ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Ο μυστήριος γάμος της Τζορτζίνα Τσάπμαν και του Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν

Η ζωή της σχεδιάστριας μόδας δίπλα στον σεξομανή παραγωγό του Χόλιγουντ.

Ο μυστήριος γάμος της Τζορτζίνα Τσάπμαν και του Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν

Τον εγκατέλειψε μόλις στις 10 Οκτωβρίου, όταν άρχισαν να ανοίγουν στόματα και να αποκαλύπτεται η δράση του Χάρβεϊ Γουάινσταϊν. Πιο πριν δεν είχε καταλάβει τίποτα.

Η Τζορτζίνα Ρόουζ Τσάπμαν υπήρξε σύζυγος Γουάινσταϊν από τις 15 Δεκεμβρίου του 2007. Απέκτησε μαζί του δύο παιδιά και μοιραζόταν κοινές ευτυχισμένες οικογενειακές στιγμές σε τρία σπίτια, ένα στο κέντρο του Κονέκτικατ, ένα παραθαλάσσιο στο Κονέκτικατ και μια έπαυλη στο Λος Άντζελες.

Ο μυστήριος γάμος της Τζορτζίνα Τσάπμαν και του Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν
Η καλλονή γνωρίστηκε με τον οσκαρικό παραγωγό ταινιών του Χόλιγουντ Χάρβεϊ Γουάινσταϊν, το 2003 και παντρεύτηκαν το 2007, ενώ έχουν δύο παιδιά ένα επτά και ένα τεσσάρων χρονών.

Σχεδιάστρια μόδας και ηθοποιός η ίδια, γεννήθηκε στις 14 Απριλίου του 1976 στο Λονδίνο. Η μητέρα της ήταν δημοσιογράφος και ο πατέρας της συνιδρυτής της εταιρίας βιολογικού καφέ Percol.

Ως μοντέλο πρωταγωνίστησε στη διαφήμιση του αντιπυτιριδικού σαμπουάν Head & Shoulders, ενώ πλέον ως σχεδιάστρια μόδας υπογράφει τις δημιουργίες του label Marchesa. Έπαιξε ρόλους στις ταινίες «Match Point» και «Awake».

Ως μοντέλο πρωταγωνίστησε στη διαφήμιση του αντιπυτιριδικού σαμπουάν Head & Shoulders, ενώ πλέον ως σχεδιάστρια μόδας υπογράφει τις δημιουργίες του label Marchesa.

«Η καρδιά μου σπάει για όλες τις γυναίκες που βίωσαν τεράστιο πόνο εξαιτίας αυτών των ασύλληπτων πράξεων. Επέλεξα να αφήσω τον άντρα μου», δήλωσε η Τζορτζίνα Τσάπμαν στο περιοδικό People μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε σχετικά με τον σύζυγό της.

«Η φροντίδα των μικρών παιδιών μου είναι η πρώτη μου προτεραιότητα και ζητώ από τα μίντια να σεβαστούν την ιδιωτικότητά μας αυτές τις στιγμές», συμπλήρωσε.

Η καλλονή γνωρίστηκε με τον οσκαρικό παραγωγό ταινιών του Χόλιγουντ Χάρβεϊ Γουάινσταϊν, το 2003 και παντρεύτηκαν το 2007, ενώ έχουν δύο παιδιά ένα επτά και ένα τεσσάρων χρονών.

Η Τσάπμαν είναι ιδιοκτήτρια της μάρκας ρούχων Marchesa και πλέον φοβάται πως κανείς δεν θα αγοράζει πια τα προϊόντα της.

Όπως φαίνεται ο οσκαρικός παραγωγός χάνει τα πάντα, μετά την καταιγίδα αποκαλύψεων για την δράση του εις βάρος δεκάδων γυναικών στο χώρο της δουλειάς του. Αφού εκδιώχθηκε από την εταιρία του, αν και ο ίδιος παρακαλούσε να μείνει, τώρα και η γυναίκα του, η 41χρονη σχεδιάστρια μόδας ανακοίνωσε πως τον εγκαταλείπει.

Την ίδια ώρα ο Χάρβεϊ Γουάινσταϊν, σύμφωνα με πληροφορίες του TMZ, έφυγε για την Ευρώπη με το ιδιωτικό του τζετ, προκειμένου να υποβληθεί σε απεξάρτηση από το σεξ και σε θεραπεία για την συμπεριφορά του.

«Η καρδιά μου σπάει για όλες τις γυναίκες που βίωσαν τεράστιο πόνο εξαιτίας αυτών των ασύλληπτων πράξεων. Επέλεξα να αφήσω τον άντρα μου», δήλωσε η Τζορτζίνα Τσάπμαν.

