ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Όταν ο πρίγκιπας Ουίλιαμ χώρισε τη Κέιτ Μίντλετον από το τηλέφωνο: Τα σκοτεινά μυστικά του ζευγαριού

Ακόμα και αφού είχε γίνει σύζυγος και πατέρας, ο δούκας του Κέιμπριτζ εντοπίστηκε από τον φακό να φλερτάρει με άλλες γυναίκες.

Όταν ο πρίγκιπας Ουίλιαμ χώρισε τη Κέιτ Μίντλετον από το τηλέφωνο: Τα σκοτεινά μυστικά του ζευγαριού

Παρόλο που ο πρίγκιπας Χάρι θεωρείται ο «πλεϊμπόι» της βασιλικής οικογένειας (στην οποία ουσιαστικά δεν ανήκει πλέον), ο Ουίλιαμ φαίνεται πως έχει κι αυτός ένα -όχι και τόσο μακρινό- παρελθόν με φλερτ και νυχτερινές κραιπάλες. Στη διάρκεια των δεκαοχτώ χρόνων της σχέσης του με την Κέιτ Μίντλετον έχει συνδεθεί με πολλές ακόμα γυναίκες, κάποιες από τις οποίες προκάλεσαν εντάσεις ανάμεσα στη δούκισσα του Κέιμπριτζ και τη βασιλική οικογένεια και οδήγησαν ακόμα και στον προσωρινό χωρισμό του ζευγαριού. Ποια είναι τα σκοτεινά μυστικά των πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον;

-Την περίοδο που ο Ουίλιαμ γνώρισε την Κέιτ, βλέποντάς τη για πρώτη φορά σε μια επίδειξη μόδας με ένα διάφανο φόρεμα, εκείνη έβγαινε με έναν φοιτητή, τον Ρούπερτ Φιντς. Στο πάρτι μετά την επίδειξη, ο κεραυνοβολημένος Ουίλιαμ έσκυψε να φιλήσει την Κέιτ και παρόλο που αυτή έκανε πίσω, στην καρδιά της ο μελλοντικός βασιλιάς είχε ήδη αντικαταστήσει τον τότε σύντροφό της.

Κέιτ είχε ανέκαθεν προβλήματα με τον στενό φίλο του Ουίλιαμ, Γκάι Πέλι, που θεωρούσε ότι είναι ανώριμος και πηγή μπελάδων. Ο Γκάι αγόραζε στον πρίγκιπα πορνοπεριοδικά όταν ήταν έφηβοι και αργότερα τον συνόδευε σε νυχτερινές «κατεργαριές». Όταν λοιπόν οι δύο φίλοι οργάνωσαν μια κρουαζιέρα μόνο για αγόρια στην Ελλάδα το 2004, η Κέιτ ήταν κάθε άλλο παρά ενθουσιασμένη. Μάλιστα, την ίδια περίοδο διάφορες ακόμα γυναίκες φαίνεται να πολιορκούσαν τον πρίγκιπα, ανάμεσα σε αυτές η Ιζαμπέλα, αδυναμία του πρίγκιπα Καρόλου, που προκαλούσε βαθιά ανασφάλεια στην Κέιτ.

-Το 2006, μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης, η Κέιτ προσκάλεσε τον Ουίλιαμ να κάνει Πρωτοχρονιά με τους γονείς της και εκείνος ενώ αρχικά δέχτηκε, μετά άλλαξε γνώμη. Η Κέιτ εξοργίστηκε τόσο, που το ζευγάρι δεν συναντήθηκε καθόλου μέσα στις γιορτές, ούτε καν στα γενέθλιά της στις 9 Ιανουαρίου. Τους επόμενους μήνες είχαν ψυχρανθεί και ο Ουίλιαμ φαίνεται πως προτιμούσε να περνάει τα βράδια του βγαίνοντας σε κλαμπ του Λονδίνου και φλερτάροντας με άλλες γυναίκες.

κρίση στη σχέση τους κορυφώθηκε όταν ο Ουίλιαμ είπε στην Κέιτ να χωρίσουν από το τηλέφωνο, ενώ μάλιστα εκείνη ήταν στη δουλειά, στα γραφεία του brand μόδας Jigsaw. Μια συνάδελφος την είδε να βγαίνει έξω, στο πάρκινγκ της εταιρείας, να μιλήσει μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα. Επιστρέφοντας δήλωσε ασθένεια και γύρισε σπίτι της.

