ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Ο γάμος της Μπάρμπρα Στρέιζαντ είναι πολύ πιο περίεργος απ' ό,τι φανταζόσουν

Την ημέρα του γάμου τους, το ζευγάρι έβαλε επίτηδες να ακούγονται από τα μεγάφωνα, έξω από το χώρο της τελετής, ήχοι που θυμίζουν ζούγκλα και μουσική rock 'n' roll.

Ο γάμος της Μπάρμπρα Στρέιζαντ είναι πολύ πιο περίεργος απ' ό,τι φανταζόσουν

Η Μπάρμπαρα Στρέιζαντ και ο Τζέιμς Μπρόλιν αποτελούν ένα από τα διασημότερα ζευγάρια της βιομηχανίας του θεάματος, που αποδεικνύουν περίτρανα πως ένας γάμος μπορεί να επιβιώσει στο λαμπερό κόσμο του Χόλιγουντ, ακόμα κι αν μετράει 20 χρόνια.

Οι δυο τους φαίνεται να έχουν βρει το μυστικό της επιτυχίας και να μοιράζονται μια τέλεια σχέση, από την οποία δεν απουσιάζει ο ρομαντισμός και οι εκπλήξεις. Εξάλλου, η αγαπημένη ηθοποιός έχει εκμυστηρευτεί ότι χαίρεται ιδιαίτερα, όταν ο σύζυγός της ανακαλύπτει τα ρομαντικά ραβασάκια, που του έχει αφήσει σε διάφορα σημεία του σπιτιού τους.

Παρόλα αυτά το εν λόγω ζευγάρι, που γνωρίστηκε σε ένα πάρτι, υπήρξε αρκετά άτυχο στις προηγούμενες σχέσεις του. Ο Μπρόλιν έχει στο ενεργητικό του δύο αποτυχημένους γάμους, ενώ η Στρέιζαντ έχει ήδη ένα διαζύγιο.

Ο γάμος της Μπάρμπρα Στρέιζαντ είναι πολύ πιο περίεργος απ' ό,τι φανταζόσουν
Η αγαπημένη ηθοποιός έχει εκμυστηρευτεί ότι χαίρεται ιδιαίτερα, όταν ο σύζυγός της ανακαλύπτει τα ρομαντικά ραβασάκια, που του έχει αφήσει σε διάφορα σημεία του σπιτιού τους.

Με τους δύο ηθοποιούς να αποτελούν μέρος της σόουμπιζ, δε μας κάνει καθόλου εντύπωση το γεγονός ότι γνωρίζουν πολύ καλά πως να προφυλάξουν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Την ημέρα του γάμου τους - η ημερομηνία του οποίου (1 Ιουλίου του 1998) δε διέρρευσε ποτέ στα μίντια, το ζευγάρι έβαλε επίτηδες να ακούγονται από τα μεγάφωνα ήχοι που θυμίζουν ζούγκλα και μουσική rock 'n' roll, έξω από το χώρο της τελετής στο Malibu της Καλιφόρνιας, έτσι ώστε οι δημοσιογράφοι που παραμόνευαν, να μην μπορούν να ακούσουν τους αιώνιους όρκους των νεόνυμφων.

Ο Μπρόλιν σε συνέντευξή του στο Parade το 2010, έχει δηλώσει: "Αν πάμε στα προφανή μέρη της πόλης, θα μας εντοπίσουν και θα γίνουμε πρωτοσέλιδο την επόμενη κιόλας μέρα. Γι' αυτό επιλέγουμε να κινηθούμε προς την αντίθετη κατεύθυνση και να βγούμε σε σημεία, όπου οι παπαράτσι δε θα μπορέσουν να μας ανακαλύψουν."

Μάλιστα ο σύζυγος της Στρέιζαντ θεωρεί πως το κλειδί της επιτυχίας έγκειται και στο γεγονός ότι είναι και οι δύο τους οικονομικά ανεξάρτητοι, διατηρώντας ξεχωριστούς τραπεζικούς λογαριασμούς. Ο ίδιος επισημαίνει πως από τους προηγούμενους γάμους έμαθε πόσο σημαντική είναι η οικονομική ανεξαρτησία και πως εδώ και είκοσι χρόνια πιστεύει πως «βρίσκεται στον παράδεισο».

