ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Ο Γιώργος Καπουτζίδης αποκαλύπτει για πρώτη φορά τι θα συνέβαινε στη συνέχεια της Εθνικής Ελλάδος

Αποκάλυψε με λεπτομέρεις τι θα γινόταν στο φινάλε της δημοφιλούς σειράς που, δυστυχώς, δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης αποκαλύπτει για πρώτη φορά τι θα συνέβαινε στη συνέχεια της Εθνικής Ελλάδος

Μετά τις Σαββατογεννημένες και το Παρά Πέντε, δύο από τις πετυχημένες σειρές του Mega, ο Γιώργος Καπουτζίδης έπειτα από αρκετά χρόνια ξεκίνησε να δουλεύει την σειρά που από πολλούς θεωρείται η κορυφαία στιγμή της καριέρας του, την Εθνική Ελλάδος. Δυστυχώς η ιστορία των τεσσάρων γυναικών που ξεκίνησαν από το πουθενά την Εθνική ομάδα Κέρλινγκ της Ελλάδας, μετά από μία πρώτη πολύ πετυχημένη σεζόν, δεν κατάφερε ποτέ να ολοκληρωθεί κι έτσι το στόρυ έμεινε για πάντα μετέωρο στις οθόνες μας και, μάλιστα, σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο της πλοκής.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης δεν είχε αποκαλύψει ποτέ μέχρι σήμερα ποιο σκόπευε να είναι τέλος της υπέροχης σειράς που υπέγραψε ο ίδιος, πολλά χρόνια πριν, αλλά σε πρόσφατη συνέντευξη του αποφάσισε ότι έχει έρθει η ώρα να μιλήσει για όλες τις λεπτομέρειες που τόσα χρόνια έχει στο μυαλό του.

Αρχκά, τι θα συνέβαινε στη γειτόνισσα που πυροβόλησε τον Ρίτσαρντ; «Εκείνο που θα γινόταν είναι ότι η γειτόνισσα που πυροβόλησε τον Ρίτσαρντ θα αυτοκτονούσε. Ο Ρίτσαρντ θα γλίτωνε από τον πυροβολισμό, ο Χρήστος θα έμενε όμηρος και όταν πλέον θα είχε φτάσει η αστυνομία και θα βρισκόταν σε αδιέξοδο, θα έβαζε η ίδια τέλος στη ζωή της».

Και συνεχίζει σχετικά με τον αγαπημένο του χαρακτήρα στη σειρά. «Για μένα την πιο ιδιαίτερη πορεία την είχε ο χαρακτήρας της Φρόσως (Κωνσταντίνα Μιχαήλ). Όταν η αστυνομία θα βρισκόταν στα ίχνη του γιου της για την υπόθεση δολοφονίας ενός αλλοδαπού, που του φόρτωσαν οι νταήδες με τους οποίους είχε μπλέξει, θα ‘φτανε στο σημείο να τον φυγαδεύσει από τη χώρα με τη βοήθεια της Γκρέις, της Αφρικανής φίλης της. Και πλέον ο μικρός θα ήταν εκείνος που θα βρισκόταν κάπου, ως ξένος πια. Μακριά από τη χώρα του, θα έβλεπε πώς είναι να ζεις ως ξένος».

Όσο για τη φοβερή και τρομερή ομάδα κέρλινγκ ο Γιώργος Καπουτζίδης δεν είναι απολύτως σίγουρος σχετικά με την τελική διάκριση τους. «Τα κορίτσια θα έφταναν στον τελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και εκεί πραγματικά δεν ήξερα αν θα βγαίναμε πρώτοι ή δεύτεροι. Έτσι κι αλλιώς είχαν αλλάξει τόσο πολύ οι ζωές αυτών των γυναικών, ένα ολόκληρο στάδιο θα φώναζε «Ελλάς», οπότε δεν μπορώ να σας απαντήσω για το αν θα τέλειωνε το σίριαλ με τις κυρίες να έχουν πάρει το χρυσό ή το αργυρό. Θα γίνονταν πολλά. Δεν πειράζει. Έτσι κι αλλιώς την αγαπάω πολύ αυτήν τη σειρά».

