ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Οι γυναίκες με έχουν αντιμετωπίσει χειρότερα»: Η Άνιστον ξεσπά για τον σεξισμό στο Χόλιγουντ

«Ίσως σκοπός μου σε αυτόν τον πλανήτη είναι να μην αναπαραχθώ» είπε η Τζένιφερ Άνιστον σε συνέντευξή της στο In Style.

«Οι γυναίκες με έχουν αντιμετωπίσει χειρότερα»: Η Άνιστον ξεσπά για τον σεξισμό στο Χόλιγουντ

Για ακόμα μία φορά η Τζένιφερ Άνιστον πρέπει να απολογηθεί και να εξηγήσει γιατί δεν έχει «στεριώσει» με έναν αγαπημένο, πώς ντιλάρει με τους χωρισμούς και φυσικά γιατί δεν έχει κάνει παιδιά. Ειδικά, στο τελευταίο αυτό θέμα ξέσπασε: «Ίσως ο σκοπός μου σε αυτόν τον πλανήτη να μην είναι να αναπαραχθώ» δήλωσε στη συνέντευξή της στο InStyle, για το οποίο φωτογραφήθηκε για το τεύχος Σεπτεμβρίου.

«Δεν είμαι ράκος μετά τον χωρισμό» απάντησε σε όσους συνεχίζουν να ασχολούνται με την προσωπική της ζωή, η οποία συνεχίζει να γίνεται πρωτοσέλιδο στα περιοδικά. Αποκάλυψε ότι δεν κατέρρευσε μετά τον χωρισμό της από τον Τζάστιν Θερού, όπως πολλοί θεώρησαν.

Για ακόμα μία φορά η Τζένιφερ Άνιστον έδωσε μια ειλικρινή συνεντεύξη για την προσωπική της ζωή, κάτι που έτσι κι αλλιώς κάνει. Δεν έχει ποτέ μασήσει τα λόγια της και δεν έχει ποτέ αποφύγει να απαντήσει σε ό,τι έχει κληθεί. Μετά από χρόνια εικασιών, η Τζένιφερ ξαναμίλησε για το θέμα των παιδιών -πράγμα που έχει επαναλάβει στο παρελθόν. «Δε γνωρίζουν από τι έχω περάσει» είπε χαρακτηριστικά αφήνοντας να εννοηθεί ότι ίσως ένα ιατρικό θέμα να έπαιξε ρόλο στο γεγονός ότι δεν έμεινε ποτέ έγκυος. Θεωρεί άδικο το γεγονός ότι οι γυναίκες που δεν κάνουν οικογένεια θεωρούνται «κατεστραμμένες». (σ.σ. δεν είναι μόνο άδικο αλλά και βλακώδες).

«Οι γυναίκες με έχουν αντιμετωπίσει χειρότερα»: Η Άνιστον ξεσπά για τον σεξισμό στο Χόλιγουντ
Άνιστον: «Δεν ξέρουν τι έχω περάσει»

«Είναι πολύ τρελό» συμπλήρωσε. «Οι παρερμηνείες ότι τάχα η Τζένιφερ Άνιστον δεν μπορεί να κρατήσει έναν άντρα ή ότι η Τζένιφερ αρνείται να κάνει παιδί γιατί είναι εγωίστρια και αφοσιωμένη στην καριέρα της, δε με αφορούν. Ή ότι είμαι πολύ θλιμένη και συντετριμμένη. Πρώτα απ' όλα, με όλο τον σεβασμό, θα ήθελα να το ξεκαθαρίσω, δεν είμαι συντετριμμένη» δήλωσε η ηθοποιός. Στο σημείο αυτό να πούμε ότι χώρισε νωρίτερα μέσα στον χρόνο και βρίσκεται στις διαδικασίες διαζυγίου.

«Δεύτερον, μιλάμε για απερίσκπετες υποθέσεις. Κανείς δεν ξέρει τι συμβαίνει πίσω από τις κλειστές πόρτες» συμπλήρωσε αναφερόμενη προφανώς στη δημιουργία μιας οικογένειας. Η Τζένιφερ έχει χτυπηθεί ανελέητα επειδή δεν έχει κάνει παιδιά ενώ συγκρίνεται πάντοτε με τον πρώην σύζυγό της Μπραντ Πιτ και την Αντζελίνα Τζολί, οι οποίοι απέκτησαν έξι παιδιά. «Κανείς δεν σκέφτεται πόσο ευαίσθητο μπορεί να είναι το θέμα για τον σύντροφό μου και εμένα».

«Δεν ξέρουν τι έχω περάσει ιατρικά ή συναισθηματικά» εξήγησε. «Υπάρχει μια διαρκής πίεση στις γυναίκες να γίνουν μητέρες και αν δεν γίνουν τότε θεωρούνται κατεστραμμένες. Ίσως ο σκοπός μου σε αυτόν τον πλανήτη να μην είναι να αναπαραχθώ. Ίσως να είμαι προορισμένη για άλλα πράγματα».

