ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Πηγαίναμε στις 6 το πρωί στο πάρκο για να μην μας δουν οι παπαράτσι»

Η εξομολόγηση της Κέιτι Χολμς για το πώς μεγάλωσε μόνη της την κόρη της, Σούρι: «Είναι πολύ δυνατή προσωπικότητα».

«Πηγαίναμε στις 6 το πρωί στο πάρκο για να μην μας δουν οι παπαράτσι»

Όταν οι διάσημοι γονείς της, οι ηθοποιοί Τομ Κρουζ και Κέιτι Χολμς, πήραν διαζύγιο, η 14χρονη σήμερα Σούρι Κρουζ ήταν ακόμα μωράκι. Πολύ σύντομα μετακόμισε με την μητέρα της στη Νέα Υόρκη, η οποία έριξε μαύρη πέτρα πίσω της και δεν ξαναγύρισε ποτέ στη ζωή στο Λος Άντζελες και στους κύκλους του Χόλιγουντ και της Σαεντολογίας. Παρόλα αυτά συνέχισε την καριέρα της στο σινεμά, έχοντας σαν βάση της το Μεγάλο Μήλο, όπου προσπάθησε να μεγαλώσει την Σούρι σε ένα άνετο, αλλά όχι εξωπραγματικό διαμέρισμα, επιχειρώντας να φέρει στην καθημερινότητα της μικρής την αίσθηση κανονικότητας που της έλειψε στα πρώτα χρόνια της ζωή της.

Σε παλαιότερες συνεντεύξεις της η Κέιτι Χολμς είχε πει ότι την ενδιαφέρει πολύ η κόρη της (που δεν έχει καμία απολύτως επαφή με τον πατέρας της, Τομ) να κατανοήσει από νωρίς την αξία των χρημάτων, αλλά και την έννοια της προσφοράς σε όποιον έχει ανάγκη. Μαμά και κόρη είναι πάρα πολύ δεμένες, η Χολμς περνάει πολλές ώρες με τη Σούρι, την πηγαίνει η ίδια στο σχολείο, οργανώνει δραστηριότητες με τους φίλους της και φροντίζει να την έχει μαζί της ακόμα και στα γυρίσματα προκειμένου να μην είναι μόνη,

Στην τελευταία συνέντευξη της ηθοποιού, η οποία συνοδεύεται από μία εντυπωσιακή φωτογράφηση, η Κέιτι εξομολογήθηκε πόσο περήφανη αισθάνεται για το γεγονός ότι κατάφερε μόνη της να δημιουργήσει έναν άνθρωπο πολύ δυναμικό και ανεξάρτητο. «Την αγαπώ τόσο πολύ. Ο μεγαλύτερος στόχος μου ήταν πάντα να την αναθρέψω έτσι ώστε να έχει τον δικό της χαρακτήρα, να βεβαιωθώ ότι είναι 100% ο εαυτός της, ισχυρή, σίγουρη και ικανή. Και να το γνωρίζει αυτό. Βγήκε πολύ δυνατή, πάντα ήταν μια ισχυρή προσωπικότητα», δήλωσε η Κέιτ Χολμς στο αμερικανικό InStyle.

Η Χολμς, όμως, μίλησε και για το πόσο μεγάλη προσπάθεια χρειάστηκε από την ίδια ώστε να μεγαλώσει τελικά η Σούρι ως ένα κανονικό παιδί της ηλικίας της, χωρίς τα προβλήματα που θα μπορούσαν να φέρουν στη ζωή της η δημοσιότητα και οι διάσημες συναναστροφές. Τελικά η κόρη της Χολμς και του Κρουζ έγινε, σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα της μητέρας της, ένα πολύ εργατικό πλάσμα, με θέληση και πείσμα. «Ασχολείται με κάτι και θα δουλέψει σκληρά, μέχρι να είναι πραγματικά καλή σε αυτό. Είναι πολύ συγκεντρωμένη και δουλευταρού,» λέει η ηθοποιός.

Και συμπληρώνει: «Μας ακολουθούσαν συνέχεια όταν ήταν μικρή. Ήθελε απλά να είναι έξω, οπότε περπατούσαμε για να βρούμε πάρκα στις 6 το πρωί, όταν κανείς δεν θα μπορούσε να μας δει. Αλλά υπάρχει ένα βίντεο που την κρατάω, ήταν 2 ετών τότε, και εκείνη αρχίζει να χαιρετά τις κάμερες».

