ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Θα δούμε τη θρυλική «Σαμάνθα» του Sex and the City στο Emily in Paris;

Με το φαν κλαμπ της Σαμάνθα Τζόουνς να θέλει την αγαπημένη του ηρωίδα πίσω οι παραγωγοί του Emily in Paris το σκέφτονται πολύ σοβαρά.

Θα δούμε τη θρυλική «Σαμάνθα» του Sex and the City στο Emily in Paris;

Όλοι και όλες είμαστε ερωτευμένοι με τη «Σαμάνθα Τζόουνς», την καλύτερη ηρωίδα του Sex and The City. Απελευθερωμένη και ανεξάρτητη, γενναία, δυναμική και ερωτική η Σαμάνθα ήταν αυτό που θα θέλαμε να γίνουμε. Επιπλέον είχε και τις καλύτερες ατάκες στη σειρά, όπως όταν δήλωνε: «τελείωσα τον έρωτα, επιστρέφω στους εραστές».

Θα δούμε τη θρυλική «Σαμάνθα» του Sex and the City στο Emily in Paris;

Η Κιμ Κατράλ που ενσάρκωσε τόσο ιδανικά τον ρόλο ώστε να έχει πλέον ταυτιστεί με την ηρωίδα είχε αρνηθεί σθεναρά να συμμετάσχει στη νέα σειρά, το Just Like That του HBO, καθώς φημολογείται πως υπήρχαν προστριβές με τις υπόλοιπες πρωταγωνίστριες εδώ και καιρό. Και ευτυχώς καθώς η σειρά δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες των τηλεθεατών ανά τον κόσμο. Ανεπίκαιρη και επιφανειακή σίγουρα δεν έχει πιάσει τον παλμό της εποχής, αντιθέτως ομφαλοσκοπεί και αποδίδει τραγικές στιγμές με απίστευτη απλοϊκότητα.

Επιπλέον, κάτι που εκνεύρισε περαιτέρω το κοινό, είναι όσα αφήνονται να υπονοηθούν στο Just Like That για τη Σαμάνθα. Ότι τάχα αδιαφόρησε για τη σχέση της με την Κάρι, απομακρύνθηκε και βρίσκεται κάπου στο Λονδίνο, στέλνοντας κοσμική αγάπη και ένα στεφάνι για την κηδεία του Mr Big, όταν όλες ξέρουμε ότι η Σαμάνθα θα είχε πάρει το πρώτο αεροπλάνο, σε αντίθεση με την Κάρι.


Έτσι, τώρα το φαν κλαμπ της Σαμάνθα ζητάει να τη δει και πάλι στη μικρή οθόνη και για το λόγο αυτό αυξάνονται οι φήμες ότι θα πρωταγωνιστήσει στη σειρά του Netflix «Emily in Paris». O τηλεοπτικός παραγωγός Ντάρεν Σταρ άφησε μάλιστα ανοιχτό το ενδεχόμενο ότι κάτι τέτοιο θα μπορούσε να συμβεί.

Καθώς ο δεύτερος κύκλος του «Emily in Paris» τελειώνει με το νέο αμόρε να πρέπει να επιστρέψει στο Λονδίνο, αλλά και επειδή η Σαμάνθα είχε δική της εταιρία δημοσίων σχέσεων οι δρόμοι των δυο ηρωίδων θα μπορούσαν άνετα να διασταυρωθούν.

«Θα ήταν βαθιά χαοτικό και διασκεδαστικό αν ο Ντάρεν Σταρ προσλάβει την Κιμ Κατράλ για να γίνει το αφεντικό της Έμιλι, με το όνομα Σαμάνθα στην επερχόμενη σεζόν», έγραψε ένας θαυμαστής της σειράς στο Twitter.


Τις φήμες πυροδότησε η Κιμ Κατράλ όταν τον Σεπτέμβριο ανέβασε μία φωτογραφία στο Instagram στην οποία βρίσκεται μαζί με την Πατρίτσια Φιλντ, η οποία ήταν η ενδυματολόγος του «Sex and the City» και τώρα ντύνει τους πρωταγωνιστές της «Emily in Paris». Η συνέχεια επί της οθόνης.