Read Next

26 Φεβ 2024

"Η Τζόαν Κρόφορντ πέθανε. Ήταν το μόνο καλό που έκανε"

To ασίγαστο μίσος ανάμεσα στη Μπέτι Ντέιβις και την Τζόαν Κρόφορντ.

22 Φεβ 2024

"Νιώθαμε σαν μαϊμούδες σε νούμερο": Οι τραγικές λεπτομέρειες της ζωής των αδελφών Όλσεν

"Κοιτάω παλιές φωτογραφίες και δεν με συγκινούν καθόλου. Δεν θα ευχόμουν σε κανέναν να μεγαλώσει όπως εγώ".

Περισσότερα από

News

19 Ιαν 2024

"Βαριέμαι τη ρουτίνα": Η Έλενα Ναθαναήλ γεννήθηκε σαν σήμερα και έφυγε στα 61 της φροντίζοντας να σπάσει το καλούπι

Μοναδική, επιβλητική, ξεχωριστή φιγούρα του ελληνικού κινηματογράφου. Δείτε όσα είπε στην τελευταία της τηλεοπτική συνέντευξη.

04 Ιαν 2024

"1968 στη Μεγάλη Βρετανία": Η Έλλη Λαμπέτη μαζί με τον Κώστα Καρρά σε επίδειξη μόδας

Παρακολουθούν με μεγάλο ενδιαφέρον τη συλλογή ρούχων του Γιάννη Τσεκλένη στην Αθήνα μίας άλλης εποχής.

29 Σεπ 2023

Πώς η Μονρόε άνοιξε τον δρόμο στην Έλλα Φιτζέραλντ, θύμα κι εκείνη του ρατσισμού

"Μετά από αυτό δεν έπαιξα ποτέ σε μικρά τζαζ κλαμπ ξανά". Η Μέριλιν πολέμησε με τα δικά της όπλα τον ρατσισμό.

05 Σεπ 2023

Η Αρίθα Φράνκλιν έκανε το Respect φεμινιστικό ύμνο. Πριν, ήταν το ακριβώς αντίθετο.

Πριν τη δική της ερμηνεία, "Respect", ζητούσαν οι άντρες που γυρνούσαν σπίτι μετά τη δουλειά, από τις συζύγους τους.

01 Σεπ 2023

"Δε χώρισα για τον Ράσελ Κρόου, χώρισα γιατί ο γάμος μου ήταν χάλια"

Ο "παράνομος" δεσμός που σχεδόν κατέστρεψε την καριέρα της Μεγκ Ράιαν και το Χόλιγουντ που το 2000 είχε κάνει επίδειξη μισογυνισμού.

20 Ιουλ 2023

Κάποτε στη Βουλιαγμένη: Σπάνια φωτογραφία της Μπριζίτ Μπαρντό με μαγιό στην Ελλάδα το ‘69

"Τη συγκεκριμένη περίοδο βρίσκεται σε διάσταση με τον τρίτο σύζυγό της και κληρονόμο της αυτοκινητοβιομηχανίας "Opel" Γκίντερ Σακς".

12 Ιουλ 2023

Νικόλ Κίντμαν: "Εύχομαι να είχα γνωρίσει τον Κιθ πιο νωρίς στη ζωή μου"

Η Νικόλ Κίντμαν και ο Κιθ Έρμπαν είναι αχώριστοι από τις αρχές της δεκαετίας των 00’s και παραμένουν μαζί, ενωμένοι σε όλα τα σκαμπανεβάσματα της ζωής.

01 Ιουλ 2023

Η δολοφονία του αδερφού της, ο καρκίνος, τα δικαστήρια: Η μυθιστορηματική ζωή της Σοφία Βεργκάρα

"Βασικά ήθελα να γίνω οδοντίατρος, όχι ηθοποιός, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου φέρει η ζωή" έχει πει η "Γκλόρια" του "Modern Family".