ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Ο Τύπος αναρωτιέται αν τρέχει κάτι μεταξύ τους. Γιατί οι Κέιτ και Ουίλιαμ δεν αγγίζονται ποτέ;

Για άλλη μία φορά η στάση και η συμπεριφορά του ζευγαρίου μπαίνουν στο μικροσκόπιο.

Ο Τύπος αναρωτιέται αν τρέχει κάτι μεταξύ τους. Γιατί οι Κέιτ και Ουίλιαμ δεν αγγίζονται ποτέ;

Tο μεγαλύτερο πρόβλημα με το να είσαι μέλος της βασιλικής οικογένειας της Μεγάλης Βρετανίας φαίνεται ότι είναι το εξής: οτιδήποτε και να κάνεις (ή να μην κάνεις) είναι πάρα πολύ πιθανό πως θα καταλήξει να είναι λάθος. Η τεράστια προβολή που απολαμβάνει ο οίκος του Ουίνδσορ, μία προβολή και αποδοχή που δεν μοιάζει με αυτή καμίας άλλης βασιλικής οικογένειας στην Ευρώπη, είναι κάτι το αρκετά σύνθετο που οφείλεται κυρίως στον τρόπο που η Ελισάβετ χειρίστηκε το θεσμό της μοναρχίας στη νέα εποχή κατά τη βασιλεία της. Σε κάθε περίπτωση, όλο αυτό το ενδιαφέρον των δημοσιογράφων και των παπαράτσι γύρω από τα συγκεκριμένα πρόσωπα μοιάζει, κατά καιρούς, να δημιουργεί υπερβολικά πολλά προβλήματα στις ιδιωτικές τους ζωές.

Είτε ξοδέψουν πολλά, είτε ξοδέψουν πάρα πολύ λίγα, είτε παραμείνουν στα βασιλικά τους καθήκοντα, είτε παραιτηθούν από αυτά, είτε αγκαλιαστούν δημόσια, είτε δεν αγκαλιστούν δημόσια ποτέ, ο βρετανικός Τύπος θα είναι πάντα εκεί να παρακολουθεί και να σχολιάσει (συνήθως αρνητικά) τα όσα συμβαίνουν στις ζωές τους. Όπως τώρα, για παράδειγμα, που τα βρετανικά ταμπλοίντ θυμήθηκαν από την αρχή το γεγονός ότι η Κέιτ και ο Ουίλιαμ δεν αγγίζονται ποτέ δημοσίως, κάτι το οποίο συμβαίνει από την επισημοποίηση της σχέσης τους πίσω στο μακρινό 2010.

«Συμβαίνει ξαφνικά κάτι ανάμεσα τους;», «Τι τρέχει με τους Cambridges;» και «Γιατί η Κέιτ δεν ακουμπάει ποτέ τον Ουίλιαμ;» είναι μόνο μερικά από τα δημοσιεύματα που εμφανίζονται από καιρό σε καιρό στην Αγγλία, για ένα ζευγάρι που πριν από λίγο καιρό υπήρξε ιδιαίτερα διαχυτικό στις επίσημες εμφανίσεις του στην Ουαλία, κάτι που πάλι είχε σχολιαστεί αρνητικά με τις εφημερίδες να γράφουν ότι συνέβη επίτηδες για να αντισταφεί το αρνητικό κλίμα μετά το Megxit.

Φαίνεται όμως ότι τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά από αυτό. Έχοντας βαρεθεί τα συνεχή σχόλια για τη σχέση τους η Κέιτ και ο Ουίλιαμ έχουν εδώ και πολύ καιρό πάρει την απόφαση να κρατούν χαμηλούς τόνους και να μην δίνουν τροφή για οποιοδήποτε σχόλιο και οποιαδήποτε παρερμηνεία της δημόσιας συμπεριφοράς τους. Σύμφωνα με πηγές του παλατιού, το ζευγάρι γνωρίζει εξ'αρχής όπως ό,τι κι αν κάνει θα κριθεί γι'αυτό επιλέγει να μην κάνει σχεδόν τίποτα.

Έπειτα ο Ουίλιαμ, έχοντας ανατραφεί με την επίγνωση ότι μία μέρα θα καθίσει στον βρετανικό θρόνο, ακολουθεί πιστά το μοτίβο της γιαγιάς του, Η Ελισάβετ, αν και η βαθιά αγάπη της για τον Φίλιππο επιβεβαιώνεται από όλους τους βασιλικούς ανταποκριτές και βιογράφους, ποτέ δεν αγγίζει τον σύζυγό της δημοσίως, καθώς θεωρεί ότι τα υψηλά μέλη της βασιλικής οικογένειας δεν πρέπει να εκφράζουν δημόσια τα συναισθήματα τους.

