ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Ο πρίγκιπας Κάρολος προσκάλεσε τον πρίγκιπα Χάρι στο Παλάτι για να γνωρίσει την εγγονή του

Η πρόσκληση – έκπληξη του Παλατιού αλλά και η ενδεχόμενη άρνησή της.

Ο πρίγκιπας Κάρολος προσκάλεσε τον πρίγκιπα Χάρι στο Παλάτι για να γνωρίσει την εγγονή του

Επτά μόλις μήνες έχουν περάσει από την ημέρα που ο πρίγκιπας Χάρι και η αγαπημένο του σύζυγος, Μέγκαν Μαρκλ, έφεραν στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους. Η μικρή Λίλιμπετ Νταϊάνα Μαουντμπάτεν Ουίνδσορ είναι το 11ο δισέγγονο της βασίλισσας Ελισάβετ και το 5ο εγγόνι του πρίγκιπα Καρόλου, το οποίο ωστόσο δεν έχουν γνωρίσει από κοντά, έπειτα από απόφαση των γονιών της να μετακομίσουν σε μια μικρή κομητεία της Santa Barbara, το Μοντεσίτο.

Η εξέλιξη αυτή, φαίνεται πως απασχολεί ιδιαίτερα τον πρίγκιπα της Ουαλίας καθώς έπειτα από δική του πρωτοβουλία, το Παλάτι του Μπάκιγχαμ κάλεσε τον πρίγκιπα Χάρι και την οικογένεια του να επιστρέψουν στην Μεγάλη Βρετανία, ώστε η βασιλική οικογένεια να γνωρίσει για πρώτη φορά την μικρή Λίλιμπετ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα της εφημερίδας «Mirror», η πρόσκληση στο νεαρό ζευγάρι έγινε λίγες ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα, χωρίς ωστόσο να υπάρχει προς στιγμήν μια ξεκάθαρη απάντηση. Βέβαια, ο φόβος της άρνησης καραδοκεί καθώς ο πρίγκιπας Χάρι ξεκαθάρισε από την πλευρά του, ότι δεν θα επιστρέψει στα Ανάκτορα χωρίς την ουσιαστική προστασία της μητροπολιτικής αστυνομίας του Λονδίνου.

Βέβαια, ο φόβος της άρνησης καραδοκεί καθώς ο πρίγκιπας Χάρι ξεκαθάρισε από την πλευρά του, ότι δεν θα επιστρέψει στα Ανάκτορα χωρίς την ουσιαστική προστασία της μητροπολιτικής αστυνομίας του Λονδίνου.

Πηγές του Παλατιού αναφέρουν πως ο πρίγκιπας Κάρολος «λατρεύει τον ρόλο του παππού», για αυτό και επιθυμεί έντονα να περάσει χρόνο με τα παιδιά του μικρότερου γιού του. «Ο Πρίγκιπας της Ουαλίας λυπήθηκε που δεν είχε την ευκαιρία να περάσει χρόνο με τα εγγόνια του μέχρι τώρα και είναι κάτι που του λείπει πραγματικά. Είναι ένας φανταστικός παππούς και του αρέσει πάρα πολύ να παίζει τον ρόλο του. Ελπίζει να διορθωθεί η κατάσταση, γι' αυτό και κάλεσε τον Χάρι, τη Μέγκαν και τα παιδιά να μείνουν μαζί του αν το επιθυμούν και εκείνοι, για κάποιο διάστημα στα βασιλικά Ανάκτορα» εξήγησε μεταξύ άλλων κοντινό πρόσωπο των royals.

Η 95χρονη μονάρχης δεν είναι καθόλου πρόθυμη να υποχωρήσει στις απαιτήσεις του εγγονού της.

Η φανερή απουσία της βασίλισσας Ελισάβετ από την πρόσκληση, έρχεται να συμπληρώσει τα λεγόμενα του επικεφαλή της βασιλικής προστασίας, Dai Davies, συμφώνα με τα οποία «ο πρίγκιπας Χάρι δεν θα πρέπει να περιμένει σωματοφύλακες, αν αποφασίσει να επιστρέψει στην Βρετανία». Τα εν λόγω σχόλια, πυροδότησαν φήμες ότι η 95χρονη μονάρχης δεν είναι καθόλου πρόθυμη «να υποχωρήσει στις απαιτήσεις του εγγονού της» και να τον βοηθήσει με το ζήτημα της προσωπικής ασφάλειας της οικογενείας του.

