ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Παρουσιάστρια κοροϊδεύει τον Χοακίν Φίνιξ για το σημάδι στο άνω χείλος του, το ίντερνετ αντιδρά

Ο διάσημος ηθοποιός έχει εκ γενετής ένα μεγάλο σημάδι στα χείλη, κάτι που πρόσεξαν όλο και περισσότεροι τώρα που τα φώτα της δημοσιότητας είναι στραμμένα πάνω του.

Παρουσιάστρια κοροϊδεύει τον Χοακίν Φίνιξ για το σημάδι στο άνω χείλος του, το ίντερνετ αντιδρά

Ίσως, λοιπόν, το διαδίκυτο να έχει νέο επίσημο αγαπημένο. Μετά τον Κιάνου Ριβς, που είχε ανακηρυχθεί «internet's boyfriend» λόγω της μαζικής μανίας του κοινού στο πρόσωπο του, φαίνεται ότι σειρά έχει ο Χοακίν Φίνιξ για να κερδίσει την δική του μερίδα στην άνευ όρων λατρεία της κοινής γνώμης.

Ο ρόλος του στο «Τζόκερ» του Τοντ Φίλιπς έγινε η αφορμή, η διακριτική στάση του απέναντι στη δημοσιότητα, όμως, οι εμπνευστικές ομιλίες του, ο ακτιβισμός του και η αντι-σταρ συμπεριφορά του στάθηκαν η πραγματική αιτία που ο κόσμος αντιμετωπίζει πλέον τον Χοακίν σαν τον Μεσσία που ήρθε για να φέρει μία νέα εποχή στο παγκόσμιο star system.

Φυσικά τα έντονα φώτα της δημοσιότητας δεν φέρνουν στη ζωή σου μόνο θετικά πράγματα. Και ο Φίνιξ που περπατάει στο ένα κόκκινο χαλί μετά το άλλο, ποζάροντας σε αμέτρητες φωτογραφίες και πρωταγωνιστώντας σε αμέτρητα βίντεο, είδε πρόσφατα ένα στοιχείο της εξωτερικής του εμφάνισης να γίνεται πρωτοσέλιδο, μαζεύοντας, εντελώς παράλογα, διάφορα αρνητικά σχόλια.

Συγκεκριμένα, ο πλανήτης ξαφνικά πρόσεξε οτι ο διάσημος ηθοποιός έχει ένα έντονο σημάδι στο άνω χείλος του, το οποίο, όπως έχει πει ο ίδιος, βρίσκεται στο πρόσωπό του από την μέρα που γεννήθηκε. «Όταν η μητέρα μου ήταν έγκυος σε μένα, ένιωσε έναν οξύ πόνο και έτσι γεννήθηκα με ένα σημάδι στο χείλος,» είχε πει ο βραβευμένος με Όσκαρ Φίνιξ σε παλαιότερη συνέντευξη του.

Τώρα η Αμερικανίδα παρουσιάστρια Γουέντι Γουίλιαμς έκανε ένα πραγματικά άκομψο και άστοχο σχόλιο σχετικά με το σημάδι του ηθοποιού στο στόμα, χαρακτηρίζοντας του λαγόχειλο (μία όχι σπάνια γενετική ανωμαλία που παρουσιάζεται σε νεογέννητα μωράκια) και λέγοντας: «Όταν ξυρίζεται έχει ένα σημάδι, πώς το λένε, λαγόχειλο» σχολίαζε η παρουσιάστρια που θέλησε να αναπαραστήσει το σημάδι, ανασηκώνοντας με το δάχτυλο το άνω χείλος της. «Το βρίσκω πολύ ελκυστικό!» σχολίασε κοροϊδευτικά.

Παρουσιάστρια κοροϊδεύει τον Χοακίν Φίνιξ για το σημάδι στο άνω χείλος του, το ίντερνετ αντιδρά

Τα σχόλια της Γουίλιαμς προκάλεσαν την έντονη αντίδραση των χρηστών στα μέσα κοινωνικήςδικτύωσης. «Θα έπρεπε να απολυθείς» σχολίασε φανερά ενοχλημένη η Σερ, μεταξύ άλλων.

«Η Γουέντι Γουίλιαμς κοροϊδεύει όσους έχουν λαγόχειλο στην εκπομπή της. Με δουλεύετε; Έχουμε όλοι ευθύνη να βάλουμε τέλος στο μπούλινγκ. Από το βήμα που έχει, όπως και εγώ, έχουμε μεγαλύτερη ευθύνη για τις πράξεις μας. Αυτό είναι απλά απαίσιο» έγραψε ο Άνταμ Μπίγκχιλ, πατέρας του μικρού Μπο, ενός παιδιού με αντίστοιχο πρόβλημα.