Και συνέχισε: «Σίγουρα είχα το δικό μου μερίδιο σεξισμού στα ΜΜΕ. Οι γυναίκες χτυπιούνται για την εμφάνισή τους, τα ρούχα τους, για σαχλά πράγματα. Όταν χωρίζει ένα ζευγάρι στο Χόλιγουντ, η γυναίκα είναι που περιφρονείται. Που μένει λυπημένη και μόνη. Είναι η αποτυχημένη. Αυτό συμβαίνει. Αν είναι δυνατόν. Τι αντίληψη....».

Μίλησε και για την παρενόχληση στον χώρο εργασίας. «Είχα σίγουρα δεχθεί κάποιες κινήσεις από ηθοποιούς και το χειρίστηκα με το να φύγω. Ποτέ δεν ήρθα αντιμέτωπη με κάποιον σε θέση εξουσίας που να με κάνει να νιώσω άβολα και να το εκμεταλλευτεί. Οι γυναίκες είναι αυτές που με έχουν αντιμετωπίσει χειρότερα».

Δείτε ένα backstage από το shooting για το εξώφυλλο του αμερικανικού InStyle:

*Οι φωτογραφίες του θέματος είναι από τον λογαριασμό του InStyle στο ίνσταγκραμ

Read Next

26 Φεβ 2024

"Η Τζόαν Κρόφορντ πέθανε. Ήταν το μόνο καλό που έκανε"

To ασίγαστο μίσος ανάμεσα στη Μπέτι Ντέιβις και την Τζόαν Κρόφορντ.

22 Φεβ 2024

"Νιώθαμε σαν μαϊμούδες σε νούμερο": Οι τραγικές λεπτομέρειες της ζωής των αδελφών Όλσεν

"Κοιτάω παλιές φωτογραφίες και δεν με συγκινούν καθόλου. Δεν θα ευχόμουν σε κανέναν να μεγαλώσει όπως εγώ".

Περισσότερα από

News

19 Ιαν 2024

"Βαριέμαι τη ρουτίνα": Η Έλενα Ναθαναήλ γεννήθηκε σαν σήμερα και έφυγε στα 61 της φροντίζοντας να σπάσει το καλούπι

Μοναδική, επιβλητική, ξεχωριστή φιγούρα του ελληνικού κινηματογράφου. Δείτε όσα είπε στην τελευταία της τηλεοπτική συνέντευξη.

04 Ιαν 2024

"1968 στη Μεγάλη Βρετανία": Η Έλλη Λαμπέτη μαζί με τον Κώστα Καρρά σε επίδειξη μόδας

Παρακολουθούν με μεγάλο ενδιαφέρον τη συλλογή ρούχων του Γιάννη Τσεκλένη στην Αθήνα μίας άλλης εποχής.

29 Σεπ 2023

Πώς η Μονρόε άνοιξε τον δρόμο στην Έλλα Φιτζέραλντ, θύμα κι εκείνη του ρατσισμού

"Μετά από αυτό δεν έπαιξα ποτέ σε μικρά τζαζ κλαμπ ξανά". Η Μέριλιν πολέμησε με τα δικά της όπλα τον ρατσισμό.

05 Σεπ 2023

Η Αρίθα Φράνκλιν έκανε το Respect φεμινιστικό ύμνο. Πριν, ήταν το ακριβώς αντίθετο.

Πριν τη δική της ερμηνεία, "Respect", ζητούσαν οι άντρες που γυρνούσαν σπίτι μετά τη δουλειά, από τις συζύγους τους.

01 Σεπ 2023

"Δε χώρισα για τον Ράσελ Κρόου, χώρισα γιατί ο γάμος μου ήταν χάλια"

Ο "παράνομος" δεσμός που σχεδόν κατέστρεψε την καριέρα της Μεγκ Ράιαν και το Χόλιγουντ που το 2000 είχε κάνει επίδειξη μισογυνισμού.

20 Ιουλ 2023

Κάποτε στη Βουλιαγμένη: Σπάνια φωτογραφία της Μπριζίτ Μπαρντό με μαγιό στην Ελλάδα το ‘69

"Τη συγκεκριμένη περίοδο βρίσκεται σε διάσταση με τον τρίτο σύζυγό της και κληρονόμο της αυτοκινητοβιομηχανίας "Opel" Γκίντερ Σακς".

12 Ιουλ 2023

Νικόλ Κίντμαν: "Εύχομαι να είχα γνωρίσει τον Κιθ πιο νωρίς στη ζωή μου"

Η Νικόλ Κίντμαν και ο Κιθ Έρμπαν είναι αχώριστοι από τις αρχές της δεκαετίας των 00’s και παραμένουν μαζί, ενωμένοι σε όλα τα σκαμπανεβάσματα της ζωής.

01 Ιουλ 2023

Η δολοφονία του αδερφού της, ο καρκίνος, τα δικαστήρια: Η μυθιστορηματική ζωή της Σοφία Βεργκάρα

"Βασικά ήθελα να γίνω οδοντίατρος, όχι ηθοποιός, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου φέρει η ζωή" έχει πει η "Γκλόρια" του "Modern Family".