ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Με την Κέιτι Πέρι δεν κάνουμε αρκετά συχνά σεξ, αλλά έχουμε και ένα μωρό πλέον»

Ο Ορλάντο Μπλουμ σε νέα συνέντευξή του στον Guardian αποκάλυψε επίσης πότε βρέθηκε κοντά στον θάνατο: όταν έπεσε από ένα παράθυρο του τέταρτου ορόφου.

«Με την Κέιτι Πέρι δεν κάνουμε αρκετά συχνά σεξ, αλλά έχουμε και ένα μωρό πλέον»

Μερικές φορές αρκεί ένα σύντομο παιχνίδι ερωτήσεων για να οδηγήσει στις πιο εντυπωσιακές αποκαλύψεις. Εφόσον βέβαια ο συνεντευξιαζόμενος έχει κάτι να πει. Αυτή είναι η περίπτωση του Ορλάντο Μπλουμ, του 44χρονου ηθοποιού που ξεχώρισε μέσα από τους ρόλους του στον «Άρχοντα των δαχτυλιδιών» και τους «Πειρατές της Καραϊβικής».

Με αφορμή την επικείμενη κυκλοφορία της νέας ταινίας του, «Retaliation», απάντησε στον Guardian σε μια σειρά από ερωτήσεις για τη σχέση του με την Κέιτι Πέρι, τα παιδιά του, αλλά και αξέχαστες, για τους «σωστούς» ή τους «λάθος» λόγους, στιγμές της ζωής του.

Η πιο ευτυχισμένη στιγμή του ήταν, όπως εξομολογήθηκε, λίγο προτού ξεκινήσουν τα γυρίσματα του «Άρχοντα των δαχτυλιδιών»: «Πριν από οποιαδήποτε φήμη ή δυσφημία, όταν ήμουν γεμάτος ελπίδες, όνειρα και ενθουσιασμό για τις περιπέτειες που με περίμεναν».

Η πρώτη του ανάμνηση ήταν από τον Χάρι Μπλουμ, τον σύζυγο της μητέρας του, που βγήκε από το γραφείο του και είπε, χαμογελώντας: «Γεια σου, Ορλάντο». «Μόλις είχε πάθει εγκεφαλικό και από το στόμα του έτρεχε σάλιο. Με έκανε να νιώσω παράξενα. Πρέπει να ήμουν τριών ετών».

Ως τις μεγαλύτερες αγάπες της ζωής του ξεχώρισε «τον γιο μου, Φλιν, την κόρη μου, Νταίζη Νταβ, έναν σκύλο ονόματι Μάιτι και μετά, φυσικά, τη σύντροφό μου».

Η στιγμή που ήρθε πιο κοντά στον θάνατο ήταν όταν, σε ηλικία 20 ετών, «έπεσα από ένα παράθυρο στον τέταρτο όροφο και έσπασα την πλάτη μου. Για τέσσερις μέρες έλεγαν ότι δεν θα περπατούσα ποτέ ξανά, αλλά ανάρρωσα ως εκ θαύματος».

Η στιγμή που ήρθε πιο κοντά στον θάνατο ήταν όταν, σε ηλικία 20 ετών, «έπεσα από ένα παράθυρο του τέταρτου ορόφου και έσπασα την πλάτη μου. Για τέσσερις μέρες έλεγαν ότι δεν θα περπατούσα ποτέ ξανά, αλλά ανάρρωσα ως εκ θαύματος».

Η τελευταία φορά που έκλαψε ήταν όταν έχασε τον σκύλο του, Μάιτι: «Τον έχασα από τα μάτια μου μόλις για επτά λεπτά. Βγήκε έξω και δεν επέστρεψε, νομίζω ότι τον άρπαξε ένα κογιότ, ήταν απαίσιο, αληθινά οδυνηρό. Ο Μάιτι μού δίδαξε την αγάπη και την αφοσίωση και τον δεσμό ανάμεσα σε ζωντανά πλάσματα».

Στην ερώτηση «πόσο συχνά κάνεις σεξ», δεν μάσησε τα λόγια του: «Όχι αρκετά – αν και μόλις αποκτήσαμε μωρό [με την Κέιτι Πέρι]».

