ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Ο Χάρι είναι πολύ μαλθακός γι' αυτό έχει απόλυτη ανάγκη τη Μέγκαν Μαρκλ»

Ο Κάρολος περιέγραψε τον γιο του ως μία αδύναμη προσωπικότητα που χρειαζόταν κάποια πολύ ισχυρή γυναίκα για να μπορέσει να προχωρήσει μπροστά.

«Ο Χάρι είναι πολύ μαλθακός γι' αυτό έχει απόλυτη ανάγκη τη Μέγκαν Μαρκλ»

Ο πρίγκιπας Κάρολος είχε διαισθανθεί από πολύ νωρίς ότι θα υπήρχαν «προβλήματα» με την ένταξη της Μέγκαν Μαρκλ στη βασιλική οικογένεια, όπως ισχυρίζεται βασιλικός συγγραφέας.

Ο Νάιτζελ Κόθορν, συγγραφέας του βιβλίου "Prince Andrew, Epstein and the Palace" δήλωσε ότι παρόλο που ο Κάρολος θαύμαζε τη Μέγκαν, φοβόταν ότι δεν υπήρχε χώρος για εκείνη καθώς «υπάρχει χώρος μόνο για μια ισχυρή γυναίκα στην βασιλική οικογένεια - και αυτή ήταν η βασίλισσα».

Ο συγγραφέας είπε σε συνέντευξή του: «Νομίζω ότι στον πρίγκιπα Κάρολο αρέσουν οι ισχυρές γυναίκες, αλλά στην οικογένειά του υπάρχει χώρος μόνο για μια βασίλισσα. Γι'αυτό και προέβλεψε από νωρίς τα μεγάλα προβλήματα που θα ακολουθούσαν με την είσοδο της Μαρκλ στην οικογένεια».

Σίγουρα, ο Χάρι και η Μέγκαν ενίσχυσαν τη δημοτικότητα της βασιλικής οικογένειας ωστόσο οι βλέψεις τους ήταν υπερβολικά μεγάλες, ισχυρίστηκε ο συγγραφέας προσθέτοντας ότι το γεγονός ότι τελικά το ζευγάρι αποχώρησε είναι θετικό καθώς η μοναρχία είναι και πρέπει να παραμείνει ένα μικρό ενωμένο σχήμα, και όχι ένα συνονθύλευμα αστέρων σε διαφορετικές τροχιές.

Ο Κόθορν πρόσθεσε ακόμα ότι ο Πρίγκιπας Κάρολος έκανε μεγάλη προσπάθεια να υποστηρίξει τα σχέδια του Χάρι και της Μέγκαν, υπό την προϋπόθεση ότι δεν θα ενοχλούσαν άλλα μέλη της οικογένειας.

«Ο Χάρι είναι πολύ μαλθακός γι' αυτό έχει απόλυτη ανάγκη τη Μέγκαν Μαρκλ»
«Νομίζω ότι στον πρίγκιπα Κάρολο αρέσουν οι ισχυρές γυναίκες, αλλά στην οικογένειά του υπάρχει χώρος μόνο για μια βασίλισσα. Γι'αυτό και προέβλεψε από νωρίς τα μεγάλα προβλήματα που θα ακολουθούσαν με την είσοδο της Μαρκλ στην οικογένεια».

Στην πραγματικότητα, όμως, δεν μπορούσε να κάνει τίποτα παραπάνω από το να τους προσφέρει ηθική υποστήριξη. Η οποία προφανώς δεν ήταν αρκετή για να τους κρατήσει στην οικογένεια.

«Αναμφίβολα, ο Κάρολος λυπάται πολύ για το γεγονός ότι δεν θα βλέπει τον γιο και την οικογένειά του όσο θα ήθελε. Του αρέσει η παράδοση και η τάξη» προσθέτει ο συγγραφέας.

Σύμφωνα με τις πηγές από το παλάτι, η Μέγκαν Μαρκλ ανέπτυξε ακόμα πιο στενή σχέση με τον πρίγκιπα Κάρολο από τότε που την συνόδευσε νύφη στην εκκλησία, τον Μάιο του 2018. Οι δύο τους λέγεται ότι ταίριαζαν πολύ και είχαν κοινό ενδιαφέρον για την τέχνη, τον πολιτισμό και την ιστορία.

«Αναμφίβολα, ο Κάρολος λυπάται πολύ για το γεγονός ότι δεν θα βλέπει τον γιο και την οικογένειά του όσο θα ήθελε. Του αρέσει η παράδοση και η τάξη» προσθέτει ο συγγραφέας.

Ο μελλοντικός βασιλιάς λέγεται ακόμη ότι αποκαλούσε την νύφη του Tungsten, μια ονομασία εμπνευσμένη από το σκληρό μέταλλο βολφράμιο που είναι γνωστό για την αντοχή και τη δύναμή του.