Η Γουίλιαμς έσπευσε να απολογηθεί για το ατόπημά της, δωρίζοντας χρήματα σε δύο ιδρύματα που ασχολούνται με παιδιά που γεννιούνται με λαγόχειλο στην Αμερική. «Θέλω να ζητήσω συγγνώμη στην κοινότητα παιδιών με λαγόχειλο και τιμώντας τον Μπο, η εκπομπή μας θα δωρίσει χρήματα σε δύο ιδρύματα και θα παροτρύνει τους τηλεθεατές να ενημερωθούν και να στηρίξουν την κοινότητα» σημείωσε η ίδια, με τον πατέρα του μικρού Μπο να αποδέχεται την συγγνώμη της.

Ο Χοακίν Φίνιξ δεν έχει σχολιάσει τίποτα σχετικά με το συμβάν, ούτε έχει επιβεβαιώσει αν το σημάδι του οφείλεται τελικά πράγματι σε λαγωχειλία.

Κεντρική φωτογραφία: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

26 Φεβ 2024

"Η Τζόαν Κρόφορντ πέθανε. Ήταν το μόνο καλό που έκανε"

To ασίγαστο μίσος ανάμεσα στη Μπέτι Ντέιβις και την Τζόαν Κρόφορντ.

22 Φεβ 2024

"Νιώθαμε σαν μαϊμούδες σε νούμερο": Οι τραγικές λεπτομέρειες της ζωής των αδελφών Όλσεν

"Κοιτάω παλιές φωτογραφίες και δεν με συγκινούν καθόλου. Δεν θα ευχόμουν σε κανέναν να μεγαλώσει όπως εγώ".

Περισσότερα από

News

19 Ιαν 2024

"Βαριέμαι τη ρουτίνα": Η Έλενα Ναθαναήλ γεννήθηκε σαν σήμερα και έφυγε στα 61 της φροντίζοντας να σπάσει το καλούπι

Μοναδική, επιβλητική, ξεχωριστή φιγούρα του ελληνικού κινηματογράφου. Δείτε όσα είπε στην τελευταία της τηλεοπτική συνέντευξη.

04 Ιαν 2024

"1968 στη Μεγάλη Βρετανία": Η Έλλη Λαμπέτη μαζί με τον Κώστα Καρρά σε επίδειξη μόδας

Παρακολουθούν με μεγάλο ενδιαφέρον τη συλλογή ρούχων του Γιάννη Τσεκλένη στην Αθήνα μίας άλλης εποχής.

29 Σεπ 2023

Πώς η Μονρόε άνοιξε τον δρόμο στην Έλλα Φιτζέραλντ, θύμα κι εκείνη του ρατσισμού

"Μετά από αυτό δεν έπαιξα ποτέ σε μικρά τζαζ κλαμπ ξανά". Η Μέριλιν πολέμησε με τα δικά της όπλα τον ρατσισμό.

05 Σεπ 2023

Η Αρίθα Φράνκλιν έκανε το Respect φεμινιστικό ύμνο. Πριν, ήταν το ακριβώς αντίθετο.

Πριν τη δική της ερμηνεία, "Respect", ζητούσαν οι άντρες που γυρνούσαν σπίτι μετά τη δουλειά, από τις συζύγους τους.

01 Σεπ 2023

"Δε χώρισα για τον Ράσελ Κρόου, χώρισα γιατί ο γάμος μου ήταν χάλια"

Ο "παράνομος" δεσμός που σχεδόν κατέστρεψε την καριέρα της Μεγκ Ράιαν και το Χόλιγουντ που το 2000 είχε κάνει επίδειξη μισογυνισμού.

20 Ιουλ 2023

Κάποτε στη Βουλιαγμένη: Σπάνια φωτογραφία της Μπριζίτ Μπαρντό με μαγιό στην Ελλάδα το ‘69

"Τη συγκεκριμένη περίοδο βρίσκεται σε διάσταση με τον τρίτο σύζυγό της και κληρονόμο της αυτοκινητοβιομηχανίας "Opel" Γκίντερ Σακς".

12 Ιουλ 2023

Νικόλ Κίντμαν: "Εύχομαι να είχα γνωρίσει τον Κιθ πιο νωρίς στη ζωή μου"

Η Νικόλ Κίντμαν και ο Κιθ Έρμπαν είναι αχώριστοι από τις αρχές της δεκαετίας των 00’s και παραμένουν μαζί, ενωμένοι σε όλα τα σκαμπανεβάσματα της ζωής.

01 Ιουλ 2023

Η δολοφονία του αδερφού της, ο καρκίνος, τα δικαστήρια: Η μυθιστορηματική ζωή της Σοφία Βεργκάρα

"Βασικά ήθελα να γίνω οδοντίατρος, όχι ηθοποιός, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου φέρει η ζωή" έχει πει η "Γκλόρια" του "Modern Family".