ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ φίλησε την 9χρονη κόρη του στο στόμα και οι ιντερνετικοί δικαστές έπιασαν δουλειά

«Σας ευχαριστώ που δείχνετε ότι είναι απόλυτα φυσιολογικό ένας πατέρας να φιλάει την κόρη του στα χείλη σε ένδειξη αγάπης!» έγραψε ένας υποστηρικτής του.

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ φίλησε την 9χρονη κόρη του στο στόμα και οι ιντερνετικοί δικαστές έπιασαν δουλειά

Δεν είναι η πρώτη φορά που ένας Μπέκαμ φιλάει τα παιδιά του στο στόμα, αλλά φαίνεται πως αυτές οι χειρονομίες δεν θα σταματήσουν ποτέ να σκανδαλίζουν τα social media. Όταν ο Ντέιβιντ Μπέκαμ φίλησε την 9χρονη κόρη του, Χάρπερ ενώ έφτιαχναν φθινοπωρινά στεφάνια, οι δικαστές του διαδικτύου έπιασαν ξανά δουλειά, γράφοντας, μεταξύ άλλων: «Λατρεύω την οικογένειά σου, αλλά δεν κατάλαβα ποτέ αυτά τα φιλιά στο στόμα». Άλλα σχόλια υπήρξαν λιγότερο φιλικά: «Παρακαλώ, σταματήστε να φιλάτε τα παιδιά στα χείλη!». Κάποιοι, πάλι, εμφανίστηκαν μπερδεμένοι: «Γιατί τη φιλάει στα χείλη;».

Ακόμα περισσότεροι, ωστόσο, ήταν οι υποστηρικτές του ζεύγους Μπέκαμ, που δεν έχει διστάσει πολλές φορές να ανεβάσει στο Instagram παρόμοιες φωτογραφίες (για παράδειγμα τόσο με τη Βικτόρια όσο και τον Ντέιβιντ Μπέκαμ να φιλούν τη Χάρπερ σε διάφορες φάσεις της ζωής της). Στο παρελθόν ο Ντέιβιντ Μπέκαμ έχει δηλώσει, μάλιστα, ότι φιλά όλα τα παιδιά του στα χείλη σε ένδειξη στοργής, εκτός από τον πρωτότοκο γιο του, Μπρούκλιν: «Θέλουμε να δείχνουμε την αγάπη μας σε αυτά και το γεγονός πως ό,τι κι αν συμβεί θα είμαστε δίπλα τους για να τα φροντίσουμε και να τα υποστηρίξουμε. Είμαστε πάρα πολύ τρυφεροί μαζί τους».

Στο παρελθόν ο Ντέιβιντ Μπέκαμ έχει δηλώσει ότι φιλά όλα τα παιδιά του στα χείλη σε ένδειξη στοργής, εκτός από τον πρωτότοκο γιο του, Μπρούκλιν

Χαρακτηριστικό είναι το σχόλιο μιας θαυμάστριας, που αν και ομολόγησε ότι η φωτογραφία την έκανε να αισθανθεί άβολα, κατανοεί την αγνότητα των προθέσεων αυτής της χειρονομίας: «Πάντα μου προκαλεί αμηχανία το να βλέπω να φιλούν στα χείλη μωρά και παιδιά, αλλά σίγουρα το έχω κάνει πολλές φορές με τα παιδιά μου ή τα ανίψια μου χωρίς να το σκεφτώ. Ο κόσμος έχει συνδέσει το φιλί στα χείλη με μια πράξη οικειότητας ανάμεσα σε εραστές, αλλά σε κάποιες κουλτούρες το ανταλλάσσουν όλοι και ξέρουν πώς να διαχωρίζουν μια χειρονομία αγάπης και τρυφερότητας από μια κίνηση οικειότητας. Πρέπει να φτάσουμε κι εμείς σε αυτό το επίπεδο και να σταματήσει να μας φαίνεται περίεργο εξαιτίας των δικών μας θεμάτων».

Όπως έγραψε ένας άλλος θαυμαστής του ζευγαριού: «Σας ευχαριστώ που δείχνετε ότι είναι απόλυτα φυσιολογικό και σωστό ένας πατέρας να φιλάει την κόρη του στα χείλη σε ένδειξη αγάπης και αληθινής τρυφερότητας!». Ενώ ένας τρίτος παραδέχτηκε τα εξής: «Ανέκαθεν φιλούσα τα παιδιά μου στα χείλη και ούτε εγώ ούτε εκείνα είχαμε κανένα πρόβλημα με αυτό. Το κάνω μέχρι σήμερα, που είναι 24 και 18 ετών… Ίσως πρέπει να αναρωτηθείτε εσείς γιατί σας φαίνεται περίεργο».

