίας "Her". Mια παράξενη αισθηματική ταινία επιστημονικής φαντασίας του 2013, στην οποία ο πρωταγωνιστής ερωτεύεται με μια θηλυκή φωνή που παρέχει ένα λειτουργικό σύστημα υπολογιστή (πρόκειται για τη φωνή μάλιστα της Σκάρλετ Γιοχάνσον. Σ' εκείνη την ταινία η Ρούνι υποδυόταν την πρώην σύζυγο του ήρωα και μάλιστα οι δύο ηθοποιοί δεν είχαν καλή επικοινωνίας. Όπως αργότερα δήλωσε ο ίδιος σε συνέντευξή του στο περιοδικό Vanity Fair πίστευε πως η Ρούνι δεν τον συμπαθούσε. Παραδέχτηκε δε πως "είναι το μόνο κορίτσι που έχω ψάξει στο διαδίκτυο" είπε, "ήμασταν μόνο φίλοι που ανταλλάζαμε email. Δεν το έχω ξανακάνει. Να ψάξω πληροφορίες για κάποια κοπέλα στο διαδίκτυο".

Αργότερα θα συναντηθούν και πάλι στη μεγάλη οθόνη, στην ταινία "Μαρία Μαγδαληνή". Η ταινία αφορά τη σχέση του Ιησού με τη Μαρία Μαγδαληνή και το σενάριο να είχαν ερωτική σχέση. Πρέπει να ξεκαθαρίσουμε δε ότι η Ρούνι υποδυόταν στην ταινία την Παναγία. Ωστόσο, στο backstage το ειδύλλιο τους άρχισε να ανθίζει και φημολογείται πως ξεκίνησαν να συναντιούνται όταν τελείωσαν τα γυρίσματα.

Ο συνδυασμός τους μοιάζει τέλειος. Η ίδια η Ρούνι έχει να επιδείξει σημαντική καριέρα έχοντας λάβει μέρος σε εξαιρετικές ταινίες. Εκτός από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στο "Κορίτσι με το τατουάζ" που έσπασε τα ταμεία αποτέλεσε το αντικείμενο του παράνομου πόθου της Κέιτ Μπλάνσετ στην ταινία Carol. Περάσματα έχει κάνει επίσης σε παραγωγές του ανεξάρτητου κινηματογράφου, όπως το "Lion" και το "A Ghost Story" αποσπώντας πάντα πολύ καλές κριτικές για τις ερμηνείες της.Η πρώτη κοινή εμφάνιση του Χοακίν και της Ρούνι ως ζευγάρι ήταν στο Φεστιβάλ Κανών το 2017.

"Την είχα ψάξει στο διαδίκτυο": Ο Χοακίν Φίνιξ και η Ρούνι Μάρα ζουν τον έρωτα που ονειρευόμαστε όλοι
"Είναι το μόνο κορίτσι που έχω ψάξει στο διαδίκτυο" είχε πει ο Χοακίν Φίνιξ στην αρχή της σχέσης τους.

Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε μετά τη βράβευσή του ήταν η πρώτη φορά που ανέφερε τη Ρούνι ως σύντροφό του σημειώνοντας πως "είπα στην κοπέλα μου πως θα ήταν μια πολύ καλή εμπειρία αφού θα ζούσαμε την απόλυτη συντριβή μου. Αυτό περίμενα ερχόμενος εδώ, επομένως αυτή (η βράβευση) είναι μια καλύτερη εξέλιξη."

Το Ιούνιο του 2019 άρχισαν να διαδίδονται φήμες πως οι δύο αγαπημένοι ηθοποιοί αρραβωνιάστηκαν όταν κάποιοι πρόσεξαν ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι στο χέρι της Μάρα, είδηση που επιβεβαίωσαν οι ίδιοι τον Ιούλιο της ίδιας χρονιάς. Έκτοτε τους έχουμε δει μαζί τόσο στις εκδηλώσεις για την προώθηση του εμβληματικού Joker, της κορυφαίας στιγμής στην καριέρα του Χοακίν, αλλά και στην τελετή απονομής των σημαντικότερων βραβείων, όπως στις Χρυσές Σφαίρες και στα Όσκαρ.

Ήταν στον λόγο της βράβευσής του στο Φεστιβάλ του Τορόντο, τον περασμένο Σεπτέμβριο, όταν είπε τόσο τρυφερά φωτογραφίζοντας εκείνη: "κάπου εδώ, δεν ξέρω που, είναι ένας κατεργάρικος δράκος και θέλω να του ξεριζώσω τα φτερά και να τον τυλίξω με μία κουβέρτα και να κοιμηθώ μαζί του για πάντα". Έπειτα, στις Χρυσές Σφαίρες δεν χρειάστηκε να πει απολύτως τίποτα, γιατί ο φακός αιχμαλώτισε το βλέμμα του να κοιτάζει με απότυο θαυμασμό τη σύντροφό του καθώς εκείνη φωτογραφιζόταν στο κόκκινο χαλί. Ποιά γυναίκα δεν θα ήθελε να την κοιτά έτσι ο σύντροφός της;

"Κάπου εδώ, δεν ξέρω που, είναι ένας κατεργάρικος δράκος και θέλω να του ξεριζώσω τα φτερά και να τον τυλίξω με μία κουβέρτα και να κοιμηθώ μαζί του για πάντα" είχε πει για εκείνη.