Μάλιστα, δημοσίευμα της Daily Mail ισχυρίζεται ότι «ο πρίγκιπας Κάρολος θαύμαζε τη Μέγκαν για τη δύναμή της και τη στήριξη που προσφέρει στον Χάρι, ο οποίος χρειάζεται μια μορφή «ισχυρής στήριξης» στη ζωή του, καθώς είναι λίγο μαλθακός

Και βρήκε αυτή τη στήριξη στο πρόσωπο της Μέγκαν, η οποία είναι η κυρίαρχη σε αυτή τη σχέση, όπως φάνηκε από την αρχή. Ωστόσο, δεν κατάφερε να επιβληθεί σε όλη την οικογένεια, όπως είχε υπολογίσει.

Ένα βίντεο σχετικά με τον φημολογούμενο καυγά που λέγεται ότι ξέσπασε στα γενέθλια του Καρόλου πριν από περίπου δύο χρόνια.

Ακολούθησε το WomanToc στο Instagram

Read Next

26 Φεβ 2024

"Η Τζόαν Κρόφορντ πέθανε. Ήταν το μόνο καλό που έκανε"

To ασίγαστο μίσος ανάμεσα στη Μπέτι Ντέιβις και την Τζόαν Κρόφορντ.

22 Φεβ 2024

"Νιώθαμε σαν μαϊμούδες σε νούμερο": Οι τραγικές λεπτομέρειες της ζωής των αδελφών Όλσεν

"Κοιτάω παλιές φωτογραφίες και δεν με συγκινούν καθόλου. Δεν θα ευχόμουν σε κανέναν να μεγαλώσει όπως εγώ".

Περισσότερα από

News

19 Ιαν 2024

"Βαριέμαι τη ρουτίνα": Η Έλενα Ναθαναήλ γεννήθηκε σαν σήμερα και έφυγε στα 61 της φροντίζοντας να σπάσει το καλούπι

Μοναδική, επιβλητική, ξεχωριστή φιγούρα του ελληνικού κινηματογράφου. Δείτε όσα είπε στην τελευταία της τηλεοπτική συνέντευξη.

04 Ιαν 2024

"1968 στη Μεγάλη Βρετανία": Η Έλλη Λαμπέτη μαζί με τον Κώστα Καρρά σε επίδειξη μόδας

Παρακολουθούν με μεγάλο ενδιαφέρον τη συλλογή ρούχων του Γιάννη Τσεκλένη στην Αθήνα μίας άλλης εποχής.

29 Σεπ 2023

Πώς η Μονρόε άνοιξε τον δρόμο στην Έλλα Φιτζέραλντ, θύμα κι εκείνη του ρατσισμού

"Μετά από αυτό δεν έπαιξα ποτέ σε μικρά τζαζ κλαμπ ξανά". Η Μέριλιν πολέμησε με τα δικά της όπλα τον ρατσισμό.

05 Σεπ 2023

Η Αρίθα Φράνκλιν έκανε το Respect φεμινιστικό ύμνο. Πριν, ήταν το ακριβώς αντίθετο.

Πριν τη δική της ερμηνεία, "Respect", ζητούσαν οι άντρες που γυρνούσαν σπίτι μετά τη δουλειά, από τις συζύγους τους.

01 Σεπ 2023

"Δε χώρισα για τον Ράσελ Κρόου, χώρισα γιατί ο γάμος μου ήταν χάλια"

Ο "παράνομος" δεσμός που σχεδόν κατέστρεψε την καριέρα της Μεγκ Ράιαν και το Χόλιγουντ που το 2000 είχε κάνει επίδειξη μισογυνισμού.

20 Ιουλ 2023

Κάποτε στη Βουλιαγμένη: Σπάνια φωτογραφία της Μπριζίτ Μπαρντό με μαγιό στην Ελλάδα το ‘69

"Τη συγκεκριμένη περίοδο βρίσκεται σε διάσταση με τον τρίτο σύζυγό της και κληρονόμο της αυτοκινητοβιομηχανίας "Opel" Γκίντερ Σακς".

12 Ιουλ 2023

Νικόλ Κίντμαν: "Εύχομαι να είχα γνωρίσει τον Κιθ πιο νωρίς στη ζωή μου"

Η Νικόλ Κίντμαν και ο Κιθ Έρμπαν είναι αχώριστοι από τις αρχές της δεκαετίας των 00’s και παραμένουν μαζί, ενωμένοι σε όλα τα σκαμπανεβάσματα της ζωής.

01 Ιουλ 2023

Η δολοφονία του αδερφού της, ο καρκίνος, τα δικαστήρια: Η μυθιστορηματική ζωή της Σοφία Βεργκάρα

"Βασικά ήθελα να γίνω οδοντίατρος, όχι ηθοποιός, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου φέρει η ζωή" έχει πει η "Γκλόρια" του "Modern Family".