ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Ψέκασα το Chanel No. 5 στο πρόσωπό μου. Δεν μπορούσα να μυρίσω τίποτα, αλλά τυφλώθηκα»

Ο Χιού Γκραντ νόσησε με κορονοϊό και κατάφερε να προσθέσει στην περιγραφή της δύσκολης αυτής εμπειρίας μια ανακουφιστική δόση χιούμορ.

«Ψέκασα το Chanel No. 5 στο πρόσωπό μου. Δεν μπορούσα να μυρίσω τίποτα, αλλά τυφλώθηκα»

Ο Χιου Γκραντ σε νέα διαδικτυακή συνέντευξη που έδωσε στο «The Late Show», αποκάλυψε ότι στις αρχές του 2020 είχαν νοσήσει και ο ίδιος και η γυναίκα του, Άννα Έμπερσταϊν, από τον νέο κορονοϊό. Η επιβεβαίωση ήρθε τον προηγούμενο μήνα, όταν ένα τεστ αντισωμάτων που έκανε βγήκε θετικό.

«Όλα άρχισαν σαν ένα πολύ περίεργο σύνδρομο όπου ίδρωνα φοβερά. Με τύλιγε ο ιδρώτας, αληθινά αμήχανο. Τότε ένιωσα τα μάτια μου να διογκώνονται και να γίνονται τριπλάσια, λες και κάποιος γίγαντας είχε καθίσει πάνω στο στήθος μου, του τύπου του Χάρβεϊ Γουάινστιν».

Σκέφτηκε πως δεν είχε ιδέα τι περνούσε, μέχρι που μια μέρα, ενώ περπατούσε στο δρόμο, συνειδητοποίησε ότι έχει χάσει την όσφρησή του. Και τότε, τον κυρίευσε πανικός. Άρχισε να «μυρίζει λουλούδια», για να είναι βέβαιος ότι παρουσιάζει το περίφημο σύμπτωμα, και δεν καταλάβαινε τίποτα. «Και μετά απελπίζεσαι όλο και περισσότερο – άρχισα να μυρίζω κάδους σκουπιδιών. Θέλεις να μυρίσεις ακόμα και τις μασχάλες των αγνώστων, από την απελπισία που έχεις χάσει την όσφρησή σου».

«Θέλεις να μυρίσεις ακόμα και τις μασχάλες των αγνώστων, από την απελπισία που έχεις χάσει την όσφρησή σου».

Στη δραματική αφήγησή του κατάφερε να προσθέσει και μία δόση χιούμορ, αληθινά ανακουφιστική στη δύσκολη εποχή που ζούμε: «Τελικά γύρισα σπίτι και ψέκασα το Chanel No. 5 της γυναίκας μου κατευθείαν στο πρόσωπό μου. Δεν μπορούσα να μυρίσω τίποτα, αλλά τυφλώθηκα!».

Στο ίδιο πνεύμα είχε περιγράψει απολαυστικά, σε παλαιότερη συνέντευξη, και την καραντίνα του με μικρά παιδιά, στη διάρκεια της οποίας έμαθε να «κουρεύει», αρχίζοντας εκ του ασφαλούς: «Άρχισα κόβοντας τα μαλλιά της Barbie της κόρης του, από καθαρή βαρεμάρα, και ανακάλυψα ότι είμαι εξαιρετικά ταλαντούχος. Μετά άρχισα να κόβω τα μαλλιά των παιδιών μου, είτε χρειάζονταν κούρεμα είτε όχι. Απλά τα έδενα σε μια καρέκλα και τα κούρευα».

Σε άλλη, πρόσφατη συνέντευξή του στην Daily Mail είχε μιλήσει για την εμπειρία της πατρότητας και πώς τον άλλαξε: «Είναι αρκετά δύσκολο να προσπαθείς να είσαι ένας νέος μπαμπάς στο σώμα ενός 60άρη και αυτό που πλέον διαπιστώνω καθημερινά είναι πως όταν έχεις πέντε μικρά παιδιά μέσα στο σπίτι δεν επιτρέπεται να έχεις ούτε καν πονοκέφαλο. Παρ’ όλα αυτά αξίζει τα πάντα. Απόλυτα».

