ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Πήγε μόνη της. Κανείς δεν πάτησε στα εγκαίνια της μπουτίκ της Khloe Kardashian στη Νέα Υόρκη

Tο πρόσφατο, χωρίς προηγούμενο, ρεζιλικί των Kardashians στο Μεγάλο Μήλο αποδεικνύει πως - επιτέλους - ήρθε το τέλος της αυτοκρατορίας τους.

Πήγε μόνη της. Κανείς δεν πάτησε στα εγκαίνια της μπουτίκ της Khloe Kardashian στη Νέα Υόρκη

Σε μία εποχή όπου η υπερέκθεση της ζωής σου μπορεί να σε κάνει πάμπλουτο, χωρίς να έχεις καμία άλλη επαγγελματική ιδιότητα, έρχεται η μέρα που βλέπεις τους καρπούς των αμέτρητων selfies που έχεις τραβήξει και των όσων έχεις τόσο προσεκτικά ή απρόσεκτα σκηνοθετήσει να επιστρέφουν κατά πάνω σου με την ταχύτητα μπούμερανγκ στις ζεστές πεδιάδες της Αυστραλίας.

Η δυναστεία των Kardashians ίσως να μην μπορούσε να διανοηθεί πως αυτή η μέρα ήταν κοντά. Ίσως πάλι και να μπορούσε και γι'αυτό βιάστηκε να υπογράψει με το Ε! πενταετές συμβόλαιο συνολικής αξίας 150 εκατομμυρίων δολαρίων, προκειμένου να εξασφαλίσει στο παρά ένα όσα περισσότερα μπορούσε. Όπως και να χει το τέλος αυτής της παράλογης αυτοκρατορίας κακογουστιάς και υστερικής αυτοπροβολής πλησιάζει με γοργούς ρυθμούς και έχουμε την απόδειξη.

Η Khloe, αγαπημένη αδελφή της βασίλισσας των Kardashians Kim, άνοιξε προχθές μία pop up μπουτίκ πολυτελών ρούχων στη Νέα Υόρκη, σε μία προσπάθεια πιθανόν να αποδείξει στο κοινό πως «ναι, έχω και ένα επάγγελμα παρεμπιπτόντως». Τόσο η ίδια όσο και οι άνθρωποι της περίμεναν ορδές κόσμου να σπεύσουν στο μαγαζί τόσο για να ψωνίσουν όσο και για να δουν το είδωλο από κοντά μόνο που τα πράγματα εξελίχθηκαν πολύ διαφορετικά απ' ότι νόμιζαν αφού στο κατάστημα δεν πάτησε κυριολεκτικά ψυχή.

Η προσωπική ασφάλεια της τηλεπερσόνας έφτασε στο σημείο να τοποθετήσει κάγκελα έξω από τη μπουτίκ και να πάρει τρελά μέτρα ασφαλείας προκειμένου να προστατέψει την Khloe αλλά τελικά όλα αποδείχτηκαν αχρήαστα αφού η Kardashian πήγε σχεδόν ολομόναχη στα εγκαίνια του πολυδιαφημισμένου μαγαζιού της και κανείς δεν την πλησίασε ούτε για φωτογραφία ούτε για αυτόγραφο.

Πήγε μόνη της. Κανείς δεν πάτησε στα εγκαίνια της μπουτίκ της Khloe Kardashian στη Νέα Υόρκη
Η Khloe φτάνει στη μπουτίκ της στη Νέα Υόρκη.

Εννοείται ότι ο κόσμος μπορεί να μην μπήκε στη διαδικασία να μπει μέσα στη μπουτίκ, ωστόσο αμέτρητες φωτογραφίες από τα μόνα και έρημα κιγκλιδώματα που είχαν στηθεί μπροστά από το μαγαζί κάνουν εδώ και λίγες ώρες τον γύρο των social media συνοδευόμενα από "LOL" και διάφορες άλλες πικρόχολες ατάκες.

Προκειμένου να μετριάσει λίγο τη ντροπή της Khloe η επίσημη εταιρία της οικογένειας απάντησε πως τα κάγκελα και τα μέτρα ασφαλείας ήταν για ένα μαγαζί δίπλα στη εν λόγω μπουτίκ, ενώ λίγο αργότερα το πήρε πίσω και ισχυρίστηκε πως τα κιγκλιδώματα τα έστησε ο δήμος της Νέας Υόρκης από μόνος του, χωρίς να τους ρωτήσει.