Δείτε το αναλυτικό βίντεο:

Ακολουθήστε το WomanTOC στο Instagram.

Read Next

26 Φεβ 2024

"Η Τζόαν Κρόφορντ πέθανε. Ήταν το μόνο καλό που έκανε"

To ασίγαστο μίσος ανάμεσα στη Μπέτι Ντέιβις και την Τζόαν Κρόφορντ.

22 Φεβ 2024

"Νιώθαμε σαν μαϊμούδες σε νούμερο": Οι τραγικές λεπτομέρειες της ζωής των αδελφών Όλσεν

"Κοιτάω παλιές φωτογραφίες και δεν με συγκινούν καθόλου. Δεν θα ευχόμουν σε κανέναν να μεγαλώσει όπως εγώ".

Περισσότερα από

News

19 Ιαν 2024

"Βαριέμαι τη ρουτίνα": Η Έλενα Ναθαναήλ γεννήθηκε σαν σήμερα και έφυγε στα 61 της φροντίζοντας να σπάσει το καλούπι

Μοναδική, επιβλητική, ξεχωριστή φιγούρα του ελληνικού κινηματογράφου. Δείτε όσα είπε στην τελευταία της τηλεοπτική συνέντευξη.

04 Ιαν 2024

"1968 στη Μεγάλη Βρετανία": Η Έλλη Λαμπέτη μαζί με τον Κώστα Καρρά σε επίδειξη μόδας

Παρακολουθούν με μεγάλο ενδιαφέρον τη συλλογή ρούχων του Γιάννη Τσεκλένη στην Αθήνα μίας άλλης εποχής.

29 Σεπ 2023

Πώς η Μονρόε άνοιξε τον δρόμο στην Έλλα Φιτζέραλντ, θύμα κι εκείνη του ρατσισμού

"Μετά από αυτό δεν έπαιξα ποτέ σε μικρά τζαζ κλαμπ ξανά". Η Μέριλιν πολέμησε με τα δικά της όπλα τον ρατσισμό.

05 Σεπ 2023

Η Αρίθα Φράνκλιν έκανε το Respect φεμινιστικό ύμνο. Πριν, ήταν το ακριβώς αντίθετο.

Πριν τη δική της ερμηνεία, "Respect", ζητούσαν οι άντρες που γυρνούσαν σπίτι μετά τη δουλειά, από τις συζύγους τους.

01 Σεπ 2023

"Δε χώρισα για τον Ράσελ Κρόου, χώρισα γιατί ο γάμος μου ήταν χάλια"

Ο "παράνομος" δεσμός που σχεδόν κατέστρεψε την καριέρα της Μεγκ Ράιαν και το Χόλιγουντ που το 2000 είχε κάνει επίδειξη μισογυνισμού.

20 Ιουλ 2023

Κάποτε στη Βουλιαγμένη: Σπάνια φωτογραφία της Μπριζίτ Μπαρντό με μαγιό στην Ελλάδα το ‘69

"Τη συγκεκριμένη περίοδο βρίσκεται σε διάσταση με τον τρίτο σύζυγό της και κληρονόμο της αυτοκινητοβιομηχανίας "Opel" Γκίντερ Σακς".

12 Ιουλ 2023

Νικόλ Κίντμαν: "Εύχομαι να είχα γνωρίσει τον Κιθ πιο νωρίς στη ζωή μου"

Η Νικόλ Κίντμαν και ο Κιθ Έρμπαν είναι αχώριστοι από τις αρχές της δεκαετίας των 00’s και παραμένουν μαζί, ενωμένοι σε όλα τα σκαμπανεβάσματα της ζωής.

01 Ιουλ 2023

Η δολοφονία του αδερφού της, ο καρκίνος, τα δικαστήρια: Η μυθιστορηματική ζωή της Σοφία Βεργκάρα

"Βασικά ήθελα να γίνω οδοντίατρος, όχι ηθοποιός, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου φέρει η ζωή" έχει πει η "Γκλόρια" του "Modern Family".