Δείτε τον Ορλάντο Μπλουμ να μιλάει για την κόρη του με την Κέιτι Πέρι, Νταίζη Νταβ:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτό: EPA/GETTY IMAGES / POOL

Read Next

26 Φεβ 2024

"Η Τζόαν Κρόφορντ πέθανε. Ήταν το μόνο καλό που έκανε"

To ασίγαστο μίσος ανάμεσα στη Μπέτι Ντέιβις και την Τζόαν Κρόφορντ.

22 Φεβ 2024

"Νιώθαμε σαν μαϊμούδες σε νούμερο": Οι τραγικές λεπτομέρειες της ζωής των αδελφών Όλσεν

"Κοιτάω παλιές φωτογραφίες και δεν με συγκινούν καθόλου. Δεν θα ευχόμουν σε κανέναν να μεγαλώσει όπως εγώ".

Περισσότερα από

News

19 Ιαν 2024

"Βαριέμαι τη ρουτίνα": Η Έλενα Ναθαναήλ γεννήθηκε σαν σήμερα και έφυγε στα 61 της φροντίζοντας να σπάσει το καλούπι

Μοναδική, επιβλητική, ξεχωριστή φιγούρα του ελληνικού κινηματογράφου. Δείτε όσα είπε στην τελευταία της τηλεοπτική συνέντευξη.

04 Ιαν 2024

"1968 στη Μεγάλη Βρετανία": Η Έλλη Λαμπέτη μαζί με τον Κώστα Καρρά σε επίδειξη μόδας

Παρακολουθούν με μεγάλο ενδιαφέρον τη συλλογή ρούχων του Γιάννη Τσεκλένη στην Αθήνα μίας άλλης εποχής.

29 Σεπ 2023

Πώς η Μονρόε άνοιξε τον δρόμο στην Έλλα Φιτζέραλντ, θύμα κι εκείνη του ρατσισμού

"Μετά από αυτό δεν έπαιξα ποτέ σε μικρά τζαζ κλαμπ ξανά". Η Μέριλιν πολέμησε με τα δικά της όπλα τον ρατσισμό.

05 Σεπ 2023

Η Αρίθα Φράνκλιν έκανε το Respect φεμινιστικό ύμνο. Πριν, ήταν το ακριβώς αντίθετο.

Πριν τη δική της ερμηνεία, "Respect", ζητούσαν οι άντρες που γυρνούσαν σπίτι μετά τη δουλειά, από τις συζύγους τους.

01 Σεπ 2023

"Δε χώρισα για τον Ράσελ Κρόου, χώρισα γιατί ο γάμος μου ήταν χάλια"

Ο "παράνομος" δεσμός που σχεδόν κατέστρεψε την καριέρα της Μεγκ Ράιαν και το Χόλιγουντ που το 2000 είχε κάνει επίδειξη μισογυνισμού.

20 Ιουλ 2023

Κάποτε στη Βουλιαγμένη: Σπάνια φωτογραφία της Μπριζίτ Μπαρντό με μαγιό στην Ελλάδα το ‘69

"Τη συγκεκριμένη περίοδο βρίσκεται σε διάσταση με τον τρίτο σύζυγό της και κληρονόμο της αυτοκινητοβιομηχανίας "Opel" Γκίντερ Σακς".

12 Ιουλ 2023

Νικόλ Κίντμαν: "Εύχομαι να είχα γνωρίσει τον Κιθ πιο νωρίς στη ζωή μου"

Η Νικόλ Κίντμαν και ο Κιθ Έρμπαν είναι αχώριστοι από τις αρχές της δεκαετίας των 00’s και παραμένουν μαζί, ενωμένοι σε όλα τα σκαμπανεβάσματα της ζωής.

01 Ιουλ 2023

Η δολοφονία του αδερφού της, ο καρκίνος, τα δικαστήρια: Η μυθιστορηματική ζωή της Σοφία Βεργκάρα

"Βασικά ήθελα να γίνω οδοντίατρος, όχι ηθοποιός, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου φέρει η ζωή" έχει πει η "Γκλόρια" του "Modern Family".