ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Με το πιο σικάτο νυφικό που έχουμε δει: Η Ναταλία Βοντιάνοβα παντρεύτηκε τον κροίσο Αντουάν Αρνό

Το κορίτσι που μεγάλωσε σε μία φτωχογειτονιά της Ρωσίας και πέρασε πολύ δύσκολα παιδικά χρόνια γνώρισε τον δισεκατομμυριούχο Αρνό πριν από 9 χρόνια.

Με το πιο σικάτο νυφικό που έχουμε δει: Η Ναταλία Βοντιάνοβα παντρεύτηκε τον κροίσο Αντουάν Αρνό

Έπειτα από 9 χρόνια σχέσης και 2 παιδιά η Ναταλία Βοντιάνοβα αποφάσισε να πει το «ναι» στον αγαπημένο της Αντουάν Αρνό, τον δισεκατομμυριούχο κληρονόμο της αμύθητης περιουσίας του Μπερνάρν Αρνό, ιδρυτή του ομίλου πολυτελών ειδών LVMH.

Το ζευγάρι είχε σχεδιάσει να κάνει ανοικτό γάμο τον Ιούνιο που μας πέρασε αλλά τα σχέδια τους ακυρώθηκαν λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Τελικά, μη μπορώντας να περιμένουν περισσότερο, αποφάσισαν να παντρευτούν σε μία πολύ κλειστή τελετή στο Παρίσι, έχοντας κοντά τους ελάχιστους φίλους και συγγενείς.

Τα ευχάριστα νέα ανακοίνωσε η ίδια η νύφη με μία ομορφη ανάρτηση στην προσωπική της σελίδα στο ίνσταγκραμ. Σε αυτή την βλέπουμε να βγαίνει, κρατώντας από το χέρι τον αγαπημένο της, από ένα δημαρχείο του Παρισιού ντυμένη με το πιο σικάτο νυφικό που έχουμε δει ποτέ.

Το υπέροχο couture φόρεμα του οίκου Ulyana Sergeenko ήταν σε κρεμ απόχρωση, με έναν μεγάλο ρομαντικό γιακά που θύμιζε ρούχο εποχής. Το όμορφο κέντημα στο μπούστο, οι έντονοι ώμοι και η διακριτική ζώνη στη μέση ξεχώριζαν, κάνοντας αυτό το φόρεμα το πιο κομψό νυφικό που έχουμε δει ποτέ σε πολιτικό γάμο.

Η Νατάλια Βοντιάνοβα μεγάλωσε σε μια φτωχογειτονιά του της Ρωσίας και κατέκτησε γρήγορα τον χάρτη του παγκόσμιου μόντελινγκ χάρη στην απίστευτη ομορφιά της.

Όπως έχει πει η ίδια τα παιδικά της χρόνια ήταν ιδιαίτερα δύσκολα αφού ο πατέρας της εξαφανίστηκε όταν τον κάλεσαν να υπηρετήσει στο ρωσικό στρατό και η μητέρα της δούλευε ολημερίς και ολονυχτίς για να μπορέσει να της προσφέρει τα βασικά.

«Υπήρχαν φορές που δεν είχαμε τίποτα να φάμε», είχε αναφέρει η Ναταλ«ία σε παλαιότερη συνέντευξή της μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Eπιπλέον η κατά χρόνια μικρότερη αδελφή της Ναταλία, Αλεξάντρα, πάσχει από μία πολύ βαριά μορφή αυτισμού με αποτέλεσμα να μην μπορεί να περπατήσει μέχρι τα 5 της χρόνια και να αδυνατεί να ενταχθεί στο κοινωνικό σύνολο. «Πάντα ο κόσμος μας κοιτούσε πολύ περίεργα στον δρόμο και έκανε πολλές, αδιάκριτες ερωτήσεις». Όταν οι γιατροί είπαν στη μητέρα τους πως η κατάσταση της Αλεξάντρα ήταν πολύ σοβαρή ο πατριός των κοριτσιών της ζήτησε να βάλουν την μικρή σε ίδρυμα.

Δείτε ένα βίντεο με την Ναταλία να μιλάει για την αγαπή που έχει στην αδελφή της:

Η 37χρονη καλλονή έχει ακόμα έναν γάμο στο ενεργητικό της, με τον πάμπλουτο βρετανό αριστοκράτη Τζάστιν Πόρτμαν με τον οποίο απέκτησε τρία παιδιά.

