ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Με τη Ναταλία είμαστε μαζί 36 χρόνια. Μοιραζόμαστε φιλοδοξίες για μια ζωή δημιουργική, ποιητική»

Τη δική του συνταγή της μακροημέρευσης μιας σχέσης παρουσίασε ο Γιάννης Μπέζος στον Νίκο Χατζηνικολάου, μετά από ένα βίντεο-έκπληξη με τη Ναταλία Τσαλίκη.

«Με τη Ναταλία είμαστε μαζί 36 χρόνια. Μοιραζόμαστε φιλοδοξίες για μια ζωή δημιουργική, ποιητική»

Καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου και του «Ενώπιος Ενωπίω» ο Γιάννης Μπέζος έδωσε μια συνέντευξη όπου μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη σχέση του με τη Ναταλία Τσαλίκη αλλά και την κόρη τους, Ηρώ Μπέζου, που ακολουθεί τα χνάρια των γονιών της στην υποκριτική.

Αφορμή στάθηκε η προβολή ενός βίντεο-έκπληξη, όπου η Τσαλίκη κλήθηκε να περιγράψει τον σύζυγό της: «Με τον Γιάννη γνωριστήκαμε στη δουλειά, ως συνεργάτες. Δεν έχει απωθημένα, αγαπάει τη δουλειά, δεν είναι φυγόπονος, δεν γκρινιάζει. Και βλέπεις άλλους ανθρώπους, νεότερους, οι οποίοι κουράζονται, ταλαιπωρούνται. παραπονιούνται. Θα πάει πρώτος στη δουλειά, δεν θα παραπονεθεί ποτέ».

Σε ερώτηση για την ανατροφή της Ηρούς, η Τσαλίκη είπε: «Κατά τη γνώμη μας, τα παιδιά δεν χρειάζονται νουθεσίες. Χρειάζονται αγάπη, στήριξη και ξέρουν αυτά. Η Ηρώ ήξερε από πάντα ότι θα γίνει ηθοποιός».

«Η Ναταλία δεν είναι απλώς σύζυγός μου, είναι σημείο αναφοράς για μένα»

Ο Γιάννης Μπέζος δήλωσε έκπληκτος από το βίντεο και, αμέσως μετά την προβολή του, μίλησε για τη σχέση του με τη σύζυγό του: «Είμαστε μαζί 36 χρόνια. Η Ναταλία δεν είναι απλώς σύζυγός μου, είναι σημείο αναφοράς για μένα. Η σχέση μας είναι πολύ ουσιαστική, μοιραζόμαστε τον ίδιο χώρο, τον ίδιο χρόνο, τις ίδιες ανησυχίες και τις ίδιες φιλοδοξίες για μια ζωή πιο δημιουργική και ποιητική. Αν θέλεις μια ουσιαστική σχέση με τον άνθρωπο με τον οποίο μοιράζεσαι τον χρόνο και το χώρο σου, να του δίνεις χώρο και χρόνο και να τον ακούς. Πρέπει να είσαι δίπλα του και όχι από πάνω του. Όπως και στα παιδιά ισχύει αυτό. Τα παιδιά δεν θέλουν συμβουλές, θέλουν παραδείγματα».

Ο ηθοποιός μίλησε ακόμα για την εμπειρία του από την Αλίκη Βουγιουκλάκη, με την οποία είχε την ευκαιρία να συνεργαστεί τρεις φορές. «Το μεγάλο της λάθος ήταν που δεν τόλμησε να δείξει το πραγματικό της ταλέντο πάνω στη σκηνή. Υιοθέτησε ευκολίες, φοβόταν την αποτυχία, δεν την άντεχε, αλλά χάιδευε το κοινό, με την έννοια ότι αυτό θέλει το κοινό και προς τα εκεί πάω». Ο Μπέζος περιέγραψε τη Βουγιουκλάκη με τα πιο θερμά λόγια: «Είχε τεράστια λάμψη που τρύπαγε το πανί, άπειρα προσόντα, ήταν οργανωτική, καλή εργοδότης και φίλη, εγώ έχω τις καλύτερες αναμνήσεις από την Αλίκη Βουγιουκλάκη».

Δείτε το απόσπασμα όπου μιλάει για την Αλίκη Βουγιουκλάκη:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

26 Φεβ 2024

"Η Τζόαν Κρόφορντ πέθανε. Ήταν το μόνο καλό που έκανε"

To ασίγαστο μίσος ανάμεσα στη Μπέτι Ντέιβις και την Τζόαν Κρόφορντ.

22 Φεβ 2024

"Νιώθαμε σαν μαϊμούδες σε νούμερο": Οι τραγικές λεπτομέρειες της ζωής των αδελφών Όλσεν

"Κοιτάω παλιές φωτογραφίες και δεν με συγκινούν καθόλου. Δεν θα ευχόμουν σε κανέναν να μεγαλώσει όπως εγώ".

Περισσότερα από

News

19 Ιαν 2024

"Βαριέμαι τη ρουτίνα": Η Έλενα Ναθαναήλ γεννήθηκε σαν σήμερα και έφυγε στα 61 της φροντίζοντας να σπάσει το καλούπι

Μοναδική, επιβλητική, ξεχωριστή φιγούρα του ελληνικού κινηματογράφου. Δείτε όσα είπε στην τελευταία της τηλεοπτική συνέντευξη.

04 Ιαν 2024

"1968 στη Μεγάλη Βρετανία": Η Έλλη Λαμπέτη μαζί με τον Κώστα Καρρά σε επίδειξη μόδας

Παρακολουθούν με μεγάλο ενδιαφέρον τη συλλογή ρούχων του Γιάννη Τσεκλένη στην Αθήνα μίας άλλης εποχής.

29 Σεπ 2023

Πώς η Μονρόε άνοιξε τον δρόμο στην Έλλα Φιτζέραλντ, θύμα κι εκείνη του ρατσισμού

"Μετά από αυτό δεν έπαιξα ποτέ σε μικρά τζαζ κλαμπ ξανά". Η Μέριλιν πολέμησε με τα δικά της όπλα τον ρατσισμό.

05 Σεπ 2023

Η Αρίθα Φράνκλιν έκανε το Respect φεμινιστικό ύμνο. Πριν, ήταν το ακριβώς αντίθετο.

Πριν τη δική της ερμηνεία, "Respect", ζητούσαν οι άντρες που γυρνούσαν σπίτι μετά τη δουλειά, από τις συζύγους τους.

01 Σεπ 2023

"Δε χώρισα για τον Ράσελ Κρόου, χώρισα γιατί ο γάμος μου ήταν χάλια"

Ο "παράνομος" δεσμός που σχεδόν κατέστρεψε την καριέρα της Μεγκ Ράιαν και το Χόλιγουντ που το 2000 είχε κάνει επίδειξη μισογυνισμού.

20 Ιουλ 2023

Κάποτε στη Βουλιαγμένη: Σπάνια φωτογραφία της Μπριζίτ Μπαρντό με μαγιό στην Ελλάδα το ‘69

"Τη συγκεκριμένη περίοδο βρίσκεται σε διάσταση με τον τρίτο σύζυγό της και κληρονόμο της αυτοκινητοβιομηχανίας "Opel" Γκίντερ Σακς".

12 Ιουλ 2023

Νικόλ Κίντμαν: "Εύχομαι να είχα γνωρίσει τον Κιθ πιο νωρίς στη ζωή μου"

Η Νικόλ Κίντμαν και ο Κιθ Έρμπαν είναι αχώριστοι από τις αρχές της δεκαετίας των 00’s και παραμένουν μαζί, ενωμένοι σε όλα τα σκαμπανεβάσματα της ζωής.

01 Ιουλ 2023

Η δολοφονία του αδερφού της, ο καρκίνος, τα δικαστήρια: Η μυθιστορηματική ζωή της Σοφία Βεργκάρα

"Βασικά ήθελα να γίνω οδοντίατρος, όχι ηθοποιός, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου φέρει η ζωή" έχει πει η "Γκλόρια" του "Modern Family".