ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Ο Άλεκ Μπάλντουιν με δάκρυα στα μάτια αρνείται ότι πυροβόλησε στο πλατό των γυρισμάτων

Ο ηθοποιός φανερά συντετριμμένος μίλησε για πρώτη φορά μετά τον χαμό της Χαλίνα Χάτσινς.

Ο Άλεκ Μπάλντουιν με δάκρυα στα μάτια αρνείται ότι πυροβόλησε στο πλατό των γυρισμάτων

Στο στούντιο του ABC απέναντι από τον Τζορτζ Στεφανόπουλο, βρέθηκε ο Άλεκ Μπάλντουιν, μιλώντας πρώτη φορά για την τραγωδία που σημειώθηκε στα γυρίσματα της ταινίας «Rust» με αποτέλεσμα να πέσει νεκρή η διευθύντρια φωτογραφίας Χαλίνα Χάτσινς, έπειτα από πυροβολισμό. Ο χολιγουντιανός ηθοποιός φανερά συντετριμμένος δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του, περιγράφοντας την φρίκη που βίωσε όταν το όπλο που κρατούσε, εκπυρσοκρότησε και σκότωσε την κινηματογραφίστρια. Ο δημοσιογράφος, πριν από την προβολή της συνέντευξης, ανέφερε χαρακτηριστικά πως η συζήτηση με τον Μπάλντουιν ήταν «ωμή» και πολύ «έντονη». «Έχω κάνει χιλιάδες συνεντεύξεις τα τελευταία είκοσι χρόνια στο ABC. Αυτή ωστόσο ήταν η πιο έντονη που έχω βιώσει ποτέ. Τόσο ωμά. Είναι συντετριμμένος, αλλά ήταν επίσης πολύ ειλικρινής, ήταν πολύ πρόθυμος» είπε στην αρχή ο Στεφανόπουλος.

Τον λόγο πήρε έπειτα ο ηθοποιός, ο οποίος από τα πρώτα κιόλας λεπτά δεν μπόρεσε να κρύψει την βαθιά θλίψη του. Στο teaser που κυκλοφόρησε λίγες ώρες νωρίτερα, ο Μπάλντουιν αρνείται επανειλημμένα πως τράβηξε την σκανδάλη. «Όχι, όχι, όχι. Ποτέ δε θα σημάδευα κανέναν με όπλο και δε θα τραβούσα τη σκανδάλη, ποτέ» επέμενε συνεχώς ο ηθοποιός. Μάλιστα, όπως τόνισε, ο ίδιος αγνοούσε παντελώς την ύπαρξη της σφαίρας στην διάρκεια των γυρισμάτων. «Κάποιος έβαλε κανονική σφαίρα σε όπλο, μία σφαίρα που δε θα έπρεπε να βρίσκεται καν στον χώρο» είπε, περιγράφοντας όσα συνέβησαν την ημέρα εκείνη. Χωρίς να μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρια του, εξήγησε πως αναπολώντας όλα αυτά που έχει περάσει στην ζωή του, το περιστατικό αυτό είναι το χειρότερο που θα μπορούσε ποτέ να του συμβεί «Επειδή κοιτάζω πίσω στον χρόνο και αναρωτιέμαι, τι θα μπορούσα να είχα κάνει; Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο» είπε και ξέσπασε σε κλάματα.

Χωρίς να μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρια του, εξήγησε πως αναπολώντας όλα αυτά που έχει περάσει στην ζωή του, το περιστατικό αυτό είναι το χειρότερο που θα μπορούσε ποτέ να του συμβεί «Επειδή κοιτάζω πίσω στον χρόνο και αναρωτιέμαι, τι θα μπορούσα να είχα κάνει; Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο» είπε και ξέσπασε σε κλάματα.

Η υπόθεση του θανάτου της Χαλίνα Χάτσινς παραμένει ακόμα ανοιχτή με τους αρμόδιους να συνεχίζουν τις έρευνες. Τόσο ο Άλεκ Μπάλντουιν, όσο και η υπεύθυνη όπλων Hannah Gutierrez-Reed και ο βοηθός σκηνοθέτη David Halls συνεργάζονται ακόμα με τις αρχές, προκειμένου να υπάρξει κάποιο πόρισμα. Ο σερίφης Adam Mendoza και η δικαστής της Santa Fe, Mary Carmack-Altwies, σε συνέντευξη τύπου τον Οκτώβριο δήλωσαν ότι «κανένα όνομα δε φεύγει από το τραπέζι. Το πόρισμα της αρχικής έρευνας ήταν πως ο ηθοποιός/παραγωγός Alec Baldwin ήταν αυτός που τράβηξε τη σκανδάλη». «Ταυτοποιήσαμε δύο ακόμη ανθρώπους που έπιασαν ή ήλεγξαν το γεμάτο όπλο πριν πυροβολήσει ο Baldwin. Αυτοί οι δύο άνθρωποι είναι η υπεύθυνη όπλων Hannah Gutierrez-Reed και ο βοηθός σκηνοθέτη David Halls. Και οι τρεις τους συνεργάζονται με τις Αρχές και έχουν καταθέσει» ανέφεραν χαρακτηριστικά.

