ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Συλλεκτικό οικογενειακό πορτρέτο του πρίγκιπα Φίλιππου: Το πρόσωπο που δεν περιμέναμε να απουσιάζει

Ανάμεσα στη ναζιάρα Σάρλοτ και τον γελαστό Τζορτζ, μάταια αναζητούμε ένα ακόμα σημαντικό μέλος της βασιλικής οικογένειας.

Συλλεκτικό οικογενειακό πορτρέτο του πρίγκιπα Φίλιππου: Το πρόσωπο που δεν περιμέναμε να απουσιάζει

Αντίστροφη μέτρηση για το ύστατο χαίρε στον πρίγκιπα Φίλιππο, και τα μέλη της βασιλικής οικογένειας μοιράζονται σπάνια στιγμιότυπα από τη ζωή του συζύγου της βασίλισσας Ελισάβετ που δεν είχαμε ξαναδεί.

Χθες, όλοι τους δημοσίευσαν φωτογραφίες από την προσωπική ζωή του πρίγκιπα Φίλιππου, ο οποίος πέθανε την περασμένη Παρασκευή - μόλις δύο μήνες πριν από τα 100ά γενέθλιά του.

«Σήμερα μοιραζόμαστε μαζί με τα μέλη της βασιλικής οικογένειας φωτογραφίες του Δούκα του Εδιμβούργου, και τον θυμόμαστε ως πατέρα, παππού και προπάππου» έγραψαν στη λεζάντα.

«Σήμερα μοιραζόμαστε μαζί με τα μέλη της βασιλικής οικογένειας φωτογραφίες του Δούκα του Εδιμβούργου, και τον θυμόμαστε ως πατέρα, παππού και προπάππου»

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον έδωσαν στη δημοσιότητα τη φωτογραφία της βασίλισσας με τον Δούκα του Εδιμβούργου όπου ποζάρουν χαμογελαστοί με τα επτά από τα δισέγγονά τους.

Τη φωτογραφία τράβηξε η ίδια η Κέιτ Μίντλετον στο Κάστρο Μπαλμόραλ το 2018. Ο πρίγκιπας Φίλιππος έχει το χέρι του πίσω από την κόρη του Πίτερ Φίλιπς Ίσλα ενώ η βασίλισσα κρατά στα χέρια της τον πρίγκιπα Λούις.

Ο πρίγκιπας Τζορτζ και η πριγκίπισσα Σάρλοτ, τα δύο μεγαλύτερα παιδιά των Κέμπριτζ, χαμογελάνε παιχνιδιάρικα στον φακό με τη Σάρλοτ να κλέβει την παράσταση ανάμεσα στον προπάππου και την προγιαγιά της κρατώντας τρυφερά το χέρι του Λούις. Ακόμα, η μεγαλύτερη κόρη του Πίτερ Φίλιπς, Σαβάνα, ποζάρει μαζί με τις κόρες της Ζάρα Τίνταλ, Μία και Λένα.

Να σημειώσουμε ότι τότε δεν είχε γεννηθεί ακόμα ο γιος του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, ο Άρτσι (γεννήθηκε στις 6 Μαΐου 2019), ενώ πριν από λίγους μήνες ο Φίλιππος απέκτησε ακόμα ένα δισέγγονο από την εγγονή του Ζάρα Τίνταλ.

Να σημειώσουμε ότι τότε δεν είχε γεννηθεί ακόμα ο γιος του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, ο Άρτσι (γεννήθηκε στις 6 Μαΐου 2019), ενώ πριν από λίγους μήνες ο Φίλιππος απέκτησε ακόμα ένα δισέγγονο από την εγγονή του Ζάρα Τίνταλ.

Ακόμα, στο ίδιο δημοσίευμα βλέπουμε μια φωτογραφία όπου το ζευγάρι ποζάρει με τον πρίγκιπα Τζορτζ και την νεογέννητη τότε πριγκίπισσα Σάρλοτ μαζί με τους γονείς τους σε επίσκεψή τους στο Μπαλμόραλ το 2015.

Άφαντη η Μέγκαν Μαρκλ και ο Άρτσι

Ο επίσημος λογαριασμός της βασιλικής οικογένειας στα social media μοιράστηκε διάφορες φωτογραφίες του πρίγκιπα Φίλιππου ως πατέρα, ως παππού και ως προπάππου, ενώ από όλες τις εικόνες λείπει η Μέγκαν Μαρκλ και ο Άρτσι, ενώ η Κέιτ Μίντλετον είναι παρούσα μαζί με τα παιδιά της. Ο πρίγκιπας Χάρι από την άλλη υπάρχει σε φωτογραφία με τον παππού του, πολύ πριν αρραβωνιαστεί τη Μέγκαν.

