
Η Ευαγγελία Συριοπούλου άνοιξε τη νέα σεζόν του «The 2Night Show» και, καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου, μίλησε για τη μακροχρόνια σχέση με τον σύντροφό της, αλλά και την εμπειρία του να συμμετέχεις σε μια τόσο σπουδαία και επιτυχημένη ταινία όσο η «Ευτυχία» του Άγγελου Φραντζή.
Για την «Ευτυχία» η ηθοποιός είπε, συγκεκριμένα: «Μια πολύ αγαπημένη δουλειά, που έχει μεγάλη θέση στην καρδιά μου. Έμαθα πάρα πολλά πράγματα. Ήρθε την κατάλληλη στιγμή, που κάπως με ωρίμασε. Και με τους ανθρώπους με τους οποίους συναναστράφηκα – μεγάλος έρωτας η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, για μένα, που έκανε και τη μανούλα μου, καταπληκτική και η Κάτια [Γκουλιώνη], όλοι οι ηθοποιοί εξαιρετικοί». Η ίδια συνέχισε λέγοντας: «Με ωρίμασε και καλλιτεχνικά και βρήκα λίγο τον εαυτό μου μέσα από αυτό. Κάποια στιγμή στη ζωή σου έρχεται κάποια δουλειά που σε αγγίζει πολύ βαθιά, και συναισθηματικά, και λες, βρήκα κάτι που άνοιξε την ψυχή μου».
«Κάποια στιγμή στη ζωή σου έρχεται κάποια δουλειά που σε αγγίζει πολύ βαθιά, και συναισθηματικά, και λες, βρήκα κάτι που άνοιξε την ψυχή μου».
Για τη σχέση που διατηρεί εδώ και χρόνια με τον σύντροφό της, Στράτο, μίλησε με τον μεγαλύτερο ενθουσιασμό, ακόμα και σχετικά με «ευαίσθητα» θέματα όπως εκείνο της ζήλιας – που θα μπορούσε να προκύψει, καθώς αναπόφευκτα, ως μια γυναίκα με εντυπωσιακή εμφάνιση, φλερτάρεται από άλλους άντρες. «Ο σύντροφός μου χαίρεται όταν μου κάνουν κομπλιμέντα. Δεν υπήρξε ζήλια ποτέ ανάμεσά μας. Είναι πολύ ισορροπημένα τα πράγματα. Είμαστε πολύ καλά και πραγματικά νιώθω πολύ ευτυχισμένη. Όταν είσαι με έναν άνθρωπο και ξέρεις γιατί είσαι μαζί του, όλα τα άλλα είναι πολύ μικρά».
Σε ερώτηση του Αρναούτογλου αν μπήκε ποτέ σε πειρασμό να ψάξει το κινητό του, απάντησε: «Δεν έχω δει το κινητό του, έχω όμως ρωτήσει ποιος είναι. Ούτε εκείνος το έχει κάνει».
Δείτε τα αποσπάσματα της συνέντευξης:
Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram
Κεντρική φωτό: