ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Όταν η Δανάη ήταν μικρή την ξέχασα στο σουπερμάρκετ. Είχε ανοίξει παιδικά χρωματάκια και βαφόταν»

«Δεν θεωρώ ότι είμαι καλή μαμά» λέει η Βίκυ Σταυροπούλου, αποκαλύπτοντας κωμικοτραγικές στιγμές από την ανατροφή της Δανάης Μπάρκα, που τη γέμισαν ενοχές.

«Όταν η Δανάη ήταν μικρή την ξέχασα στο σουπερμάρκετ. Είχε ανοίξει παιδικά χρωματάκια και βαφόταν»

Η Βίκυ Σταυροπούλου έδωσε συνέντευξη μέσω βιντεοκλήσης στο J2US, όπου επικεντρώθηκε κυρίως στη σχέση της με την κόρη της, Δανάη Μπάρκα. Όταν χαρακτηρίστηκε «καλή μαμά» που μεγάλωσε ένα τόσο ανεξάρτητο και δυναμικό κορίτσι, αρνήθηκε τον χαρακτηρισμό, εξηγώντας τα εξής: «Δεν θεωρώ ότι είμαι καλή μαμά. Όταν χάνεις στιγμές από την παιδική ηλικία των παιδιών σου, περνώντας τα χρόνια αυτό σε βασανίζει πάρα πολύ. Η Δανάη, επειδή είναι και ένα πολύ ευαίσθητο και έξυπνο πλάσμα, για να μου πάρει το βάρος που αισθάνεται ότι νιώθω, γιατί εγώ είμαι και εργοστάσιο ενοχών, μόνη της με βοήθησέ λέγοντάς μου: “Μα δεν μπορούσες αλλιώς, έπρεπε να δουλέψεις. Αυτό εμένα με έκανε πιο ανεξάρτητη, πιο δυναμική, πιο αυτόνομη”».

Σε ερώτηση αν ισχύει ο «αστικός μύθος» ότι όταν η Δανάη ήταν μικρή την είχε «ξεχάσει», απάντησε πως ναι, την ξέχασε σε ένα σουπερμάρκετ: «Έτρεχα πάρα πολύ, φεύγω από το σουπερμάρκετ και λέω τι ξέχασα, τι ξέχασα. Νόμιζα προϊόν. Ευτυχώς ήταν το σουπερμάρκετ της γειτονιάς οπότε το παιδάκι είχε ανοίξει κάτι παιδικά χρωματάκια και βαφόταν. Όπως αλήθεια ήταν ότι ήμασταν στη Σέριφο με την Καβογιάννη, παίζαμε μπιρίμπα, τα παιδιά έπαιζαν δίπλα. Κάποια στιγμή συνειδητοποιήσαμε εκ των υστέρων ότι είχαν πάρει το κανό του Παντελιδάκη, να κάνουν μια βολτίτσα και βρέθηκαν στον Άγιο Σώστη, στη δίπλα παραλία».

«Ήμασταν στη Σέριφο με την Καβογιάννη, παίζαμε μπιρίμπα, τα παιδιά έπαιζαν δίπλα. Κάποια στιγμή συνειδητοποιήσαμε εκ των υστέρων ότι είχαν πάρει το κανό του Παντελιδάκη, να κάνουν μια βολτίτσα και βρέθηκαν στον Άγιο Σώστη, στη δίπλα παραλία»

Πώς εισέπραξε όμως την είδηση ότι η κόρη της ξεκινάει τη δική της εκπομπή; «Χάρηκα πάρα πολύ που την εμπιστεύτηκαν αλλά μέσα μου αγχώθηκα πάρα πολύ, δεν της το έδειξα γιατί δεν θα ωφελούσε. Μετά, ο Χρήστος με χαλάρωσε. Μου είπε, είναι μεγάλη ευκαιρία, γιατί αναστατώνεσαι με αυτά που μπορεί να της συμβούν; Αν δεν της συμβούν δεν θα μάθει».

Τώρα προσπαθεί να «φιλτράρει» τις κριτικές που είναι αναπόφευκτες για ένα τηλεοπτικό πρόσωπο: «Μου φαίνεται ανώφελο να βγω να απαντήσω, κρίση έχουν όσοι δεν έχουν δράση. Στεναχωριέμαι και για έναν φίλο μου να πούνε κάτι κακό, πόσο μάλλον για το παιδί μου. Αλλά επειδή κάνω χρόνια αυτή τη δουλειά και είμαι εξοικειωμένη, λες ασ’ τον τρελό στην τρέλα του και μην τον συνεφέρεις. Ας μείνει ο κάθε άνθρωπος στη μιζέρια του και στο να αναλώνεται κατηγορώντας τους άλλους, ας μείνουν όλοι αυτοί που ήθελαν να είναι πρώτοι αλλά για κάποιο λόγο δεν ήταν, μάλλον γιατί δεν το άξιζαν, να θεωρούν ότι η Δανάη μπήκε εκεί με μέσον, που είναι αστείο».