Πάντως όπως θα δεις και στο βίντεο που ακολουθεί μέσα στο μαγαζί δεν υπήρχαν περισσότεροι από 20 άνθρωποι, κυρίως παιδάκια και κάποιες πιστές fashion bloggers.

Read Next

26 Φεβ 2024

"Η Τζόαν Κρόφορντ πέθανε. Ήταν το μόνο καλό που έκανε"

To ασίγαστο μίσος ανάμεσα στη Μπέτι Ντέιβις και την Τζόαν Κρόφορντ.

22 Φεβ 2024

"Νιώθαμε σαν μαϊμούδες σε νούμερο": Οι τραγικές λεπτομέρειες της ζωής των αδελφών Όλσεν

"Κοιτάω παλιές φωτογραφίες και δεν με συγκινούν καθόλου. Δεν θα ευχόμουν σε κανέναν να μεγαλώσει όπως εγώ".

Περισσότερα από

News

19 Ιαν 2024

"Βαριέμαι τη ρουτίνα": Η Έλενα Ναθαναήλ γεννήθηκε σαν σήμερα και έφυγε στα 61 της φροντίζοντας να σπάσει το καλούπι

Μοναδική, επιβλητική, ξεχωριστή φιγούρα του ελληνικού κινηματογράφου. Δείτε όσα είπε στην τελευταία της τηλεοπτική συνέντευξη.

04 Ιαν 2024

"1968 στη Μεγάλη Βρετανία": Η Έλλη Λαμπέτη μαζί με τον Κώστα Καρρά σε επίδειξη μόδας

Παρακολουθούν με μεγάλο ενδιαφέρον τη συλλογή ρούχων του Γιάννη Τσεκλένη στην Αθήνα μίας άλλης εποχής.

29 Σεπ 2023

Πώς η Μονρόε άνοιξε τον δρόμο στην Έλλα Φιτζέραλντ, θύμα κι εκείνη του ρατσισμού

"Μετά από αυτό δεν έπαιξα ποτέ σε μικρά τζαζ κλαμπ ξανά". Η Μέριλιν πολέμησε με τα δικά της όπλα τον ρατσισμό.

05 Σεπ 2023

Η Αρίθα Φράνκλιν έκανε το Respect φεμινιστικό ύμνο. Πριν, ήταν το ακριβώς αντίθετο.

Πριν τη δική της ερμηνεία, "Respect", ζητούσαν οι άντρες που γυρνούσαν σπίτι μετά τη δουλειά, από τις συζύγους τους.

01 Σεπ 2023

"Δε χώρισα για τον Ράσελ Κρόου, χώρισα γιατί ο γάμος μου ήταν χάλια"

Ο "παράνομος" δεσμός που σχεδόν κατέστρεψε την καριέρα της Μεγκ Ράιαν και το Χόλιγουντ που το 2000 είχε κάνει επίδειξη μισογυνισμού.

20 Ιουλ 2023

Κάποτε στη Βουλιαγμένη: Σπάνια φωτογραφία της Μπριζίτ Μπαρντό με μαγιό στην Ελλάδα το ‘69

"Τη συγκεκριμένη περίοδο βρίσκεται σε διάσταση με τον τρίτο σύζυγό της και κληρονόμο της αυτοκινητοβιομηχανίας "Opel" Γκίντερ Σακς".

12 Ιουλ 2023

Νικόλ Κίντμαν: "Εύχομαι να είχα γνωρίσει τον Κιθ πιο νωρίς στη ζωή μου"

Η Νικόλ Κίντμαν και ο Κιθ Έρμπαν είναι αχώριστοι από τις αρχές της δεκαετίας των 00’s και παραμένουν μαζί, ενωμένοι σε όλα τα σκαμπανεβάσματα της ζωής.

01 Ιουλ 2023

Η δολοφονία του αδερφού της, ο καρκίνος, τα δικαστήρια: Η μυθιστορηματική ζωή της Σοφία Βεργκάρα

"Βασικά ήθελα να γίνω οδοντίατρος, όχι ηθοποιός, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου φέρει η ζωή" έχει πει η "Γκλόρια" του "Modern Family".