ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Ποια είναι η πραγματική σχέση της Κέιτ Μίντλετον με τα παιδιά της. Μία ειδικός εξηγεί

Η expert στη γλώσσα του σώματος Patti Wood εστίασε στη δημόσια συμπεριφορά της δούκισσας και έχει βγάλει τα δικά της συμπεράσματα.

Ποια είναι η πραγματική σχέση της Κέιτ Μίντλετον με τα παιδιά της. Μία ειδικός εξηγεί

Κοίτα να δεις που τα βάσανα της βασιλείας θα πέσουν νωρίτερα πάνω στους ώμους αυτού του πριγκιπικού ζευγαριού, το οποίο, μετά την παραίτηση του Χάρι και της Μέγκαν από τα βασιλικά του καθήκοντα, είναι πλέον και επίσημα το πιο αγαπημένο στις συνειδήσεις των Βρετανών. Με την Ελισάβετ να βρίσκεται σε καραντίνα και τον Κάρολο να ανήκει επίσης στις ευπαθείς ομάδες λόγω ηλικίας, κάποιος πρέπει να κάνει την δουλειά και έτσι ο διάδοχος του θρόνου Ουίλιαμ μαζί με την Κέιτ έχουν αναλάβει να παίξουν, έστω και προσωρινά, την ρόλο της βασίλισσας.

Όλο αυτό έχει ξανατραβήξει το ενδιαφέρον των Βρετανών πάνω τους και οι αναλυτές ασχολούνται αρκετά με θεωρίες γύρω από τη ζωή τους, την σχέση τους και το μέλλον τους. Μία ειδικός στην γλώσσα του σώματος, η Aγγλίδα Patti Wood, εστίασε σε συνέντευξη της στο σάιτ GoodHouseKeeping στο τι αποκαλύπτει η γλώσσα σώματος της Μίντλετον σχετικά με τον τρόπο που μεγαλώνει τα τρία παιδιά της, τον πρίγκιπα Τζορτζ, την πριγκίπισσα Σάρλοτ και την πρίγκιπα Λούις.

Σύμφωνα με τα όσα είπε η Wood, η Κέιτ έχει κάνει σαφές με τη στάση της πως όπου κι αν βρίσκεται, ό,τι κι αν κάνει βασική προτεραιότητα της είναι τα παιδιά της. «Δεν κοιτάζει ποτέ τις κάμερες και τους δημοσιογράφους, αν την παρατηρήσει κανείς θα δει ότι το σώμα της και ολόκληρη η προσοχή της είναι πάντα στραμμένη στα παιδιά της,» είπε η Wood.

Ποια είναι η πραγματική σχέση της Κέιτ Μίντλετον με τα παιδιά της. Μία ειδικός εξηγεί
Η Κέιτ έχει κάνει σαφές με τη στάση της πως όπου κι αν βρίσκεται, ό,τι κι αν κάνει βασική προτεραιότητα της είναι τα παιδιά της. «Δεν κοιτάζει ποτέ τις κάμερες και τους δημοσιογράφους».

Kαι συνέχισε: «Επιπλέον, η Μίντλετον εμφανίζεται πολύ συχνά σκυμμένη ή σε βαθύ κάθισμα προκειμένου να βλέπει καλύτερα τα παιδιά της και τις εκφράσεις της. Έτσι θέλει να είναι σίγουρη ότι όλα είναι υπό έλεγχο, ότι δεν πεινάνε, δεν νυστάζουν και δεν βαριούνται. Δίνει την εντύπωση ότι τους παίρνει την συναισθηματική θερμοκρασία ανά πάσα στιγμή ώστε ενα βεβαιωθεί ότι δεν υπάρχει πρόβλημα». Πράγματι αν παρατηρήσει κανείς τις εξόδους της Κέιτ με τα τρία της παιδιά θα δει ότι το βλέμμα της δούκισσας του Κέιμπριζ είναι στραμμένο αποκλειστικά πάνω τους. «Είναι σαν να μην την ενδιαφέρει τίποτα εκτός από αυτά,» θα πει η Wood.

«Επιπλέον,η Μίντλετον εμφανίζεται πολύ συχνά σκυμμένη ή σε βαθύ κάθισμα προκειμένου να βλέπει καλύτερα τα παιδιά της και τις εκφράσεις της. Έτσι θέλει να είναι σίγουρη ότι όλα είναι υπό έλεγχο».