-Και εκεί που κάποιος ίσως θα περίμενε, μετά τον γάμο και τα παιδιά, ο Ουίλιαμ να «κατασταλάξει», συνέχισε να «παίζει το μάτι του» σύμφωνα με διάφορες πηγές. Το 2017, για παράδειγμα, ο φακός τον συνέλαβε στη διάρκεια των χειμερινών διακοπών του να φλερτάρει ξανά με άλλες.

Δείτε όλα τα σκοτεινά μυστικά του δούκα και της δούκισσας του Κέιμπριτζ:

Φωτό: YouTube.com

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

26 Φεβ 2024

"Η Τζόαν Κρόφορντ πέθανε. Ήταν το μόνο καλό που έκανε"

To ασίγαστο μίσος ανάμεσα στη Μπέτι Ντέιβις και την Τζόαν Κρόφορντ.

22 Φεβ 2024

"Νιώθαμε σαν μαϊμούδες σε νούμερο": Οι τραγικές λεπτομέρειες της ζωής των αδελφών Όλσεν

"Κοιτάω παλιές φωτογραφίες και δεν με συγκινούν καθόλου. Δεν θα ευχόμουν σε κανέναν να μεγαλώσει όπως εγώ".

Περισσότερα από

News

19 Ιαν 2024

"Βαριέμαι τη ρουτίνα": Η Έλενα Ναθαναήλ γεννήθηκε σαν σήμερα και έφυγε στα 61 της φροντίζοντας να σπάσει το καλούπι

Μοναδική, επιβλητική, ξεχωριστή φιγούρα του ελληνικού κινηματογράφου. Δείτε όσα είπε στην τελευταία της τηλεοπτική συνέντευξη.

04 Ιαν 2024

"1968 στη Μεγάλη Βρετανία": Η Έλλη Λαμπέτη μαζί με τον Κώστα Καρρά σε επίδειξη μόδας

Παρακολουθούν με μεγάλο ενδιαφέρον τη συλλογή ρούχων του Γιάννη Τσεκλένη στην Αθήνα μίας άλλης εποχής.

29 Σεπ 2023

Πώς η Μονρόε άνοιξε τον δρόμο στην Έλλα Φιτζέραλντ, θύμα κι εκείνη του ρατσισμού

"Μετά από αυτό δεν έπαιξα ποτέ σε μικρά τζαζ κλαμπ ξανά". Η Μέριλιν πολέμησε με τα δικά της όπλα τον ρατσισμό.

05 Σεπ 2023

Η Αρίθα Φράνκλιν έκανε το Respect φεμινιστικό ύμνο. Πριν, ήταν το ακριβώς αντίθετο.

Πριν τη δική της ερμηνεία, "Respect", ζητούσαν οι άντρες που γυρνούσαν σπίτι μετά τη δουλειά, από τις συζύγους τους.

01 Σεπ 2023

"Δε χώρισα για τον Ράσελ Κρόου, χώρισα γιατί ο γάμος μου ήταν χάλια"

Ο "παράνομος" δεσμός που σχεδόν κατέστρεψε την καριέρα της Μεγκ Ράιαν και το Χόλιγουντ που το 2000 είχε κάνει επίδειξη μισογυνισμού.

20 Ιουλ 2023

Κάποτε στη Βουλιαγμένη: Σπάνια φωτογραφία της Μπριζίτ Μπαρντό με μαγιό στην Ελλάδα το ‘69

"Τη συγκεκριμένη περίοδο βρίσκεται σε διάσταση με τον τρίτο σύζυγό της και κληρονόμο της αυτοκινητοβιομηχανίας "Opel" Γκίντερ Σακς".

12 Ιουλ 2023

Νικόλ Κίντμαν: "Εύχομαι να είχα γνωρίσει τον Κιθ πιο νωρίς στη ζωή μου"

Η Νικόλ Κίντμαν και ο Κιθ Έρμπαν είναι αχώριστοι από τις αρχές της δεκαετίας των 00’s και παραμένουν μαζί, ενωμένοι σε όλα τα σκαμπανεβάσματα της ζωής.

01 Ιουλ 2023

Η δολοφονία του αδερφού της, ο καρκίνος, τα δικαστήρια: Η μυθιστορηματική ζωή της Σοφία Βεργκάρα

"Βασικά ήθελα να γίνω οδοντίατρος, όχι ηθοποιός, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου φέρει η ζωή" έχει πει η "Γκλόρια" του "Modern Family".