«Πολλοί άνθρωποι μου λένε "Έχεις γίνει καλύτερος ηθοποιός τα τελευταία 10 χρόνια". Αναρωτιέμαι το γιατί. Μετά το σκέφτομαι και συνειδητοποιώ ότι το οφείλω και αυτό στα παιδιά μου».

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram


Photo: EPA/CLEMENS BILAN

Read Next

26 Φεβ 2024

"Η Τζόαν Κρόφορντ πέθανε. Ήταν το μόνο καλό που έκανε"

To ασίγαστο μίσος ανάμεσα στη Μπέτι Ντέιβις και την Τζόαν Κρόφορντ.

22 Φεβ 2024

"Νιώθαμε σαν μαϊμούδες σε νούμερο": Οι τραγικές λεπτομέρειες της ζωής των αδελφών Όλσεν

"Κοιτάω παλιές φωτογραφίες και δεν με συγκινούν καθόλου. Δεν θα ευχόμουν σε κανέναν να μεγαλώσει όπως εγώ".

Περισσότερα από

News

19 Ιαν 2024

"Βαριέμαι τη ρουτίνα": Η Έλενα Ναθαναήλ γεννήθηκε σαν σήμερα και έφυγε στα 61 της φροντίζοντας να σπάσει το καλούπι

Μοναδική, επιβλητική, ξεχωριστή φιγούρα του ελληνικού κινηματογράφου. Δείτε όσα είπε στην τελευταία της τηλεοπτική συνέντευξη.

04 Ιαν 2024

"1968 στη Μεγάλη Βρετανία": Η Έλλη Λαμπέτη μαζί με τον Κώστα Καρρά σε επίδειξη μόδας

Παρακολουθούν με μεγάλο ενδιαφέρον τη συλλογή ρούχων του Γιάννη Τσεκλένη στην Αθήνα μίας άλλης εποχής.

29 Σεπ 2023

Πώς η Μονρόε άνοιξε τον δρόμο στην Έλλα Φιτζέραλντ, θύμα κι εκείνη του ρατσισμού

"Μετά από αυτό δεν έπαιξα ποτέ σε μικρά τζαζ κλαμπ ξανά". Η Μέριλιν πολέμησε με τα δικά της όπλα τον ρατσισμό.

05 Σεπ 2023

Η Αρίθα Φράνκλιν έκανε το Respect φεμινιστικό ύμνο. Πριν, ήταν το ακριβώς αντίθετο.

Πριν τη δική της ερμηνεία, "Respect", ζητούσαν οι άντρες που γυρνούσαν σπίτι μετά τη δουλειά, από τις συζύγους τους.

01 Σεπ 2023

"Δε χώρισα για τον Ράσελ Κρόου, χώρισα γιατί ο γάμος μου ήταν χάλια"

Ο "παράνομος" δεσμός που σχεδόν κατέστρεψε την καριέρα της Μεγκ Ράιαν και το Χόλιγουντ που το 2000 είχε κάνει επίδειξη μισογυνισμού.

20 Ιουλ 2023

Κάποτε στη Βουλιαγμένη: Σπάνια φωτογραφία της Μπριζίτ Μπαρντό με μαγιό στην Ελλάδα το ‘69

"Τη συγκεκριμένη περίοδο βρίσκεται σε διάσταση με τον τρίτο σύζυγό της και κληρονόμο της αυτοκινητοβιομηχανίας "Opel" Γκίντερ Σακς".

12 Ιουλ 2023

Νικόλ Κίντμαν: "Εύχομαι να είχα γνωρίσει τον Κιθ πιο νωρίς στη ζωή μου"

Η Νικόλ Κίντμαν και ο Κιθ Έρμπαν είναι αχώριστοι από τις αρχές της δεκαετίας των 00’s και παραμένουν μαζί, ενωμένοι σε όλα τα σκαμπανεβάσματα της ζωής.

01 Ιουλ 2023

Η δολοφονία του αδερφού της, ο καρκίνος, τα δικαστήρια: Η μυθιστορηματική ζωή της Σοφία Βεργκάρα

"Βασικά ήθελα να γίνω οδοντίατρος, όχι ηθοποιός, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου φέρει η ζωή" έχει πει η "Γκλόρια" του "Modern Family".