Παραόλα αυτά, δεν είναι λίγες οι φορές που ο δούκας και η δούκισσα του Κέιμπριτζ έχουν σπάσει το πρωτόκολλο και έχουν γίνει πραγματικά τρυφεροί σε κάποια δημόσια εμφάνιση τους.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

26 Φεβ 2024

"Η Τζόαν Κρόφορντ πέθανε. Ήταν το μόνο καλό που έκανε"

To ασίγαστο μίσος ανάμεσα στη Μπέτι Ντέιβις και την Τζόαν Κρόφορντ.

22 Φεβ 2024

"Νιώθαμε σαν μαϊμούδες σε νούμερο": Οι τραγικές λεπτομέρειες της ζωής των αδελφών Όλσεν

"Κοιτάω παλιές φωτογραφίες και δεν με συγκινούν καθόλου. Δεν θα ευχόμουν σε κανέναν να μεγαλώσει όπως εγώ".

Περισσότερα από

News

19 Ιαν 2024

"Βαριέμαι τη ρουτίνα": Η Έλενα Ναθαναήλ γεννήθηκε σαν σήμερα και έφυγε στα 61 της φροντίζοντας να σπάσει το καλούπι

Μοναδική, επιβλητική, ξεχωριστή φιγούρα του ελληνικού κινηματογράφου. Δείτε όσα είπε στην τελευταία της τηλεοπτική συνέντευξη.

04 Ιαν 2024

"1968 στη Μεγάλη Βρετανία": Η Έλλη Λαμπέτη μαζί με τον Κώστα Καρρά σε επίδειξη μόδας

Παρακολουθούν με μεγάλο ενδιαφέρον τη συλλογή ρούχων του Γιάννη Τσεκλένη στην Αθήνα μίας άλλης εποχής.

29 Σεπ 2023

Πώς η Μονρόε άνοιξε τον δρόμο στην Έλλα Φιτζέραλντ, θύμα κι εκείνη του ρατσισμού

"Μετά από αυτό δεν έπαιξα ποτέ σε μικρά τζαζ κλαμπ ξανά". Η Μέριλιν πολέμησε με τα δικά της όπλα τον ρατσισμό.

05 Σεπ 2023

Η Αρίθα Φράνκλιν έκανε το Respect φεμινιστικό ύμνο. Πριν, ήταν το ακριβώς αντίθετο.

Πριν τη δική της ερμηνεία, "Respect", ζητούσαν οι άντρες που γυρνούσαν σπίτι μετά τη δουλειά, από τις συζύγους τους.

01 Σεπ 2023

"Δε χώρισα για τον Ράσελ Κρόου, χώρισα γιατί ο γάμος μου ήταν χάλια"

Ο "παράνομος" δεσμός που σχεδόν κατέστρεψε την καριέρα της Μεγκ Ράιαν και το Χόλιγουντ που το 2000 είχε κάνει επίδειξη μισογυνισμού.

20 Ιουλ 2023

Κάποτε στη Βουλιαγμένη: Σπάνια φωτογραφία της Μπριζίτ Μπαρντό με μαγιό στην Ελλάδα το ‘69

"Τη συγκεκριμένη περίοδο βρίσκεται σε διάσταση με τον τρίτο σύζυγό της και κληρονόμο της αυτοκινητοβιομηχανίας "Opel" Γκίντερ Σακς".

12 Ιουλ 2023

Νικόλ Κίντμαν: "Εύχομαι να είχα γνωρίσει τον Κιθ πιο νωρίς στη ζωή μου"

Η Νικόλ Κίντμαν και ο Κιθ Έρμπαν είναι αχώριστοι από τις αρχές της δεκαετίας των 00’s και παραμένουν μαζί, ενωμένοι σε όλα τα σκαμπανεβάσματα της ζωής.

01 Ιουλ 2023

Η δολοφονία του αδερφού της, ο καρκίνος, τα δικαστήρια: Η μυθιστορηματική ζωή της Σοφία Βεργκάρα

"Βασικά ήθελα να γίνω οδοντίατρος, όχι ηθοποιός, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου φέρει η ζωή" έχει πει η "Γκλόρια" του "Modern Family".