Η εικόνα των δυο τους στο πεζούλι να τρώνε μπέργκερ και χοτ ντογκ αλλά και η εικόνα που μοιράστηκε η ηθοποιός στο προσωπικό της προφίλ, στην οποία ο Χοακίν την κοιτάζει τόσο τρυφερά με background τον θείο Όσκαρ, θα μείνουν στην ιστορία.

Δείτε την ιστορία τους εδώ:

Το ζευγάρι απέκτησε το πρώτο τους παιδί το 2020. Έναν γιο που τον ονόμασαν "Ρίβερ" προς τιμή του αδικοχαμένου αδερφού του Χοακίν.

Φωτογραφίες: Reuters, AΠΕ

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

26 Φεβ 2024

"Η Τζόαν Κρόφορντ πέθανε. Ήταν το μόνο καλό που έκανε"

To ασίγαστο μίσος ανάμεσα στη Μπέτι Ντέιβις και την Τζόαν Κρόφορντ.

22 Φεβ 2024

"Νιώθαμε σαν μαϊμούδες σε νούμερο": Οι τραγικές λεπτομέρειες της ζωής των αδελφών Όλσεν

"Κοιτάω παλιές φωτογραφίες και δεν με συγκινούν καθόλου. Δεν θα ευχόμουν σε κανέναν να μεγαλώσει όπως εγώ".

Περισσότερα από

News

19 Ιαν 2024

"Βαριέμαι τη ρουτίνα": Η Έλενα Ναθαναήλ γεννήθηκε σαν σήμερα και έφυγε στα 61 της φροντίζοντας να σπάσει το καλούπι

Μοναδική, επιβλητική, ξεχωριστή φιγούρα του ελληνικού κινηματογράφου. Δείτε όσα είπε στην τελευταία της τηλεοπτική συνέντευξη.

04 Ιαν 2024

"1968 στη Μεγάλη Βρετανία": Η Έλλη Λαμπέτη μαζί με τον Κώστα Καρρά σε επίδειξη μόδας

Παρακολουθούν με μεγάλο ενδιαφέρον τη συλλογή ρούχων του Γιάννη Τσεκλένη στην Αθήνα μίας άλλης εποχής.

29 Σεπ 2023

Πώς η Μονρόε άνοιξε τον δρόμο στην Έλλα Φιτζέραλντ, θύμα κι εκείνη του ρατσισμού

"Μετά από αυτό δεν έπαιξα ποτέ σε μικρά τζαζ κλαμπ ξανά". Η Μέριλιν πολέμησε με τα δικά της όπλα τον ρατσισμό.

05 Σεπ 2023

Η Αρίθα Φράνκλιν έκανε το Respect φεμινιστικό ύμνο. Πριν, ήταν το ακριβώς αντίθετο.

Πριν τη δική της ερμηνεία, "Respect", ζητούσαν οι άντρες που γυρνούσαν σπίτι μετά τη δουλειά, από τις συζύγους τους.

01 Σεπ 2023

"Δε χώρισα για τον Ράσελ Κρόου, χώρισα γιατί ο γάμος μου ήταν χάλια"

Ο "παράνομος" δεσμός που σχεδόν κατέστρεψε την καριέρα της Μεγκ Ράιαν και το Χόλιγουντ που το 2000 είχε κάνει επίδειξη μισογυνισμού.

20 Ιουλ 2023

Κάποτε στη Βουλιαγμένη: Σπάνια φωτογραφία της Μπριζίτ Μπαρντό με μαγιό στην Ελλάδα το ‘69

"Τη συγκεκριμένη περίοδο βρίσκεται σε διάσταση με τον τρίτο σύζυγό της και κληρονόμο της αυτοκινητοβιομηχανίας "Opel" Γκίντερ Σακς".

12 Ιουλ 2023

Νικόλ Κίντμαν: "Εύχομαι να είχα γνωρίσει τον Κιθ πιο νωρίς στη ζωή μου"

Η Νικόλ Κίντμαν και ο Κιθ Έρμπαν είναι αχώριστοι από τις αρχές της δεκαετίας των 00’s και παραμένουν μαζί, ενωμένοι σε όλα τα σκαμπανεβάσματα της ζωής.

01 Ιουλ 2023

Η δολοφονία του αδερφού της, ο καρκίνος, τα δικαστήρια: Η μυθιστορηματική ζωή της Σοφία Βεργκάρα

"Βασικά ήθελα να γίνω οδοντίατρος, όχι ηθοποιός, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου φέρει η ζωή" έχει πει η "Γκλόρια" του "Modern Family".