ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Κοιμόταν με άλλες γυναίκες όσο εκείνη ήταν στα γυρίσματα. Η απιστία που διέλυσε την Μπούλοκ

Η παρουσιαστής Τζέσι Τζέιμς ήταν παντρεμένος με τη Σάντρα Μπούλοκ από το 2005 έως το 2010, έχοντας παράλληλα σχέση με πολλές άλλες γυναίκες.

Κοιμόταν με άλλες γυναίκες όσο εκείνη ήταν στα γυρίσματα. Η απιστία που διέλυσε την Μπούλοκ

Oι κύκλοι της σόουμπιζ ξέρουν ότι η Σάντρα Μπούλοκ δεν είναι η πιο τυχερή γυναίκα στο Χόλιγουντ όσο αναφορά στα συναισθηματικά της. Σίγουρα η επαγγελματική της πορεία υπήρξε σε μεγάλη άνοδο για πάρα πολλά χρόνια με αποκορύφωμα το Όσκαρ ήρθε το 2009 για την ταινία «Μία Σχέση Στοργής». Το πιο καταπληκτικό σε αυτό είναι πως την ίδια ακριβώς χρονία κέρδισε και ένα Χρυσό Βατούμουρο, γενόμενη η μοναδική ηθοποιός στο αμερικανικό σινεμά που έχει καταφέρει κάτι τέτοιο.

Στην προσωπική της ζωή η Μπούλοκ υπήρξε σε τρεις μακροχρόνιες σχέσεις με συναδέλφους της ηθοποιούς. Η πρώτη ήταν με τον Τέιτ Ντόνοβαν με τον οποίο υπήρξε αρραβωνιασμένη αλλά χώρισε 4 χρόνια αργότερα. Στη συνέχεια είχε σχέση τόσο με τον Μάθιου ΜακΚόναχι όχι και με τον Ράιν Γκόσλινγκ, κανένας, όμως, από αυτούς τους έρωτες δεν κράτησε πολύ.

Τελικά τον Ιούλιο του 2005 η Μπούλοκ παντρεύτηκε τον παρουσιαστή Τζέσι Τζέιμς σε μία ιδιωτική, ήσυχη τελετή στη Σάντα Μπάρμπαρα της Καλιφόρνια. Η ίδια η ηθοποιός είχε δηλώσει πως υπήρξε αρκετά διστακτική με την ιδέα του γάμου στο παρελθόν και ότι πάντα ήθελε, αν θα το τολμούσε ποτέ, να ήταν μόνο μία φορά με κάποιον που θα έμενε δίπλα της για πάντα. Δυστυχώς αυτό το πρόσωπο δεν ήταν ο Τζέιμς, αν και η ίδια υπήρξε μία πολύ αφοσιωμένη σύζυγος και θετή μητέρα για τα τρία παιδιά του παρουσιαστή από προηγούμενους γάμους του.

Πέντε χρόνια μετά τον γάμο τους πολλές γυναίκες εμφανίστηκαν στα αμερικανικά μίντια υποστηρίζοντας ότι είχαν παράνομη σχέση μαζί του, ενώ εκείνος ήταν παντρεμένος με την Μπούλοκ σε ένα τεράστιο σκάνδαλο που άφησε την Σάντρα συντεντριμμένη και βαθιά πληγωμένη. Τα σημάδια ήταν ήδη εκεί, από το 2009 όταν η ηθοποιός κέρδισε το Όσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου για την ερμηνεία της στην ταινία «Μία Σχέση Στοργής». Ίσως η Μπούλοκ υπήρξε η πιο μελαγχολική παρουσία στην συγκεκριμένη απονομή και δεν έσκασε ούτε ένα χαμόγελο όταν ανακοινώθηκε το όνομα της. Χαρακτηριστική παραμένει η στιγμή που ο σύζυγός της τής ψιθυρίζε κάτι τρυφερά στο αυτί και εκείνη δεν τον κοιτάζει καν, παραμένοντας σοβαρή και αγέλαστη.

Μόλις 10 μέρες μετά από εκείνη την βραδιά η αποκλειστική συνέντευξη ενός μοντέλου που ήταν παράλληλα tattoo artist έκανε τον γύρο της Αμερικής. Το μοντέλο υποστήριζε ότι είχε για 11 μήνες σχέση με τον Τζέιμς, ενώ δεν ήταν η μοναδική γυναίκα με την οποία η συζυγός της Μπούλοκ έκανε σεξ ενώ εκείνη βρισκόταν στα γυρίσματα της ταινίας που της χάρισε το πολυπόθητο Όσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου. Η μία μετά την άλλη, όλες οι ερωμένες του Τζέιμς άρχισαν να μιλούν δημόσια για την σχέση τους, με τον παρουσιαστή να ζητά δημόσια συγγμώμη από την Μπούλοκ για την απιστία του, κάνοντας στη συνέχεια ό,τι περνούσε από το χέρι του για να σώσει τον γάμο του.

