ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Τα χαστούκια της Σάρον Στόουν προς την Κέιλι Κουόκο ήταν εκτός σεναρίου

Η Κέιλι Κουόκο, η γνωστή πρωταγωνίστρια του The Big Bang Theory, αποκάλυψε ότι η Σάρον Στόουν την χαστούκισε τρεις φορές σε γύρισμα και ήταν εκτός σεναρίου

Τα χαστούκια της Σάρον Στόουν προς την Κέιλι Κουόκο  ήταν εκτός σεναρίου

Η 36χρονη ηθοποιός αποκάλυψε το παρασκήνιο πίσω από τα «αληθινά» χαστούκια στα γυρίσματα του «The Flight Attendant». Η Κέιλι ήταν καλεσμένη στο Jimmy Kimmel Live, όπου είπε ότι η Σάρον Στόουν, η οποία υποδύεται την μητέρα της στη σειρά, αυτοσχεδίασε και την χαστούκισε στην διάρκεια μιας έντονα φορτισμένης συναισθηματικά σκηνής τους.

«Πριν ξεκινήσουμε τη σκηνή, έρχεται και μου λέει: "Πώς θα σου φαινόταν να σε ακουμπούσα σε αυτή τη σκηνή;". Απάντησα, "κάνε ό,τι θέλεις, είσαι η Σάρον Στόουν"», ανέφερε η ηθοποιός, προσθέτοντας πως έκαναν την σκηνή, η Σάρον είπε την ατάκα της όπως έπρεπε και μετά «με χαστούκισε».

Ο Τζίμι Κίμελ την ρώτησε αν το χαστούκι ήταν δυνατό. «Ήταν αληθινό. Καταρχήν η αντίδραση ήταν ό,τι πιο αληθινό μπορούσες να έχεις. Έκλαιγα, μου έτρεχαν μύξες, κυριολεκτικά έτρεμα και ακούω "Cut"», συνέχισε η Κέιλι. «Και δεν κουνιέται κανείς, δεν ακουγόταν κιχ. Κανείς δεν ήξερε αν η Κέιλι ήταν καλά, εκείνη είπε στη Σάρον να τη χαστουκίσει;».

Όπως εξήγησε, η Σάρον Στόουν τής ζήτησε αργότερα συγγνώμη. «Σ’ αγαπώ, δεν είχα σκοπό να το κάνω. Απλώς μου φάνηκε σωστό για τη σκηνή», θυμάται να της λέει η 64χρονη ηθοποιός.

Η Κέιλι Κουόκο είπε ότι μετά το χαστούκι, οι παραγωγοί ήρθαν και την καθησύχασαν πως θα πουν στην Σάρον Στόουν ότι δεν χρειάζεται άλλη λήψη.

«Τους λέω, "Κοιτάξτε, στοιχηματίζω πως δεν πρόκειται να με χαστουκίσει ξανά. Μην της πείτε να μην με χαστουκίσει. Δεν θα το ξανακάνει". Τελικά κάναμε άλλη μια λήψη. Κι εκεί που έκλαιγα, δίνω μια ακόμη άκρως ρεαλιστική αντίδραση επειδή μου έδωσε και δεύτερο χαστούκι. Τότε ξανάρθε και λέει, "συγγνώμη, μου φαινόταν ταιριαστό για την λήψη"», πρόσθεσε η Κέιλι.

«Σε εκείνο το σημείο σκέφτηκα πως η Σάρον Στόουν δεν πρόκειται να με χαστουκίσει και τρίτη φορά. Στην αρχή τραβήχτηκα, και μετά λέω, "αποκλείεται". Και με χαστούκισε ξανά. Έφαγα τρία χαστούκια. Ήταν τρελό αλλά μια από τις καλύτερες ιστορίες που έχω ζήσει», είπε στην εκπομπή του Τζίμι Κίμελ.

Η Κέιλι Κουόκο εξήγησε πως η Σάρον Στόουν σχεδόν αυτοπροτάθηκε για τον ρόλο, καθώς ήταν μεγάλη φαν της σειράς. «Άκουσε ότι κάναμε κάστινγκ για τη μαμά μου και πήρε τηλέφωνο και είπε ότι ήθελε να το κάνει. Και ξαφνικά την είχα μπροστά μου και ήταν η μαμά μου. Ήταν τρελό».

