ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Νάντια Μπουλέ: Το άγνωστο πρόβλημα με το βάρος της και πώς το αντιμετώπισε αποτελεσματικά

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια μιλά για τις αλλαγές που αναγκάστηκε να κάνει στη διατροφή της.

Νάντια Μπουλέ: Το άγνωστο πρόβλημα με το βάρος της και πώς το αντιμετώπισε αποτελεσματικά

Η Νάντια Μπουλέ τα έκανε ανάποδα. Σχεδόν αρνήθηκε μια στρωμένη καριέρα στην τηλεόραση για να ασχοληθεί με τη μεγάλη της αγάπη, το μιούζικαλ. Και η ζωή της συμπεριφέρεται απλόχερα φέρνοντάς της σπουδαίες δουλειές, όπως η φετινή. Η παρουσιάστρια και ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Shape, όπου μίλησε για το επιχειρηματικό της εγχείρημα, το online shop της και το μιούζικαλ όπου πρωταγωνιστεί φέτος.

Αυτή την περίοδο κάνει πρόβες για το μιούζικαλ Tell me on a Sunday του Andrew Lloyd Webber, σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Μαλισσόβα, το οποίο θα παρουσιαστεί σε ευρωπαϊκές πόλεις στην πρωτότυπη γλώσσα και στη συνέχεια θα μεταφραστεί στα ελληνικά και θα παρουσιαστεί στην Ελλάδα.

Η ίδια μίλησε επίσης για ττο άγνωστο πρόβλημα που είχε με το βάρος της και το πώς το αντιμετώπισε αποτελεσματικά, αλλάζοντας τη διατροφή της.

Θυμάμαι ότι κάποιο διάστημα είχες κάποιο πρόβλημα με το βάρος σου. Τι είχε συμβεί;
Επειδή ο σωματότυπός μου είναι μινιόν, είτε πάρω λίγο βάρος είτε χάσω, φαίνεται αμέσως. Εκείνη την περίοδο είχα πάρει κιλά όχι λόγω κακής διατροφής, αλλά επειδή αντιμετώπιζα ένα πρόβλημα με το μεταβολισμό μου. Το ανακάλυψα γιατί είχε κολλήσει και ένιωθα διαρκώς ένα πρήξιμο. Έκανα τις απαραίτητες εξετάσεις και βρήκα ότι έχω προδιάθεση για σάκχαρο. Τότε άρχισα να ασχολούμαι πολύ με τη διατροφή. Έκοψα την επεξεργασμένη ζάχαρη, την αντικατέστησα με μέλι ή σιρόπι αγαύης και άρχισα να προσέχω πάρα πολύ την ποιότητα της τροφής. Δηλαδή, δεν κοιτάζω ποσότητες και δε μετράω θερμίδες. Έχω μάθει όμως και κάνω τους σωστούς συνδυασμούς, π.χ., δεν τρώω ποτέ σκέτο υδατάνθρακα, το συνδυάζω πάντα με πρωτεΐνη. Το βασικότερο είναι ότι τρώω πολλά μικρά γεύματα μέσα στην ημέρα και δεν αφήνω ποτέ το στομάχι μου άδειο για πάνω από 3 ώρες. Το μυστικό είναι να μην τρως και πιο συχνά από τη μιάμιση ώρα. Και να μοιραστώ και ένα tip: Αν νιώθεις ότι πεινάς κάθε 3 ώρες, σημαίνει ότι τρως τις σωστές ποσότητες. Και αν τρως με αυτόν το ρυθμό, κάνεις τρομερές καύσεις. Το σημαντικό είναι ο καθένας να βρει τι του ταιριάζει και στη διατροφή και στην άσκηση.

Εσένα τι σου ταιριάζει στη γυμναστική;
Η ελαφριά αερόβια άσκηση. Δε μου ταιριάζει να τρέχω σε διάδρομο, ενώ με τα βάρη έχω αποτέλεσμα, αλλά είναι κάτι που δε μου αρέσει. Η γυμναστική που με κάνει να νιώθω καλά είναι το Pilates, γιατί συνδυάζει ενδυνάμωση με ευλυγισία. Επίσης, κάνω yoga και τις περιόδους που προετοιμάζομαι για παραστάσεις κάνω και μπαλέτο γιατί φτιάχνει πολύ ωραίο κορμί και δεν πρήζει τους μυς. Το μπαλέτο ως τρόπο εκγύμνασης το ανακάλυψα όταν πήγα στην Αμερική για training στο μιούζικαλ και ήταν υποχρεωτικό να κάνουμε τρεις φορές την εβδομάδα. Η διαφορά που είδα στο σώμα μου ήταν συγκλονιστική.