Ήταν όμως πολύ αργά. Η ηθοποιός είχε ήδη καταθέσει αίτηση διαζυγίου και δεν έκανε πίσω ούτε καν για χάρη του μικρού αγοριού που το ζευγάρι ετοιμαζόταν να υιοθετήσει λίγο πριν το ξέσπασμα του σκανδάλου. Προχώρησε τις διαδικασίες μόνη της, διώχνοντας τον Τζέσι από το σπίτι όπου ζούσαν μαζί στο Λος Άντζελες. Πλέον είναι μητέρα του Λουίς Μπράντο Μπούλοκ και δηλώνει χαρούμενη αν και ξεκαθαρίζει ότι η απιστία είναι κάτι που δεν θα μπορέσει να ξεπεράσει ποτέ.

Δείτε στο βίντεο την ιστορία αγάπης και χωρισμού της Σάντρα Μπούλοκ και του Τζέσε Τζέιμς.

Κεντρική φωτογραφία: AΠΕ

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

26 Φεβ 2024

"Η Τζόαν Κρόφορντ πέθανε. Ήταν το μόνο καλό που έκανε"

To ασίγαστο μίσος ανάμεσα στη Μπέτι Ντέιβις και την Τζόαν Κρόφορντ.

22 Φεβ 2024

"Νιώθαμε σαν μαϊμούδες σε νούμερο": Οι τραγικές λεπτομέρειες της ζωής των αδελφών Όλσεν

"Κοιτάω παλιές φωτογραφίες και δεν με συγκινούν καθόλου. Δεν θα ευχόμουν σε κανέναν να μεγαλώσει όπως εγώ".

Περισσότερα από

News

19 Ιαν 2024

"Βαριέμαι τη ρουτίνα": Η Έλενα Ναθαναήλ γεννήθηκε σαν σήμερα και έφυγε στα 61 της φροντίζοντας να σπάσει το καλούπι

Μοναδική, επιβλητική, ξεχωριστή φιγούρα του ελληνικού κινηματογράφου. Δείτε όσα είπε στην τελευταία της τηλεοπτική συνέντευξη.

04 Ιαν 2024

"1968 στη Μεγάλη Βρετανία": Η Έλλη Λαμπέτη μαζί με τον Κώστα Καρρά σε επίδειξη μόδας

Παρακολουθούν με μεγάλο ενδιαφέρον τη συλλογή ρούχων του Γιάννη Τσεκλένη στην Αθήνα μίας άλλης εποχής.

29 Σεπ 2023

Πώς η Μονρόε άνοιξε τον δρόμο στην Έλλα Φιτζέραλντ, θύμα κι εκείνη του ρατσισμού

"Μετά από αυτό δεν έπαιξα ποτέ σε μικρά τζαζ κλαμπ ξανά". Η Μέριλιν πολέμησε με τα δικά της όπλα τον ρατσισμό.

05 Σεπ 2023

Η Αρίθα Φράνκλιν έκανε το Respect φεμινιστικό ύμνο. Πριν, ήταν το ακριβώς αντίθετο.

Πριν τη δική της ερμηνεία, "Respect", ζητούσαν οι άντρες που γυρνούσαν σπίτι μετά τη δουλειά, από τις συζύγους τους.

01 Σεπ 2023

"Δε χώρισα για τον Ράσελ Κρόου, χώρισα γιατί ο γάμος μου ήταν χάλια"

Ο "παράνομος" δεσμός που σχεδόν κατέστρεψε την καριέρα της Μεγκ Ράιαν και το Χόλιγουντ που το 2000 είχε κάνει επίδειξη μισογυνισμού.

20 Ιουλ 2023

Κάποτε στη Βουλιαγμένη: Σπάνια φωτογραφία της Μπριζίτ Μπαρντό με μαγιό στην Ελλάδα το ‘69

"Τη συγκεκριμένη περίοδο βρίσκεται σε διάσταση με τον τρίτο σύζυγό της και κληρονόμο της αυτοκινητοβιομηχανίας "Opel" Γκίντερ Σακς".

12 Ιουλ 2023

Νικόλ Κίντμαν: "Εύχομαι να είχα γνωρίσει τον Κιθ πιο νωρίς στη ζωή μου"

Η Νικόλ Κίντμαν και ο Κιθ Έρμπαν είναι αχώριστοι από τις αρχές της δεκαετίας των 00’s και παραμένουν μαζί, ενωμένοι σε όλα τα σκαμπανεβάσματα της ζωής.

01 Ιουλ 2023

Η δολοφονία του αδερφού της, ο καρκίνος, τα δικαστήρια: Η μυθιστορηματική ζωή της Σοφία Βεργκάρα

"Βασικά ήθελα να γίνω οδοντίατρος, όχι ηθοποιός, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου φέρει η ζωή" έχει πει η "Γκλόρια" του "Modern Family".