ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Σίγουρα δεν έβλεπα τα πράγματα έτσι. Τότε ήμασταν ακόμα ευτυχισμένοι με το γάμο μας»

Η Νικόλ Κίντμαν μίλησε για το διαζύγιο με τον Τομ Κρουζ, για το γυμνό του «Μάτια Ερμητικά Κλειστά» και για τη φήμη περί απιστίας.

«Σίγουρα δεν έβλεπα τα πράγματα έτσι. Τότε ήμασταν ακόμα ευτυχισμένοι με το γάμο μας»

Σε μια σπάνια αναφορά 20 χρόνια μετά τον επίσημο χωρισμό τους, η Νικόλ Κίντμαν μίλησε για τον γάμο της με τον Τομ Κρουζ. H 53χρονη βραβευμένη ηθοποιός δήλωσε ότι υπήρξαν ευτυχισμένοι, αλλά όχι για μεγάλο διάστημα. Αν και σε άλλη συνέντευξη έχει πει ότι θα ήθελε να ξεχάσει αυτό τον γάμο.

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στα γυρίσματα της ταινίας «Μάτια ερμητικά κλειστά», στην οποία συμπρωταγωνιστούσαν, και η οποία βγήκε στις αίθουσες λίγο πριν χωρίσουν.

«Σίγουρα δεν έβλεπα τα πράγματα έτσι. Τότε ήμασταν ακόμα ευτυχισμένοι με το γάμο μας»

Η αποκάλυψη για τις γυμνές σκηνές

Η ηθοποιός αποκάλυψε πως στη συγκεκριμένη ταινία είχε υπογράψει συμβόλαιο με τον σκηνοθέτη Στάνλει Κιούμπρικ, που της επέτρεπε να έχει τον τελευταίο λόγο για τις γυμνές σκηνές της.

«Κάναμε μια ωραία συμφωνία που έγινε με συμβόλαιο. θα μου έδειχνε τις σκηνές με το γυμνό πριν τις βάλει στην ταινία. Έτσι, θα ένιωθα απόλυτα ασφαλής. Δεν είπα όχι σε καμία από αυτές. Ήθελα να σιγουρευτώ ότι δεν θα στέκομαι εκεί γυμνή και όλοι θα γελάνε μαζί μου», υποστήριξε η Νικόλ Κίντμαν.

Τέλος, αποκάλυψε πως: «Χαιρόμασταν που δουλεύαμε με τον Κιούμπρικ. Γυρίζαμε την ταινία για δύο χρόνια».

Ο μονόλογος περί απιστίας

Σε αυτή τη συνέντευξη, η Νικόλ Κίντμαν διέψευσε τις φήμες που θέλουν τον μονόλογό της περί απιστίας στην συγκεκριμένη ταινία να αφορά την πραγματική τους ζωή εκείνη την περίοδο. Μάλιστα, τόνισε ότι περνούσαν πολύ καλά αυτό το διάστημα:

«Σίγουρα δεν έβλεπα τα πράγματα έτσι. Τότε ήμασταν ακόμα ευτυχισμένοι με το γάμο μας. Γυρίζαμε τις σκηνές και μετά πηγαίναμε να διασκεδάσουμε στα go kart. Νοικιάζαμε ένα χώρο και πηγαίναμε για κούρσες στις 3 η ώρα το πρωί».

«Δεν ξέρω τι άλλο να πω. Ίσως δεν έχω την ικανότητα να κοιτάξω πίσω και να το αναλύσω. Ή απλά δεν έχω την θέληση να το κάνω».

Η Κίντμαν ανέφερε επίσης στην συνέντευξή της ότι τα γυρίσματα του «Μάτια ερμητικά κλειστά» ήταν ευκαιρία για να έρθει πιο κοντά όλη η οικογένεια, καθώς τα δυο παιδιά τους επισκέπτονταν το ζευγάρι τακτικά στο πλατό.

Η Κίντμαν και ο Κρουζ έχουν χωρίσει από το 2001, ενώ έχουν υιοθετήσει μαζί δύο παιδιά, την 27χρονη Ιζαμπέλλα και τον 25χρονο Κόνορ, τα οποία δεν έχουν καμία σχέση με τη μητέρα τους.

Η Νικόλ Κίντμαν αναφέρθηκε πριν από λίγο καιρό στα δυο παιδιά τους τα οποία έχουν απομακρυνθεί από τη μητέρα τους λόγω της Σαϊεντολογίας και έδωσε κάποιες λεπτομέρειες για τη ζωή τους.

Η σταρ της σειράς Big Little Lies έριξε φως στις ζωές των δύο μεγαλύτερων παιδιών της αναφέροντας για τη Μπέλλα, η οποία έχει παντρευτεί και ζει στο Λονδίνο μαζί με τον σύζυγό της Max Parker:

«Η Μπέλλα ζει λίγο έξω από το Λονδίνο. Ξέρετε, πραγματικά αισθάνεται περισσότερο αγγλίδα».