Κεντρική Φωτογραφία: Splash News / Ideal Images

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

26 Φεβ 2024

"Η Τζόαν Κρόφορντ πέθανε. Ήταν το μόνο καλό που έκανε"

To ασίγαστο μίσος ανάμεσα στη Μπέτι Ντέιβις και την Τζόαν Κρόφορντ.

22 Φεβ 2024

"Νιώθαμε σαν μαϊμούδες σε νούμερο": Οι τραγικές λεπτομέρειες της ζωής των αδελφών Όλσεν

"Κοιτάω παλιές φωτογραφίες και δεν με συγκινούν καθόλου. Δεν θα ευχόμουν σε κανέναν να μεγαλώσει όπως εγώ".

Περισσότερα από

News

19 Ιαν 2024

"Βαριέμαι τη ρουτίνα": Η Έλενα Ναθαναήλ γεννήθηκε σαν σήμερα και έφυγε στα 61 της φροντίζοντας να σπάσει το καλούπι

Μοναδική, επιβλητική, ξεχωριστή φιγούρα του ελληνικού κινηματογράφου. Δείτε όσα είπε στην τελευταία της τηλεοπτική συνέντευξη.

04 Ιαν 2024

"1968 στη Μεγάλη Βρετανία": Η Έλλη Λαμπέτη μαζί με τον Κώστα Καρρά σε επίδειξη μόδας

Παρακολουθούν με μεγάλο ενδιαφέρον τη συλλογή ρούχων του Γιάννη Τσεκλένη στην Αθήνα μίας άλλης εποχής.

29 Σεπ 2023

Πώς η Μονρόε άνοιξε τον δρόμο στην Έλλα Φιτζέραλντ, θύμα κι εκείνη του ρατσισμού

"Μετά από αυτό δεν έπαιξα ποτέ σε μικρά τζαζ κλαμπ ξανά". Η Μέριλιν πολέμησε με τα δικά της όπλα τον ρατσισμό.

05 Σεπ 2023

Η Αρίθα Φράνκλιν έκανε το Respect φεμινιστικό ύμνο. Πριν, ήταν το ακριβώς αντίθετο.

Πριν τη δική της ερμηνεία, "Respect", ζητούσαν οι άντρες που γυρνούσαν σπίτι μετά τη δουλειά, από τις συζύγους τους.

01 Σεπ 2023

"Δε χώρισα για τον Ράσελ Κρόου, χώρισα γιατί ο γάμος μου ήταν χάλια"

Ο "παράνομος" δεσμός που σχεδόν κατέστρεψε την καριέρα της Μεγκ Ράιαν και το Χόλιγουντ που το 2000 είχε κάνει επίδειξη μισογυνισμού.

20 Ιουλ 2023

Κάποτε στη Βουλιαγμένη: Σπάνια φωτογραφία της Μπριζίτ Μπαρντό με μαγιό στην Ελλάδα το ‘69

"Τη συγκεκριμένη περίοδο βρίσκεται σε διάσταση με τον τρίτο σύζυγό της και κληρονόμο της αυτοκινητοβιομηχανίας "Opel" Γκίντερ Σακς".

12 Ιουλ 2023

Νικόλ Κίντμαν: "Εύχομαι να είχα γνωρίσει τον Κιθ πιο νωρίς στη ζωή μου"

Η Νικόλ Κίντμαν και ο Κιθ Έρμπαν είναι αχώριστοι από τις αρχές της δεκαετίας των 00’s και παραμένουν μαζί, ενωμένοι σε όλα τα σκαμπανεβάσματα της ζωής.

01 Ιουλ 2023

Η δολοφονία του αδερφού της, ο καρκίνος, τα δικαστήρια: Η μυθιστορηματική ζωή της Σοφία Βεργκάρα

"Βασικά ήθελα να γίνω οδοντίατρος, όχι ηθοποιός, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου φέρει η ζωή" έχει πει η "Γκλόρια" του "Modern Family".