ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Οι διάσημες σχέσεις του Χόλιγουντ που δεν ήταν καθόλου αληθινές

Είχαν όλη τη δημοσιότητα και τη λάμψη που μπορεί κανείς να φανταστεί, όμως, αυτές οι celebrity δεσμοί απείχαν πάρα πολύ από την πραγματικότητα.

Οι διάσημες σχέσεις του Χόλιγουντ που δεν ήταν καθόλου αληθινές

Φυσικά κανείς από εμάς δεν το ακούει για πρώτη φορά. Οι κανόνες της δημοσιότητας καμιά φορά ωθούν ορισμένους πολύ διάσημους ανθρώπους να συνάπτουν σχέσεις ή ακόμα και να παντρεύονται για καθαρά διαφημιστικούς λόγους ή ακόμα για λόγους συμφέροντος. Πολλές φορές αυτά τα δύο είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα.

Με πρώτη και καλύτερη την σχέση του Τοm Cruise με την Katie Holmes, η οποία κατέληξε σε μία ηχηρή πρόταση γάμου στην κορυφή του Πύργου του Άιφελ μόλις 2 μήνες αφού το ζευγάρι είχε ξεκινήσει να βγαίνει ραντεβού, οι φήμες γύρω από συγκεκριμένες χολιγουντιανές σχέσεις οργιάζουν εδώ και χρόνια, υποστηρίζοντας πως τα δύο μέλη είχαν καταφέρει να ξεγαλάσουν το κοινό με τεράστια επιτυχία.

Cruise και Holmes χώρισαν έπειτα από 6 χρόνια γάμου και έχουν κάκιστες σχέσεις από τότε, με τα δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για έναν γάμο που καθοδηγήθηκε από το κίνημα της Σαιεντολογία στο οποίο ανήκει ο Cruise, δεν είναι όμως οι μόνοι που «παρίσταναν» τους ερωτευμένους για κάποιους δικούς τους,σκοτεινούς λόγους.

Η Kim Kardashian και ο μπασκεμπολίστας του NBA Kris Humphries παντρεύτηκαν τον Αύγουστο του 2011 σε μία εντυπωσιακή και πανάκριβη τελετή μόνο και μόνο για να χωρίσουν μόλις 72 μέρες αργότερα, καταρρίπτοντας πολλά ρεκόρ, με τον Humphries να δηλώνει σοκαρισμένος από το γεγονός ότι τη πιο διάσημη τηλεπερσόνα όλων των εποχών έκανε αίτηση διαζυγίου. Πάντως δεν είναι καθόλου λίγοι όσοι υποστηρίζουν πως ο γάμος ήταν ένα τέλειο σχέδιο του καναλιού E Entertainment, το οποίο φιλοξενεί το ρεάλιτι της οικογένειας Kardashian, προκειμένου να συγκεντρώσουν ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον στην εκπομπή που τότε βρισκόταν στην πρώτη της τροχιά εκτόξευσης. Άλλωστε η Kim είχε σχεδόν προδώσει το μυστικό όταν στην αρχή της σεζόν είχε πει πως «Θα είναι η καλύτερη σεζόν ever. Θα δείτε πράγματα που δεν τα περιμένατε». Αποτέλεσμα; Eκείνη έβαλε στην τσέπη 2 εκατομμύρια δολάρια επειδή παντρεύτηκε κάποιον σε ζωντανή μετάδοση, όσο για εκείνον δεν γνωρίζουμε πόσα χρήματα προσέθεσε στον τραπεζικό του λογαριασμό από μία απλώς συμπαθητική, αθλητική καριέρα.

Από την άλλη, τα πράγματα ανάμεσα στον Michael Jackson και την δερματολόγο του Debbie Rowe μάλλον ήταν ακόμα πιο απλά και τακτοποιημένα. Δεν εμφανίστηκαν σχεδόν ποτέ μαζί, αλλά απέκτησαν δύο παιδιά με την Rowe να παραδίδει την πλήρη κηδεμονία στον βασιλιά της ποπ με αντάλλαγμα μία συγκλονιστική έπαυλη στο Μπέβερλι Χιλς και πάρα πολλά εκατομμύρια δολάρια.