Θα μείνει έγκλειστος σε ειδικό κέντρο και θα παρακολουθήσει σεμινάρια προκειμένου να βελτιώσει τον εαυτό του, δήλωσε μια πηγή κοντά στον Γουάινσταϊν, ενώ τόνισε πως διατηρεί την ψυχραιμία του και δεν μοιάζει καθόλου «χαμένος».

Η είδηση ήρθε την ίδια μέρα που οι New York Times, η εφημερίδα που έφερε στο φως την κρυφή επί δεκαετίας δράση του σεξομανούς παραγωγού, φιλοξένησε δηλώσεις τόσο της Αντζελίνα Τζολί όσο και της Γκουίνεθ Πάλτροου, πως είχαν πέσει θύματά του και οι ίδιες, στην αρχή της καριέρας τους.

Δείτε ένα βίντεο με τον μυστήριο γάμο του Γουϊνστάιν και της Τσάπμαν:

Πηγή: alphafreepress.gr /athenvoice.gr

Read Next

26 Φεβ 2024

"Η Τζόαν Κρόφορντ πέθανε. Ήταν το μόνο καλό που έκανε"

To ασίγαστο μίσος ανάμεσα στη Μπέτι Ντέιβις και την Τζόαν Κρόφορντ.

22 Φεβ 2024

"Νιώθαμε σαν μαϊμούδες σε νούμερο": Οι τραγικές λεπτομέρειες της ζωής των αδελφών Όλσεν

"Κοιτάω παλιές φωτογραφίες και δεν με συγκινούν καθόλου. Δεν θα ευχόμουν σε κανέναν να μεγαλώσει όπως εγώ".

Περισσότερα από

News

19 Ιαν 2024

"Βαριέμαι τη ρουτίνα": Η Έλενα Ναθαναήλ γεννήθηκε σαν σήμερα και έφυγε στα 61 της φροντίζοντας να σπάσει το καλούπι

Μοναδική, επιβλητική, ξεχωριστή φιγούρα του ελληνικού κινηματογράφου. Δείτε όσα είπε στην τελευταία της τηλεοπτική συνέντευξη.

04 Ιαν 2024

"1968 στη Μεγάλη Βρετανία": Η Έλλη Λαμπέτη μαζί με τον Κώστα Καρρά σε επίδειξη μόδας

Παρακολουθούν με μεγάλο ενδιαφέρον τη συλλογή ρούχων του Γιάννη Τσεκλένη στην Αθήνα μίας άλλης εποχής.

29 Σεπ 2023

Πώς η Μονρόε άνοιξε τον δρόμο στην Έλλα Φιτζέραλντ, θύμα κι εκείνη του ρατσισμού

"Μετά από αυτό δεν έπαιξα ποτέ σε μικρά τζαζ κλαμπ ξανά". Η Μέριλιν πολέμησε με τα δικά της όπλα τον ρατσισμό.

05 Σεπ 2023

Η Αρίθα Φράνκλιν έκανε το Respect φεμινιστικό ύμνο. Πριν, ήταν το ακριβώς αντίθετο.

Πριν τη δική της ερμηνεία, "Respect", ζητούσαν οι άντρες που γυρνούσαν σπίτι μετά τη δουλειά, από τις συζύγους τους.

01 Σεπ 2023

"Δε χώρισα για τον Ράσελ Κρόου, χώρισα γιατί ο γάμος μου ήταν χάλια"

Ο "παράνομος" δεσμός που σχεδόν κατέστρεψε την καριέρα της Μεγκ Ράιαν και το Χόλιγουντ που το 2000 είχε κάνει επίδειξη μισογυνισμού.

20 Ιουλ 2023

Κάποτε στη Βουλιαγμένη: Σπάνια φωτογραφία της Μπριζίτ Μπαρντό με μαγιό στην Ελλάδα το ‘69

"Τη συγκεκριμένη περίοδο βρίσκεται σε διάσταση με τον τρίτο σύζυγό της και κληρονόμο της αυτοκινητοβιομηχανίας "Opel" Γκίντερ Σακς".

12 Ιουλ 2023

Νικόλ Κίντμαν: "Εύχομαι να είχα γνωρίσει τον Κιθ πιο νωρίς στη ζωή μου"

Η Νικόλ Κίντμαν και ο Κιθ Έρμπαν είναι αχώριστοι από τις αρχές της δεκαετίας των 00’s και παραμένουν μαζί, ενωμένοι σε όλα τα σκαμπανεβάσματα της ζωής.

01 Ιουλ 2023

Η δολοφονία του αδερφού της, ο καρκίνος, τα δικαστήρια: Η μυθιστορηματική ζωή της Σοφία Βεργκάρα

"Βασικά ήθελα να γίνω οδοντίατρος, όχι ηθοποιός, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου φέρει η ζωή" έχει πει η "Γκλόρια" του "Modern Family".