Κεντρική εικόνα: Splash News/ Ideal

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

26 Φεβ 2024

"Η Τζόαν Κρόφορντ πέθανε. Ήταν το μόνο καλό που έκανε"

To ασίγαστο μίσος ανάμεσα στη Μπέτι Ντέιβις και την Τζόαν Κρόφορντ.

22 Φεβ 2024

"Νιώθαμε σαν μαϊμούδες σε νούμερο": Οι τραγικές λεπτομέρειες της ζωής των αδελφών Όλσεν

"Κοιτάω παλιές φωτογραφίες και δεν με συγκινούν καθόλου. Δεν θα ευχόμουν σε κανέναν να μεγαλώσει όπως εγώ".

Περισσότερα από

News

19 Ιαν 2024

"Βαριέμαι τη ρουτίνα": Η Έλενα Ναθαναήλ γεννήθηκε σαν σήμερα και έφυγε στα 61 της φροντίζοντας να σπάσει το καλούπι

Μοναδική, επιβλητική, ξεχωριστή φιγούρα του ελληνικού κινηματογράφου. Δείτε όσα είπε στην τελευταία της τηλεοπτική συνέντευξη.

04 Ιαν 2024

"1968 στη Μεγάλη Βρετανία": Η Έλλη Λαμπέτη μαζί με τον Κώστα Καρρά σε επίδειξη μόδας

Παρακολουθούν με μεγάλο ενδιαφέρον τη συλλογή ρούχων του Γιάννη Τσεκλένη στην Αθήνα μίας άλλης εποχής.

29 Σεπ 2023

Πώς η Μονρόε άνοιξε τον δρόμο στην Έλλα Φιτζέραλντ, θύμα κι εκείνη του ρατσισμού

"Μετά από αυτό δεν έπαιξα ποτέ σε μικρά τζαζ κλαμπ ξανά". Η Μέριλιν πολέμησε με τα δικά της όπλα τον ρατσισμό.

05 Σεπ 2023

Η Αρίθα Φράνκλιν έκανε το Respect φεμινιστικό ύμνο. Πριν, ήταν το ακριβώς αντίθετο.

Πριν τη δική της ερμηνεία, "Respect", ζητούσαν οι άντρες που γυρνούσαν σπίτι μετά τη δουλειά, από τις συζύγους τους.

01 Σεπ 2023

"Δε χώρισα για τον Ράσελ Κρόου, χώρισα γιατί ο γάμος μου ήταν χάλια"

Ο "παράνομος" δεσμός που σχεδόν κατέστρεψε την καριέρα της Μεγκ Ράιαν και το Χόλιγουντ που το 2000 είχε κάνει επίδειξη μισογυνισμού.

20 Ιουλ 2023

Κάποτε στη Βουλιαγμένη: Σπάνια φωτογραφία της Μπριζίτ Μπαρντό με μαγιό στην Ελλάδα το ‘69

"Τη συγκεκριμένη περίοδο βρίσκεται σε διάσταση με τον τρίτο σύζυγό της και κληρονόμο της αυτοκινητοβιομηχανίας "Opel" Γκίντερ Σακς".

12 Ιουλ 2023

Νικόλ Κίντμαν: "Εύχομαι να είχα γνωρίσει τον Κιθ πιο νωρίς στη ζωή μου"

Η Νικόλ Κίντμαν και ο Κιθ Έρμπαν είναι αχώριστοι από τις αρχές της δεκαετίας των 00’s και παραμένουν μαζί, ενωμένοι σε όλα τα σκαμπανεβάσματα της ζωής.

01 Ιουλ 2023

Η δολοφονία του αδερφού της, ο καρκίνος, τα δικαστήρια: Η μυθιστορηματική ζωή της Σοφία Βεργκάρα

"Βασικά ήθελα να γίνω οδοντίατρος, όχι ηθοποιός, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου φέρει η ζωή" έχει πει η "Γκλόρια" του "Modern Family".