Δείτε τη συνέντευξη της Βίκυς Σταυροπούλου:

«Όταν η Δανάη ήταν μικρή την ξέχασα στο σουπερμάρκετ. Είχε ανοίξει παιδικά χρωματάκια και βαφόταν»

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτό:


Read Next

26 Φεβ 2024

"Η Τζόαν Κρόφορντ πέθανε. Ήταν το μόνο καλό που έκανε"

To ασίγαστο μίσος ανάμεσα στη Μπέτι Ντέιβις και την Τζόαν Κρόφορντ.

22 Φεβ 2024

"Νιώθαμε σαν μαϊμούδες σε νούμερο": Οι τραγικές λεπτομέρειες της ζωής των αδελφών Όλσεν

"Κοιτάω παλιές φωτογραφίες και δεν με συγκινούν καθόλου. Δεν θα ευχόμουν σε κανέναν να μεγαλώσει όπως εγώ".

Περισσότερα από

News

19 Ιαν 2024

"Βαριέμαι τη ρουτίνα": Η Έλενα Ναθαναήλ γεννήθηκε σαν σήμερα και έφυγε στα 61 της φροντίζοντας να σπάσει το καλούπι

Μοναδική, επιβλητική, ξεχωριστή φιγούρα του ελληνικού κινηματογράφου. Δείτε όσα είπε στην τελευταία της τηλεοπτική συνέντευξη.

04 Ιαν 2024

"1968 στη Μεγάλη Βρετανία": Η Έλλη Λαμπέτη μαζί με τον Κώστα Καρρά σε επίδειξη μόδας

Παρακολουθούν με μεγάλο ενδιαφέρον τη συλλογή ρούχων του Γιάννη Τσεκλένη στην Αθήνα μίας άλλης εποχής.

29 Σεπ 2023

Πώς η Μονρόε άνοιξε τον δρόμο στην Έλλα Φιτζέραλντ, θύμα κι εκείνη του ρατσισμού

"Μετά από αυτό δεν έπαιξα ποτέ σε μικρά τζαζ κλαμπ ξανά". Η Μέριλιν πολέμησε με τα δικά της όπλα τον ρατσισμό.

05 Σεπ 2023

Η Αρίθα Φράνκλιν έκανε το Respect φεμινιστικό ύμνο. Πριν, ήταν το ακριβώς αντίθετο.

Πριν τη δική της ερμηνεία, "Respect", ζητούσαν οι άντρες που γυρνούσαν σπίτι μετά τη δουλειά, από τις συζύγους τους.

01 Σεπ 2023

"Δε χώρισα για τον Ράσελ Κρόου, χώρισα γιατί ο γάμος μου ήταν χάλια"

Ο "παράνομος" δεσμός που σχεδόν κατέστρεψε την καριέρα της Μεγκ Ράιαν και το Χόλιγουντ που το 2000 είχε κάνει επίδειξη μισογυνισμού.

20 Ιουλ 2023

Κάποτε στη Βουλιαγμένη: Σπάνια φωτογραφία της Μπριζίτ Μπαρντό με μαγιό στην Ελλάδα το ‘69

"Τη συγκεκριμένη περίοδο βρίσκεται σε διάσταση με τον τρίτο σύζυγό της και κληρονόμο της αυτοκινητοβιομηχανίας "Opel" Γκίντερ Σακς".

12 Ιουλ 2023

Νικόλ Κίντμαν: "Εύχομαι να είχα γνωρίσει τον Κιθ πιο νωρίς στη ζωή μου"

Η Νικόλ Κίντμαν και ο Κιθ Έρμπαν είναι αχώριστοι από τις αρχές της δεκαετίας των 00’s και παραμένουν μαζί, ενωμένοι σε όλα τα σκαμπανεβάσματα της ζωής.

01 Ιουλ 2023

Η δολοφονία του αδερφού της, ο καρκίνος, τα δικαστήρια: Η μυθιστορηματική ζωή της Σοφία Βεργκάρα

"Βασικά ήθελα να γίνω οδοντίατρος, όχι ηθοποιός, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου φέρει η ζωή" έχει πει η "Γκλόρια" του "Modern Family".