Ίσως όμως το πιο συγκινητικό σχόλιο να ήταν αυτό: «Εκεί έξω υπάρχουν μπαμπάδες απόντες, που δεν δίνουν καθόλου τρυφερότητα στα παιδιά τους… Και κάποιοι παραπονιούνται για την αγάπη μεταξύ ενός πατέρα και της κόρης του…». Ενώ κάποιος έγραψε, με οξυδέρκεια: «Γελάω γιατί οι Μπέκαμ ήξεραν ήδη τι θα προκαλέσει αυτή η φωτογραφία, παρ’ όλα αυτά την πόσταραν γιατί είναι αθώα, αγνή αγάπη ανάμεσα σε έναν πατέρα και το παιδί του. Ακόμα και αν ήταν με το γιο του, δεν θα άλλαζε κάτι. Κανένας δεν πρέπει να σχολιάζει τη ζωή του άλλου μόνο και μόνο από ό,τι λέει η κοινωνία».

Δείτε την επίμαχη ανάρτηση:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτό:

Read Next

26 Φεβ 2024

"Η Τζόαν Κρόφορντ πέθανε. Ήταν το μόνο καλό που έκανε"

To ασίγαστο μίσος ανάμεσα στη Μπέτι Ντέιβις και την Τζόαν Κρόφορντ.

22 Φεβ 2024

"Νιώθαμε σαν μαϊμούδες σε νούμερο": Οι τραγικές λεπτομέρειες της ζωής των αδελφών Όλσεν

"Κοιτάω παλιές φωτογραφίες και δεν με συγκινούν καθόλου. Δεν θα ευχόμουν σε κανέναν να μεγαλώσει όπως εγώ".

Περισσότερα από

News

19 Ιαν 2024

"Βαριέμαι τη ρουτίνα": Η Έλενα Ναθαναήλ γεννήθηκε σαν σήμερα και έφυγε στα 61 της φροντίζοντας να σπάσει το καλούπι

Μοναδική, επιβλητική, ξεχωριστή φιγούρα του ελληνικού κινηματογράφου. Δείτε όσα είπε στην τελευταία της τηλεοπτική συνέντευξη.

04 Ιαν 2024

"1968 στη Μεγάλη Βρετανία": Η Έλλη Λαμπέτη μαζί με τον Κώστα Καρρά σε επίδειξη μόδας

Παρακολουθούν με μεγάλο ενδιαφέρον τη συλλογή ρούχων του Γιάννη Τσεκλένη στην Αθήνα μίας άλλης εποχής.

29 Σεπ 2023

Πώς η Μονρόε άνοιξε τον δρόμο στην Έλλα Φιτζέραλντ, θύμα κι εκείνη του ρατσισμού

"Μετά από αυτό δεν έπαιξα ποτέ σε μικρά τζαζ κλαμπ ξανά". Η Μέριλιν πολέμησε με τα δικά της όπλα τον ρατσισμό.

05 Σεπ 2023

Η Αρίθα Φράνκλιν έκανε το Respect φεμινιστικό ύμνο. Πριν, ήταν το ακριβώς αντίθετο.

Πριν τη δική της ερμηνεία, "Respect", ζητούσαν οι άντρες που γυρνούσαν σπίτι μετά τη δουλειά, από τις συζύγους τους.

01 Σεπ 2023

"Δε χώρισα για τον Ράσελ Κρόου, χώρισα γιατί ο γάμος μου ήταν χάλια"

Ο "παράνομος" δεσμός που σχεδόν κατέστρεψε την καριέρα της Μεγκ Ράιαν και το Χόλιγουντ που το 2000 είχε κάνει επίδειξη μισογυνισμού.

20 Ιουλ 2023

Κάποτε στη Βουλιαγμένη: Σπάνια φωτογραφία της Μπριζίτ Μπαρντό με μαγιό στην Ελλάδα το ‘69

"Τη συγκεκριμένη περίοδο βρίσκεται σε διάσταση με τον τρίτο σύζυγό της και κληρονόμο της αυτοκινητοβιομηχανίας "Opel" Γκίντερ Σακς".

12 Ιουλ 2023

Νικόλ Κίντμαν: "Εύχομαι να είχα γνωρίσει τον Κιθ πιο νωρίς στη ζωή μου"

Η Νικόλ Κίντμαν και ο Κιθ Έρμπαν είναι αχώριστοι από τις αρχές της δεκαετίας των 00’s και παραμένουν μαζί, ενωμένοι σε όλα τα σκαμπανεβάσματα της ζωής.

01 Ιουλ 2023

Η δολοφονία του αδερφού της, ο καρκίνος, τα δικαστήρια: Η μυθιστορηματική ζωή της Σοφία Βεργκάρα

"Βασικά ήθελα να γίνω οδοντίατρος, όχι ηθοποιός, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου φέρει η ζωή" έχει πει η "Γκλόρια" του "Modern Family".