ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Ρούχα ψωνίζω από τα κινέζικα και από τα μαγαζιά που έχουν τα ρούχα δύο ευρώ»

«Στην οικογένειά μου ήταν όλοι ζωγράφοι, εγώ μόνο δεν ζωγραφίζω. Όμως εγώ κεντάω. Κεντάω πυρετωδώς».

«Ρούχα ψωνίζω από τα κινέζικα και από τα μαγαζιά που έχουν τα ρούχα δύο ευρώ»

Η Ελένη Ψυχούλη κάνει μια νέα αρχή. Νέο σπίτι, νέα πόλη και μπόλικη ανανέωση αποπνέει ο αέρας της δημοσιογράφου, που συνδέθηκε με την μαγειρική απο τα πρώτα της επαγγελματικά βήματα. Βέβαια, όπως υποστηρίζει η ίδια, «δεν είμαι σεφ. Είμαι μαμά, μαγείρισσα και δημοσιογράφος» και ίσως οι περισσότεροι να μαγειρεύουν πολύ καλύτερα απο εκείνη – λέει, πράγμα κάπως αδύνατο – λέμε εμείς, έπειτα απο τις αμέτρητες ώρες που έχει περάσει σε διάφορες κουζίνες, συντροφιά με καταξιωμένους σεφ, αλλά και κορυφαίες μαγείρισσες της διπλανής πόρτας.

Σε πρόσφατη συνέντευξη της στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», η Ελένη Ψυχούλη άνοιξε τις πόρτες του διαμερίσματος της στο Βόλο, αποκαλύπτοντας μυστικά τόσο της προσωπικότητας της, όσο και της οικογενείας της. Η βεράντα αυτού, ήταν και ο λόγος που την έπεισε να επιστρέψει στον τόπο καταγωγή της. «Αυτό είναι από τα πιο άχρωμα σπίτια που έχω κάνει γιατί πρωταγωνιστής είναι η θέα. Επέστρεψα για μια βεράντα», σχολιάζει η συγγραφέας και δημοσιογράφος, ενώ στην συνέχεια μιλάει για την αγαπημένη της δημιουργικής ενασχόληση, που δεν είναι άλλη απο το κέντημα. «Στην οικογένειά μου ήταν όλοι ζωγράφοι, εγώ μόνο δεν ζωγραφίζω. Όμως εγώ κεντάω. Κεντάω πυρετωδώς.» Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η ίδια σκέφτεται να δημιούργησε ένα δικό της site, προκειμένου να εκθέτει εκεί, τις καλλιτεχνίες της, αλλά και χρήσιμες βιωματικές πληροφορίες για τον τόπο που λατρεύει, το Πήλιο. Στο σπίτι υπάρχουν αρκετές και μεγάλες βιβλιοθήκες, που όπως φαίνεται δεν χωράνε τα άπειρα βιβλία που διαθέτει, τα οποία όπως τόνισε χιουμοριστικά δεν έχει μετρήσει ποτέ, αλλά «μεταφράζονται σε τρελό ξεσκόνισμα».

Για την νέα της αρχή δηλώνει ενθουσιασμένη και ήρεμη, καθώς «ο Βόλος είναι μαγική πόλη, απο ποιότητα ζωής». Παρόλο που η εκπομπή της στον ΣΚΑΪ κόπηκε στην μέση, δεν δείχνει ιδιαίτερα προβληματισμένη, αφού απλώς τα σχέδια δεν πήγαν όπως υπολόγιζε. Η Ελένη Ψυχούλη, όμως παραμένει αισιόδοξη για το μέλλον και προτρέπει να «να κυνηγήσουμε αυτά που θέλουμε». Προς το τέλος της συζήτησης, η δημοσιογράφος και σεφ, ομολόγησε πως η πρώτη ψεύτικη ανάγκη που ξεφορτώθηκε απο πάνω της στην νέα της αρχή, ήταν τα ρούχα. «Ρούχα ψωνίζω από τα κινέζικα και από τα μαγαζιά που έχουν τα ρούχα δύο ευρώ.Styling χρειάζεται και προσωπικότητα για να τα στηρίξεις», επισημαίνει.