Tέλος, τόσο η Κέιτ Μίντλετον όσο και ο Ουίλιαμ δείχνουν να διασκεδάζουν πάρα πολύ κάθε φορά που περνούν ποιοτικό, οικογενειακό χρόνο με τα παιδιά τους. Γελάνε, χορεύουν, κάνουν γκριμάτσες αδιαφορώντας για τον φακό. Επιπλέον, ο βηματισμός τους είναι πάντα συγχρονισμένος με αυτόν των παιδιών, ποτέ δεν θα τους δεις να βαδίζουν πιο γρήγορα και να προπορεύονται κάτι που, σύμφωνα με τη Wood, είναι βασικό χαρακτηριστικό στην γλώσσα του σώματος πολλών ανθρώπων που ζουν κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας.

Δείτε ένα βίντεο στο οποίο η Μίντλετον χορεύει με την Σάρλοτ στην αγκαλιά της.

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

26 Φεβ 2024

"Η Τζόαν Κρόφορντ πέθανε. Ήταν το μόνο καλό που έκανε"

To ασίγαστο μίσος ανάμεσα στη Μπέτι Ντέιβις και την Τζόαν Κρόφορντ.

22 Φεβ 2024

"Νιώθαμε σαν μαϊμούδες σε νούμερο": Οι τραγικές λεπτομέρειες της ζωής των αδελφών Όλσεν

"Κοιτάω παλιές φωτογραφίες και δεν με συγκινούν καθόλου. Δεν θα ευχόμουν σε κανέναν να μεγαλώσει όπως εγώ".

Περισσότερα από

News

19 Ιαν 2024

"Βαριέμαι τη ρουτίνα": Η Έλενα Ναθαναήλ γεννήθηκε σαν σήμερα και έφυγε στα 61 της φροντίζοντας να σπάσει το καλούπι

Μοναδική, επιβλητική, ξεχωριστή φιγούρα του ελληνικού κινηματογράφου. Δείτε όσα είπε στην τελευταία της τηλεοπτική συνέντευξη.

04 Ιαν 2024

"1968 στη Μεγάλη Βρετανία": Η Έλλη Λαμπέτη μαζί με τον Κώστα Καρρά σε επίδειξη μόδας

Παρακολουθούν με μεγάλο ενδιαφέρον τη συλλογή ρούχων του Γιάννη Τσεκλένη στην Αθήνα μίας άλλης εποχής.

29 Σεπ 2023

Πώς η Μονρόε άνοιξε τον δρόμο στην Έλλα Φιτζέραλντ, θύμα κι εκείνη του ρατσισμού

"Μετά από αυτό δεν έπαιξα ποτέ σε μικρά τζαζ κλαμπ ξανά". Η Μέριλιν πολέμησε με τα δικά της όπλα τον ρατσισμό.

05 Σεπ 2023

Η Αρίθα Φράνκλιν έκανε το Respect φεμινιστικό ύμνο. Πριν, ήταν το ακριβώς αντίθετο.

Πριν τη δική της ερμηνεία, "Respect", ζητούσαν οι άντρες που γυρνούσαν σπίτι μετά τη δουλειά, από τις συζύγους τους.

01 Σεπ 2023

"Δε χώρισα για τον Ράσελ Κρόου, χώρισα γιατί ο γάμος μου ήταν χάλια"

Ο "παράνομος" δεσμός που σχεδόν κατέστρεψε την καριέρα της Μεγκ Ράιαν και το Χόλιγουντ που το 2000 είχε κάνει επίδειξη μισογυνισμού.

20 Ιουλ 2023

Κάποτε στη Βουλιαγμένη: Σπάνια φωτογραφία της Μπριζίτ Μπαρντό με μαγιό στην Ελλάδα το ‘69

"Τη συγκεκριμένη περίοδο βρίσκεται σε διάσταση με τον τρίτο σύζυγό της και κληρονόμο της αυτοκινητοβιομηχανίας "Opel" Γκίντερ Σακς".

12 Ιουλ 2023

Νικόλ Κίντμαν: "Εύχομαι να είχα γνωρίσει τον Κιθ πιο νωρίς στη ζωή μου"

Η Νικόλ Κίντμαν και ο Κιθ Έρμπαν είναι αχώριστοι από τις αρχές της δεκαετίας των 00’s και παραμένουν μαζί, ενωμένοι σε όλα τα σκαμπανεβάσματα της ζωής.

01 Ιουλ 2023

Η δολοφονία του αδερφού της, ο καρκίνος, τα δικαστήρια: Η μυθιστορηματική ζωή της Σοφία Βεργκάρα

"Βασικά ήθελα να γίνω οδοντίατρος, όχι ηθοποιός, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου φέρει η ζωή" έχει πει η "Γκλόρια" του "Modern Family".