Όταν τελείωσε ο πρώτος της γάμος, η Βοντιάνοβα ερωτεύτηκε τον δισεκατομμυριούχο Αντουάν Αρνό, τον κληρονόμο του Μπερνάρ Αρνό.

Ο κατά πέντε χρόνια μεγαλύτερος της Αντουάν, μετά από 9 χρόνια σχέσης, της έκανε πρόταση γάμου την παραμονή της Πρωτοχρονιάς του 2020, μίας χρονιάς που επιφύλασε πολλές δυσκολίες για ολόκληρη την ανθρωπότητα.

Το ζευγάρι βγαίνει χαμογελαστό από το δημαρχείο του Παρισιού:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτογραφία:

Read Next

26 Φεβ 2024

"Η Τζόαν Κρόφορντ πέθανε. Ήταν το μόνο καλό που έκανε"

To ασίγαστο μίσος ανάμεσα στη Μπέτι Ντέιβις και την Τζόαν Κρόφορντ.

22 Φεβ 2024

"Νιώθαμε σαν μαϊμούδες σε νούμερο": Οι τραγικές λεπτομέρειες της ζωής των αδελφών Όλσεν

"Κοιτάω παλιές φωτογραφίες και δεν με συγκινούν καθόλου. Δεν θα ευχόμουν σε κανέναν να μεγαλώσει όπως εγώ".

Περισσότερα από

News

19 Ιαν 2024

"Βαριέμαι τη ρουτίνα": Η Έλενα Ναθαναήλ γεννήθηκε σαν σήμερα και έφυγε στα 61 της φροντίζοντας να σπάσει το καλούπι

Μοναδική, επιβλητική, ξεχωριστή φιγούρα του ελληνικού κινηματογράφου. Δείτε όσα είπε στην τελευταία της τηλεοπτική συνέντευξη.

04 Ιαν 2024

"1968 στη Μεγάλη Βρετανία": Η Έλλη Λαμπέτη μαζί με τον Κώστα Καρρά σε επίδειξη μόδας

Παρακολουθούν με μεγάλο ενδιαφέρον τη συλλογή ρούχων του Γιάννη Τσεκλένη στην Αθήνα μίας άλλης εποχής.

29 Σεπ 2023

Πώς η Μονρόε άνοιξε τον δρόμο στην Έλλα Φιτζέραλντ, θύμα κι εκείνη του ρατσισμού

"Μετά από αυτό δεν έπαιξα ποτέ σε μικρά τζαζ κλαμπ ξανά". Η Μέριλιν πολέμησε με τα δικά της όπλα τον ρατσισμό.

05 Σεπ 2023

Η Αρίθα Φράνκλιν έκανε το Respect φεμινιστικό ύμνο. Πριν, ήταν το ακριβώς αντίθετο.

Πριν τη δική της ερμηνεία, "Respect", ζητούσαν οι άντρες που γυρνούσαν σπίτι μετά τη δουλειά, από τις συζύγους τους.

01 Σεπ 2023

"Δε χώρισα για τον Ράσελ Κρόου, χώρισα γιατί ο γάμος μου ήταν χάλια"

Ο "παράνομος" δεσμός που σχεδόν κατέστρεψε την καριέρα της Μεγκ Ράιαν και το Χόλιγουντ που το 2000 είχε κάνει επίδειξη μισογυνισμού.

20 Ιουλ 2023

Κάποτε στη Βουλιαγμένη: Σπάνια φωτογραφία της Μπριζίτ Μπαρντό με μαγιό στην Ελλάδα το ‘69

"Τη συγκεκριμένη περίοδο βρίσκεται σε διάσταση με τον τρίτο σύζυγό της και κληρονόμο της αυτοκινητοβιομηχανίας "Opel" Γκίντερ Σακς".

12 Ιουλ 2023

Νικόλ Κίντμαν: "Εύχομαι να είχα γνωρίσει τον Κιθ πιο νωρίς στη ζωή μου"

Η Νικόλ Κίντμαν και ο Κιθ Έρμπαν είναι αχώριστοι από τις αρχές της δεκαετίας των 00’s και παραμένουν μαζί, ενωμένοι σε όλα τα σκαμπανεβάσματα της ζωής.

01 Ιουλ 2023

Η δολοφονία του αδερφού της, ο καρκίνος, τα δικαστήρια: Η μυθιστορηματική ζωή της Σοφία Βεργκάρα

"Βασικά ήθελα να γίνω οδοντίατρος, όχι ηθοποιός, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου φέρει η ζωή" έχει πει η "Γκλόρια" του "Modern Family".