Ούτε ο πρίγκιπας Χάρι φαίνεται πως θα μείνει με σταυρωμένα χέρια καθώς αποφάσισε να στείλει την υπόθεση στις δικαστικές αίθουσες με το αίτημα αναθεώρησης της απόφασης της Σκότλαντ Γιαρντ να του αφαιρέσει την ομάδα προστασίας, όταν επιστρέφει στην πατρίδα του. Ο Davies, ο οποίος ήταν Διοικητής της Επιχειρησιακής Μονάδας των Βασιλικών από το 1995, είπε στο «GMB»: «Επέλεξε να πάει στην Αμερική, αυτό είναι το προνόμιό του. Η Σκότλαντ Γιαρντ δεν νομίζω πως θα είναι διαθέσιμη προς ενοικίαση».

Κεντρική Φωτογραφία: Splash News / Ideal Images

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

26 Φεβ 2024

"Η Τζόαν Κρόφορντ πέθανε. Ήταν το μόνο καλό που έκανε"

To ασίγαστο μίσος ανάμεσα στη Μπέτι Ντέιβις και την Τζόαν Κρόφορντ.

22 Φεβ 2024

"Νιώθαμε σαν μαϊμούδες σε νούμερο": Οι τραγικές λεπτομέρειες της ζωής των αδελφών Όλσεν

"Κοιτάω παλιές φωτογραφίες και δεν με συγκινούν καθόλου. Δεν θα ευχόμουν σε κανέναν να μεγαλώσει όπως εγώ".

Περισσότερα από

News

19 Ιαν 2024

"Βαριέμαι τη ρουτίνα": Η Έλενα Ναθαναήλ γεννήθηκε σαν σήμερα και έφυγε στα 61 της φροντίζοντας να σπάσει το καλούπι

Μοναδική, επιβλητική, ξεχωριστή φιγούρα του ελληνικού κινηματογράφου. Δείτε όσα είπε στην τελευταία της τηλεοπτική συνέντευξη.

04 Ιαν 2024

"1968 στη Μεγάλη Βρετανία": Η Έλλη Λαμπέτη μαζί με τον Κώστα Καρρά σε επίδειξη μόδας

Παρακολουθούν με μεγάλο ενδιαφέρον τη συλλογή ρούχων του Γιάννη Τσεκλένη στην Αθήνα μίας άλλης εποχής.

29 Σεπ 2023

Πώς η Μονρόε άνοιξε τον δρόμο στην Έλλα Φιτζέραλντ, θύμα κι εκείνη του ρατσισμού

"Μετά από αυτό δεν έπαιξα ποτέ σε μικρά τζαζ κλαμπ ξανά". Η Μέριλιν πολέμησε με τα δικά της όπλα τον ρατσισμό.

05 Σεπ 2023

Η Αρίθα Φράνκλιν έκανε το Respect φεμινιστικό ύμνο. Πριν, ήταν το ακριβώς αντίθετο.

Πριν τη δική της ερμηνεία, "Respect", ζητούσαν οι άντρες που γυρνούσαν σπίτι μετά τη δουλειά, από τις συζύγους τους.

01 Σεπ 2023

"Δε χώρισα για τον Ράσελ Κρόου, χώρισα γιατί ο γάμος μου ήταν χάλια"

Ο "παράνομος" δεσμός που σχεδόν κατέστρεψε την καριέρα της Μεγκ Ράιαν και το Χόλιγουντ που το 2000 είχε κάνει επίδειξη μισογυνισμού.

20 Ιουλ 2023

Κάποτε στη Βουλιαγμένη: Σπάνια φωτογραφία της Μπριζίτ Μπαρντό με μαγιό στην Ελλάδα το ‘69

"Τη συγκεκριμένη περίοδο βρίσκεται σε διάσταση με τον τρίτο σύζυγό της και κληρονόμο της αυτοκινητοβιομηχανίας "Opel" Γκίντερ Σακς".

12 Ιουλ 2023

Νικόλ Κίντμαν: "Εύχομαι να είχα γνωρίσει τον Κιθ πιο νωρίς στη ζωή μου"

Η Νικόλ Κίντμαν και ο Κιθ Έρμπαν είναι αχώριστοι από τις αρχές της δεκαετίας των 00’s και παραμένουν μαζί, ενωμένοι σε όλα τα σκαμπανεβάσματα της ζωής.

01 Ιουλ 2023

Η δολοφονία του αδερφού της, ο καρκίνος, τα δικαστήρια: Η μυθιστορηματική ζωή της Σοφία Βεργκάρα

"Βασικά ήθελα να γίνω οδοντίατρος, όχι ηθοποιός, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου φέρει η ζωή" έχει πει η "Γκλόρια" του "Modern Family".