Δείτε το νέο της σπίτι στο Βόλο:

Κεντρική Φωτογραφία: NDP

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

26 Φεβ 2024

"Η Τζόαν Κρόφορντ πέθανε. Ήταν το μόνο καλό που έκανε"

To ασίγαστο μίσος ανάμεσα στη Μπέτι Ντέιβις και την Τζόαν Κρόφορντ.

22 Φεβ 2024

"Νιώθαμε σαν μαϊμούδες σε νούμερο": Οι τραγικές λεπτομέρειες της ζωής των αδελφών Όλσεν

"Κοιτάω παλιές φωτογραφίες και δεν με συγκινούν καθόλου. Δεν θα ευχόμουν σε κανέναν να μεγαλώσει όπως εγώ".

Περισσότερα από

News

19 Ιαν 2024

"Βαριέμαι τη ρουτίνα": Η Έλενα Ναθαναήλ γεννήθηκε σαν σήμερα και έφυγε στα 61 της φροντίζοντας να σπάσει το καλούπι

Μοναδική, επιβλητική, ξεχωριστή φιγούρα του ελληνικού κινηματογράφου. Δείτε όσα είπε στην τελευταία της τηλεοπτική συνέντευξη.

04 Ιαν 2024

"1968 στη Μεγάλη Βρετανία": Η Έλλη Λαμπέτη μαζί με τον Κώστα Καρρά σε επίδειξη μόδας

Παρακολουθούν με μεγάλο ενδιαφέρον τη συλλογή ρούχων του Γιάννη Τσεκλένη στην Αθήνα μίας άλλης εποχής.

29 Σεπ 2023

Πώς η Μονρόε άνοιξε τον δρόμο στην Έλλα Φιτζέραλντ, θύμα κι εκείνη του ρατσισμού

"Μετά από αυτό δεν έπαιξα ποτέ σε μικρά τζαζ κλαμπ ξανά". Η Μέριλιν πολέμησε με τα δικά της όπλα τον ρατσισμό.

05 Σεπ 2023

Η Αρίθα Φράνκλιν έκανε το Respect φεμινιστικό ύμνο. Πριν, ήταν το ακριβώς αντίθετο.

Πριν τη δική της ερμηνεία, "Respect", ζητούσαν οι άντρες που γυρνούσαν σπίτι μετά τη δουλειά, από τις συζύγους τους.

01 Σεπ 2023

"Δε χώρισα για τον Ράσελ Κρόου, χώρισα γιατί ο γάμος μου ήταν χάλια"

Ο "παράνομος" δεσμός που σχεδόν κατέστρεψε την καριέρα της Μεγκ Ράιαν και το Χόλιγουντ που το 2000 είχε κάνει επίδειξη μισογυνισμού.

20 Ιουλ 2023

Κάποτε στη Βουλιαγμένη: Σπάνια φωτογραφία της Μπριζίτ Μπαρντό με μαγιό στην Ελλάδα το ‘69

"Τη συγκεκριμένη περίοδο βρίσκεται σε διάσταση με τον τρίτο σύζυγό της και κληρονόμο της αυτοκινητοβιομηχανίας "Opel" Γκίντερ Σακς".

12 Ιουλ 2023

Νικόλ Κίντμαν: "Εύχομαι να είχα γνωρίσει τον Κιθ πιο νωρίς στη ζωή μου"

Η Νικόλ Κίντμαν και ο Κιθ Έρμπαν είναι αχώριστοι από τις αρχές της δεκαετίας των 00’s και παραμένουν μαζί, ενωμένοι σε όλα τα σκαμπανεβάσματα της ζωής.

01 Ιουλ 2023

Η δολοφονία του αδερφού της, ο καρκίνος, τα δικαστήρια: Η μυθιστορηματική ζωή της Σοφία Βεργκάρα

"Βασικά ήθελα να γίνω οδοντίατρος, όχι ηθοποιός, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου φέρει η ζωή" έχει πει η "Γκλόρια" του "Modern Family".