«Ζήσαμε εκεί για το Eyes Wide Shut, το Mission Impossible και το The Portrait of a Lady. Και οι δύο τους είχαν αποκτήσει αγγλική προφορά όταν ήταν μικρές. Όσο για τον Κόνορ ζει στο Μαϊάμι και εργάζεται στη μουσική βιομηχανία»

Όπως ο πατέρας τους, Τομ Κρουζ, η Μπέλα και ο Κόνορ ακολουθούν ασκούν τη Σαϊεντολογία και η Νικόλ έχει μιλήσει στο παρελθόν για τις πεποιθήσεις των παιδιών της.

Είπε: «Είναι ενήλικες. Μπορούν να πάρουν τις δικές τους αποφάσεις. Έχουν επιλέξει να είναι Σαϊεντολόγοι όπως ο πατέρας τους και ως μητέρα, η δουλειά μου είναι να τους αγαπώ. Είναι πολύ προσωπικό για μένα. Πρέπει να προστατεύσω αυτές τις σχέσεις. Γνωρίζω στο 150 τοις εκατό πως έδωσα τη ζωή μου για τα παιδιά μου επειδή αυτός είναι ο σκοπός μου».

Δείτε το τρέιλερ της θρυλικής ταινίας Eyes Wide Shut:

Πηγή: thetoc.gr

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

26 Φεβ 2024

"Η Τζόαν Κρόφορντ πέθανε. Ήταν το μόνο καλό που έκανε"

To ασίγαστο μίσος ανάμεσα στη Μπέτι Ντέιβις και την Τζόαν Κρόφορντ.

22 Φεβ 2024

"Νιώθαμε σαν μαϊμούδες σε νούμερο": Οι τραγικές λεπτομέρειες της ζωής των αδελφών Όλσεν

"Κοιτάω παλιές φωτογραφίες και δεν με συγκινούν καθόλου. Δεν θα ευχόμουν σε κανέναν να μεγαλώσει όπως εγώ".

Περισσότερα από

News

19 Ιαν 2024

"Βαριέμαι τη ρουτίνα": Η Έλενα Ναθαναήλ γεννήθηκε σαν σήμερα και έφυγε στα 61 της φροντίζοντας να σπάσει το καλούπι

Μοναδική, επιβλητική, ξεχωριστή φιγούρα του ελληνικού κινηματογράφου. Δείτε όσα είπε στην τελευταία της τηλεοπτική συνέντευξη.

04 Ιαν 2024

"1968 στη Μεγάλη Βρετανία": Η Έλλη Λαμπέτη μαζί με τον Κώστα Καρρά σε επίδειξη μόδας

Παρακολουθούν με μεγάλο ενδιαφέρον τη συλλογή ρούχων του Γιάννη Τσεκλένη στην Αθήνα μίας άλλης εποχής.

29 Σεπ 2023

Πώς η Μονρόε άνοιξε τον δρόμο στην Έλλα Φιτζέραλντ, θύμα κι εκείνη του ρατσισμού

"Μετά από αυτό δεν έπαιξα ποτέ σε μικρά τζαζ κλαμπ ξανά". Η Μέριλιν πολέμησε με τα δικά της όπλα τον ρατσισμό.

05 Σεπ 2023

Η Αρίθα Φράνκλιν έκανε το Respect φεμινιστικό ύμνο. Πριν, ήταν το ακριβώς αντίθετο.

Πριν τη δική της ερμηνεία, "Respect", ζητούσαν οι άντρες που γυρνούσαν σπίτι μετά τη δουλειά, από τις συζύγους τους.

01 Σεπ 2023

"Δε χώρισα για τον Ράσελ Κρόου, χώρισα γιατί ο γάμος μου ήταν χάλια"

Ο "παράνομος" δεσμός που σχεδόν κατέστρεψε την καριέρα της Μεγκ Ράιαν και το Χόλιγουντ που το 2000 είχε κάνει επίδειξη μισογυνισμού.

20 Ιουλ 2023

Κάποτε στη Βουλιαγμένη: Σπάνια φωτογραφία της Μπριζίτ Μπαρντό με μαγιό στην Ελλάδα το ‘69

"Τη συγκεκριμένη περίοδο βρίσκεται σε διάσταση με τον τρίτο σύζυγό της και κληρονόμο της αυτοκινητοβιομηχανίας "Opel" Γκίντερ Σακς".

12 Ιουλ 2023

Νικόλ Κίντμαν: "Εύχομαι να είχα γνωρίσει τον Κιθ πιο νωρίς στη ζωή μου"

Η Νικόλ Κίντμαν και ο Κιθ Έρμπαν είναι αχώριστοι από τις αρχές της δεκαετίας των 00’s και παραμένουν μαζί, ενωμένοι σε όλα τα σκαμπανεβάσματα της ζωής.

01 Ιουλ 2023

Η δολοφονία του αδερφού της, ο καρκίνος, τα δικαστήρια: Η μυθιστορηματική ζωή της Σοφία Βεργκάρα

"Βασικά ήθελα να γίνω οδοντίατρος, όχι ηθοποιός, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου φέρει η ζωή" έχει πει η "Γκλόρια" του "Modern Family".