Το αυστηρό πρωτόκολλο που τους απαγορεύει να αποχαιρετήσουν τον προπάππου τους

Τόσο ο πρίγκιπας Τζορτζ όσο και η Σάρλοτ είχαν πολύ καλή σχέση με τον πρίγκιπα Φίλιππο, και οι πηγές λένε ότι έχουν στεναχωρηθεί πολύ για την απώλειά του.
Μάλιστα, πολλοί αναρωτήθηκαν αν τα παιδιά θα δώσουν το παρόν στην κηδεία, ωστόσο το αυστηρό πρωτόκολλο της βασίλισσας δεν επιτρέπει κάτι τέτοιο για έναν σοβαρό λόγο.

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

κεντρική φωτό:


Read Next

26 Φεβ 2024

"Η Τζόαν Κρόφορντ πέθανε. Ήταν το μόνο καλό που έκανε"

To ασίγαστο μίσος ανάμεσα στη Μπέτι Ντέιβις και την Τζόαν Κρόφορντ.

22 Φεβ 2024

"Νιώθαμε σαν μαϊμούδες σε νούμερο": Οι τραγικές λεπτομέρειες της ζωής των αδελφών Όλσεν

"Κοιτάω παλιές φωτογραφίες και δεν με συγκινούν καθόλου. Δεν θα ευχόμουν σε κανέναν να μεγαλώσει όπως εγώ".

Περισσότερα από

News

19 Ιαν 2024

"Βαριέμαι τη ρουτίνα": Η Έλενα Ναθαναήλ γεννήθηκε σαν σήμερα και έφυγε στα 61 της φροντίζοντας να σπάσει το καλούπι

Μοναδική, επιβλητική, ξεχωριστή φιγούρα του ελληνικού κινηματογράφου. Δείτε όσα είπε στην τελευταία της τηλεοπτική συνέντευξη.

04 Ιαν 2024

"1968 στη Μεγάλη Βρετανία": Η Έλλη Λαμπέτη μαζί με τον Κώστα Καρρά σε επίδειξη μόδας

Παρακολουθούν με μεγάλο ενδιαφέρον τη συλλογή ρούχων του Γιάννη Τσεκλένη στην Αθήνα μίας άλλης εποχής.

29 Σεπ 2023

Πώς η Μονρόε άνοιξε τον δρόμο στην Έλλα Φιτζέραλντ, θύμα κι εκείνη του ρατσισμού

"Μετά από αυτό δεν έπαιξα ποτέ σε μικρά τζαζ κλαμπ ξανά". Η Μέριλιν πολέμησε με τα δικά της όπλα τον ρατσισμό.

05 Σεπ 2023

Η Αρίθα Φράνκλιν έκανε το Respect φεμινιστικό ύμνο. Πριν, ήταν το ακριβώς αντίθετο.

Πριν τη δική της ερμηνεία, "Respect", ζητούσαν οι άντρες που γυρνούσαν σπίτι μετά τη δουλειά, από τις συζύγους τους.

01 Σεπ 2023

"Δε χώρισα για τον Ράσελ Κρόου, χώρισα γιατί ο γάμος μου ήταν χάλια"

Ο "παράνομος" δεσμός που σχεδόν κατέστρεψε την καριέρα της Μεγκ Ράιαν και το Χόλιγουντ που το 2000 είχε κάνει επίδειξη μισογυνισμού.

20 Ιουλ 2023

Κάποτε στη Βουλιαγμένη: Σπάνια φωτογραφία της Μπριζίτ Μπαρντό με μαγιό στην Ελλάδα το ‘69

"Τη συγκεκριμένη περίοδο βρίσκεται σε διάσταση με τον τρίτο σύζυγό της και κληρονόμο της αυτοκινητοβιομηχανίας "Opel" Γκίντερ Σακς".

12 Ιουλ 2023

Νικόλ Κίντμαν: "Εύχομαι να είχα γνωρίσει τον Κιθ πιο νωρίς στη ζωή μου"

Η Νικόλ Κίντμαν και ο Κιθ Έρμπαν είναι αχώριστοι από τις αρχές της δεκαετίας των 00’s και παραμένουν μαζί, ενωμένοι σε όλα τα σκαμπανεβάσματα της ζωής.

01 Ιουλ 2023

Η δολοφονία του αδερφού της, ο καρκίνος, τα δικαστήρια: Η μυθιστορηματική ζωή της Σοφία Βεργκάρα

"Βασικά ήθελα να γίνω οδοντίατρος, όχι ηθοποιός, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου φέρει η ζωή" έχει πει η "Γκλόρια" του "Modern Family".