Διάβασε περισσότερα στο Shape που κυκλοφορεί.

Read Next

26 Φεβ 2024

"Η Τζόαν Κρόφορντ πέθανε. Ήταν το μόνο καλό που έκανε"

To ασίγαστο μίσος ανάμεσα στη Μπέτι Ντέιβις και την Τζόαν Κρόφορντ.

22 Φεβ 2024

"Νιώθαμε σαν μαϊμούδες σε νούμερο": Οι τραγικές λεπτομέρειες της ζωής των αδελφών Όλσεν

"Κοιτάω παλιές φωτογραφίες και δεν με συγκινούν καθόλου. Δεν θα ευχόμουν σε κανέναν να μεγαλώσει όπως εγώ".

Περισσότερα από

News

19 Ιαν 2024

"Βαριέμαι τη ρουτίνα": Η Έλενα Ναθαναήλ γεννήθηκε σαν σήμερα και έφυγε στα 61 της φροντίζοντας να σπάσει το καλούπι

Μοναδική, επιβλητική, ξεχωριστή φιγούρα του ελληνικού κινηματογράφου. Δείτε όσα είπε στην τελευταία της τηλεοπτική συνέντευξη.

04 Ιαν 2024

"1968 στη Μεγάλη Βρετανία": Η Έλλη Λαμπέτη μαζί με τον Κώστα Καρρά σε επίδειξη μόδας

Παρακολουθούν με μεγάλο ενδιαφέρον τη συλλογή ρούχων του Γιάννη Τσεκλένη στην Αθήνα μίας άλλης εποχής.

29 Σεπ 2023

Πώς η Μονρόε άνοιξε τον δρόμο στην Έλλα Φιτζέραλντ, θύμα κι εκείνη του ρατσισμού

"Μετά από αυτό δεν έπαιξα ποτέ σε μικρά τζαζ κλαμπ ξανά". Η Μέριλιν πολέμησε με τα δικά της όπλα τον ρατσισμό.

05 Σεπ 2023

Η Αρίθα Φράνκλιν έκανε το Respect φεμινιστικό ύμνο. Πριν, ήταν το ακριβώς αντίθετο.

Πριν τη δική της ερμηνεία, "Respect", ζητούσαν οι άντρες που γυρνούσαν σπίτι μετά τη δουλειά, από τις συζύγους τους.

01 Σεπ 2023

"Δε χώρισα για τον Ράσελ Κρόου, χώρισα γιατί ο γάμος μου ήταν χάλια"

Ο "παράνομος" δεσμός που σχεδόν κατέστρεψε την καριέρα της Μεγκ Ράιαν και το Χόλιγουντ που το 2000 είχε κάνει επίδειξη μισογυνισμού.

20 Ιουλ 2023

Κάποτε στη Βουλιαγμένη: Σπάνια φωτογραφία της Μπριζίτ Μπαρντό με μαγιό στην Ελλάδα το ‘69

"Τη συγκεκριμένη περίοδο βρίσκεται σε διάσταση με τον τρίτο σύζυγό της και κληρονόμο της αυτοκινητοβιομηχανίας "Opel" Γκίντερ Σακς".

12 Ιουλ 2023

Νικόλ Κίντμαν: "Εύχομαι να είχα γνωρίσει τον Κιθ πιο νωρίς στη ζωή μου"

Η Νικόλ Κίντμαν και ο Κιθ Έρμπαν είναι αχώριστοι από τις αρχές της δεκαετίας των 00’s και παραμένουν μαζί, ενωμένοι σε όλα τα σκαμπανεβάσματα της ζωής.

01 Ιουλ 2023

Η δολοφονία του αδερφού της, ο καρκίνος, τα δικαστήρια: Η μυθιστορηματική ζωή της Σοφία Βεργκάρα

"Βασικά ήθελα να γίνω οδοντίατρος, όχι ηθοποιός, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου φέρει η ζωή" έχει πει η "Γκλόρια" του "Modern Family".