Από τη Jennifer Aniston και τον Vince Vaughn που ανακοίνωσαν πως είναι μαζί για λίγους μήνες, όσο δηλαδή κράτησε η προώθηση της νέας ταινία τους μέχρι την Taylor Swift και τον Τom Hiddleston, δες στο βίντεο ποιες άλλες διάσημες σχέσεις «στήθηκαν» αποκλειστικά για τα φώτα της δημοσιότητας.

Δες το βίντεο.

Ακολουθήστε το WomanTOC στο Instagram.

Read Next

26 Φεβ 2024

"Η Τζόαν Κρόφορντ πέθανε. Ήταν το μόνο καλό που έκανε"

To ασίγαστο μίσος ανάμεσα στη Μπέτι Ντέιβις και την Τζόαν Κρόφορντ.

22 Φεβ 2024

"Νιώθαμε σαν μαϊμούδες σε νούμερο": Οι τραγικές λεπτομέρειες της ζωής των αδελφών Όλσεν

"Κοιτάω παλιές φωτογραφίες και δεν με συγκινούν καθόλου. Δεν θα ευχόμουν σε κανέναν να μεγαλώσει όπως εγώ".

Περισσότερα από

News

19 Ιαν 2024

"Βαριέμαι τη ρουτίνα": Η Έλενα Ναθαναήλ γεννήθηκε σαν σήμερα και έφυγε στα 61 της φροντίζοντας να σπάσει το καλούπι

Μοναδική, επιβλητική, ξεχωριστή φιγούρα του ελληνικού κινηματογράφου. Δείτε όσα είπε στην τελευταία της τηλεοπτική συνέντευξη.

04 Ιαν 2024

"1968 στη Μεγάλη Βρετανία": Η Έλλη Λαμπέτη μαζί με τον Κώστα Καρρά σε επίδειξη μόδας

Παρακολουθούν με μεγάλο ενδιαφέρον τη συλλογή ρούχων του Γιάννη Τσεκλένη στην Αθήνα μίας άλλης εποχής.

29 Σεπ 2023

Πώς η Μονρόε άνοιξε τον δρόμο στην Έλλα Φιτζέραλντ, θύμα κι εκείνη του ρατσισμού

"Μετά από αυτό δεν έπαιξα ποτέ σε μικρά τζαζ κλαμπ ξανά". Η Μέριλιν πολέμησε με τα δικά της όπλα τον ρατσισμό.

05 Σεπ 2023

Η Αρίθα Φράνκλιν έκανε το Respect φεμινιστικό ύμνο. Πριν, ήταν το ακριβώς αντίθετο.

Πριν τη δική της ερμηνεία, "Respect", ζητούσαν οι άντρες που γυρνούσαν σπίτι μετά τη δουλειά, από τις συζύγους τους.

01 Σεπ 2023

"Δε χώρισα για τον Ράσελ Κρόου, χώρισα γιατί ο γάμος μου ήταν χάλια"

Ο "παράνομος" δεσμός που σχεδόν κατέστρεψε την καριέρα της Μεγκ Ράιαν και το Χόλιγουντ που το 2000 είχε κάνει επίδειξη μισογυνισμού.

20 Ιουλ 2023

Κάποτε στη Βουλιαγμένη: Σπάνια φωτογραφία της Μπριζίτ Μπαρντό με μαγιό στην Ελλάδα το ‘69

"Τη συγκεκριμένη περίοδο βρίσκεται σε διάσταση με τον τρίτο σύζυγό της και κληρονόμο της αυτοκινητοβιομηχανίας "Opel" Γκίντερ Σακς".

12 Ιουλ 2023

Νικόλ Κίντμαν: "Εύχομαι να είχα γνωρίσει τον Κιθ πιο νωρίς στη ζωή μου"

Η Νικόλ Κίντμαν και ο Κιθ Έρμπαν είναι αχώριστοι από τις αρχές της δεκαετίας των 00’s και παραμένουν μαζί, ενωμένοι σε όλα τα σκαμπανεβάσματα της ζωής.

01 Ιουλ 2023

Η δολοφονία του αδερφού της, ο καρκίνος, τα δικαστήρια: Η μυθιστορηματική ζωή της Σοφία Βεργκάρα

"Βασικά ήθελα να γίνω οδοντίατρος, όχι ηθοποιός, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου φέρει η ζωή" έχει πει η "Γκλόρια" του "Modern Family".