Η 64χρονη Σάρον συμπρωταγωνιστεί με την Κέιλι στη 2η σεζόν της τηλεοπτικής σειράς The Flight Attendant στον ρόλο της μητέρας της. Πρόκειται για μια παραγωγή του HBO Max που παρακολουθεί τη ζωή μιας αεροσυνοδού, της Κάσι, που πίνει, μεθάει και κοιμάται με ξένους, ακόμα και με επιβάτες των πτήσεων της. Μέχρι τη στιγμή που θα ξυπνήσει ένα πρωί, σ’ ένα ξενοδοχείο της Μπανγκόκ, δίπλα στο πτώμα του άνδρα με τον οποίο κοιμήθηκε το προηγούμενο βράδυ.

Κεντρική εικόνα: Splash News- Ideal

Ακολουθήστε το Woman Toc στο Instagram

Read Next

26 Φεβ 2024

"Η Τζόαν Κρόφορντ πέθανε. Ήταν το μόνο καλό που έκανε"

To ασίγαστο μίσος ανάμεσα στη Μπέτι Ντέιβις και την Τζόαν Κρόφορντ.

22 Φεβ 2024

"Νιώθαμε σαν μαϊμούδες σε νούμερο": Οι τραγικές λεπτομέρειες της ζωής των αδελφών Όλσεν

"Κοιτάω παλιές φωτογραφίες και δεν με συγκινούν καθόλου. Δεν θα ευχόμουν σε κανέναν να μεγαλώσει όπως εγώ".

Περισσότερα από

News

19 Ιαν 2024

"Βαριέμαι τη ρουτίνα": Η Έλενα Ναθαναήλ γεννήθηκε σαν σήμερα και έφυγε στα 61 της φροντίζοντας να σπάσει το καλούπι

Μοναδική, επιβλητική, ξεχωριστή φιγούρα του ελληνικού κινηματογράφου. Δείτε όσα είπε στην τελευταία της τηλεοπτική συνέντευξη.

04 Ιαν 2024

"1968 στη Μεγάλη Βρετανία": Η Έλλη Λαμπέτη μαζί με τον Κώστα Καρρά σε επίδειξη μόδας

Παρακολουθούν με μεγάλο ενδιαφέρον τη συλλογή ρούχων του Γιάννη Τσεκλένη στην Αθήνα μίας άλλης εποχής.

29 Σεπ 2023

Πώς η Μονρόε άνοιξε τον δρόμο στην Έλλα Φιτζέραλντ, θύμα κι εκείνη του ρατσισμού

"Μετά από αυτό δεν έπαιξα ποτέ σε μικρά τζαζ κλαμπ ξανά". Η Μέριλιν πολέμησε με τα δικά της όπλα τον ρατσισμό.

05 Σεπ 2023

Η Αρίθα Φράνκλιν έκανε το Respect φεμινιστικό ύμνο. Πριν, ήταν το ακριβώς αντίθετο.

Πριν τη δική της ερμηνεία, "Respect", ζητούσαν οι άντρες που γυρνούσαν σπίτι μετά τη δουλειά, από τις συζύγους τους.

01 Σεπ 2023

"Δε χώρισα για τον Ράσελ Κρόου, χώρισα γιατί ο γάμος μου ήταν χάλια"

Ο "παράνομος" δεσμός που σχεδόν κατέστρεψε την καριέρα της Μεγκ Ράιαν και το Χόλιγουντ που το 2000 είχε κάνει επίδειξη μισογυνισμού.

20 Ιουλ 2023

Κάποτε στη Βουλιαγμένη: Σπάνια φωτογραφία της Μπριζίτ Μπαρντό με μαγιό στην Ελλάδα το ‘69

"Τη συγκεκριμένη περίοδο βρίσκεται σε διάσταση με τον τρίτο σύζυγό της και κληρονόμο της αυτοκινητοβιομηχανίας "Opel" Γκίντερ Σακς".

12 Ιουλ 2023

Νικόλ Κίντμαν: "Εύχομαι να είχα γνωρίσει τον Κιθ πιο νωρίς στη ζωή μου"

Η Νικόλ Κίντμαν και ο Κιθ Έρμπαν είναι αχώριστοι από τις αρχές της δεκαετίας των 00’s και παραμένουν μαζί, ενωμένοι σε όλα τα σκαμπανεβάσματα της ζωής.

01 Ιουλ 2023

Η δολοφονία του αδερφού της, ο καρκίνος, τα δικαστήρια: Η μυθιστορηματική ζωή της Σοφία Βεργκάρα

"Βασικά ήθελα να γίνω οδοντίατρος, όχι ηθοποιός, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου φέρει η ζωή" έχει πει η "Γκλόρια" του "Modern Family".