Βίντεο από μία άλλη, παλαιότερη συνέντευξη της Κέιτι Χολμς στην οποία είχε μιλήσει και πάλι για την ξεχωριστή σχέση με την κόρη της.

Κεντρική φωτογραφία: Splash News/Ideal Image

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

26 Φεβ 2024

"Η Τζόαν Κρόφορντ πέθανε. Ήταν το μόνο καλό που έκανε"

To ασίγαστο μίσος ανάμεσα στη Μπέτι Ντέιβις και την Τζόαν Κρόφορντ.

22 Φεβ 2024

"Νιώθαμε σαν μαϊμούδες σε νούμερο": Οι τραγικές λεπτομέρειες της ζωής των αδελφών Όλσεν

"Κοιτάω παλιές φωτογραφίες και δεν με συγκινούν καθόλου. Δεν θα ευχόμουν σε κανέναν να μεγαλώσει όπως εγώ".

Περισσότερα από

News

19 Ιαν 2024

"Βαριέμαι τη ρουτίνα": Η Έλενα Ναθαναήλ γεννήθηκε σαν σήμερα και έφυγε στα 61 της φροντίζοντας να σπάσει το καλούπι

Μοναδική, επιβλητική, ξεχωριστή φιγούρα του ελληνικού κινηματογράφου. Δείτε όσα είπε στην τελευταία της τηλεοπτική συνέντευξη.

04 Ιαν 2024

"1968 στη Μεγάλη Βρετανία": Η Έλλη Λαμπέτη μαζί με τον Κώστα Καρρά σε επίδειξη μόδας

Παρακολουθούν με μεγάλο ενδιαφέρον τη συλλογή ρούχων του Γιάννη Τσεκλένη στην Αθήνα μίας άλλης εποχής.

29 Σεπ 2023

Πώς η Μονρόε άνοιξε τον δρόμο στην Έλλα Φιτζέραλντ, θύμα κι εκείνη του ρατσισμού

"Μετά από αυτό δεν έπαιξα ποτέ σε μικρά τζαζ κλαμπ ξανά". Η Μέριλιν πολέμησε με τα δικά της όπλα τον ρατσισμό.

05 Σεπ 2023

Η Αρίθα Φράνκλιν έκανε το Respect φεμινιστικό ύμνο. Πριν, ήταν το ακριβώς αντίθετο.

Πριν τη δική της ερμηνεία, "Respect", ζητούσαν οι άντρες που γυρνούσαν σπίτι μετά τη δουλειά, από τις συζύγους τους.

01 Σεπ 2023

"Δε χώρισα για τον Ράσελ Κρόου, χώρισα γιατί ο γάμος μου ήταν χάλια"

Ο "παράνομος" δεσμός που σχεδόν κατέστρεψε την καριέρα της Μεγκ Ράιαν και το Χόλιγουντ που το 2000 είχε κάνει επίδειξη μισογυνισμού.

20 Ιουλ 2023

Κάποτε στη Βουλιαγμένη: Σπάνια φωτογραφία της Μπριζίτ Μπαρντό με μαγιό στην Ελλάδα το ‘69

"Τη συγκεκριμένη περίοδο βρίσκεται σε διάσταση με τον τρίτο σύζυγό της και κληρονόμο της αυτοκινητοβιομηχανίας "Opel" Γκίντερ Σακς".

12 Ιουλ 2023

Νικόλ Κίντμαν: "Εύχομαι να είχα γνωρίσει τον Κιθ πιο νωρίς στη ζωή μου"

Η Νικόλ Κίντμαν και ο Κιθ Έρμπαν είναι αχώριστοι από τις αρχές της δεκαετίας των 00’s και παραμένουν μαζί, ενωμένοι σε όλα τα σκαμπανεβάσματα της ζωής.

01 Ιουλ 2023

Η δολοφονία του αδερφού της, ο καρκίνος, τα δικαστήρια: Η μυθιστορηματική ζωή της Σοφία Βεργκάρα

"Βασικά ήθελα να γίνω οδοντίατρος, όχι ηθοποιός, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου φέρει η ζωή" έχει πει η "Γκλόρια" του "Modern Family".