ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Kάτι που δεν συνηθίζει να κάνει: O Oυίλιαμ απάντησε στον Χάρι μετά τη συνέντευξη στην Όπρα

Τα όσα είπαν ο Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ στην επίμαχη συνέντευξη τους στην Όπρα Γουίνφρεϊ έχει αναστατώσει το Μπάκινγχαμ.

Kάτι που δεν συνηθίζει να κάνει: O Oυίλιαμ απάντησε στον Χάρι μετά τη συνέντευξη στην Όπρα

Ένα πράγμα είναι σίγουρο σχετικά με τη βασιλική οικογένεια της Μεγάλης Βρετανίας. Κανένα από τα υψηλά μέλη της Firm (όπως συνηθίζει να τους αποκαλεί ο βρετανικός Τύπος) δεν σχολιάζουν δημόσια δηλώσεις, κόντρες και διαφωνίες με άλλα μέλη της οικογένειας, φροντίζοντας να αρκούνται πάντα σε ένα απλά και λιτό «Είναι προσωπικό ζήτημα».

Η ρήξη ανάμεσα στον Ουίλιαμ και τον Χάρι, τα δύο παιδιά της Νταϊάνα και του Καρόλου, κατάφερε να αλλάξει ακόμα και αυτό το δεδομένο, ειδικά μετά την πολύκροτη συνέντευξη του τελευταίου στην Όπρα Γουίνφρεϊ, μία συνέντευξη που έχει προκαλέσει, σύμφωνα με δημοσιεύματα, τρομερή αναστάτωση στο Μπάκινγκαμ.

Αφού η ίδια η Ελισάβετ αναγκάστηκε να εκδόσει επίσημη ανακοίνωση, εκφράζοντας τη στεναχώρια της για τα όσα ακούστηκαν δια στόματος Χάρι και Μέγκαν, θέση πήρε και ο Ουίλιαμ, δεύτερος στη σειρά διαδοχής για τον βρετανικό θρόνο, ο οποίος σχολίασε τα λεγόμενα του Χάρι και της Μαρκλ σε πρόσφατη, δημόσια εμφάνιση του.

Ο 38χρονος δούκας του Κέιμπριτζ βρέθηκε μαζί με την Κέιτ Μίντλετον σε δημόσιο σχολείο του ανατολικού Λονδίνου και ρωτήθηκε αρχικά από δημοσιογράφο για το αν έχει μιλήσει με τον αδελφό του μετά τη συνέντευξη.

«Όχι, δεν του έχω μιλήσει ακόμα, αλλά θα το κάνω», απάντησε τότε ο Ουίλιαμ. Αμέσως μετά ρωτήθηκε για το αν ισχύουν τα όσα είπαν ο Χάρι και η Μέγκαν για ρατσισμό στο παλάτι και τότε ο δούκας του Κέιμπριτζ απάντησε στον Χάρι με 5 μόνο λέξεις: «Δεν είμαστε καθόλου ρατσιστική οικογένεια».

Στη συνέντευξη στην Όπρα Γουίνφρεϊ για το Παλάτι, ο Πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του, Μέγκαν Μαρκλ, περιέγραψαν τη ζωή τους πριν αποχωρήσουν από τα βασιλικά καθήκοντα και μετακομίσουν στην Αμερική.

Η δούκισσα του Σάσεξ παραδέχθηκε ότι σοκαρίστηκε από την αντίδραση του Παλατιού στην άφιξη του γιου της, του Άρτσι. Όπως είπε, μπροστά στον φόβο να υπάρξει μαύρος πρίγκιπας, το Παλάτι αποφάσισε και ανακοίνωσε στους Σάσεξ ότι δεν θα του δώσουν ούτε πριγκιπικό τίτλο, ούτε κρατική ασφάλεια.

«Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μου παράλληλα γίνονταν συζητήσεις, οπως ότι δεν θα του δοθεί ασφάλεια, δεν θα του δοθεί τίτλος, αλλά και ανησυχίες για το πόσο σκούρο θα μπορούσε να είναι το δέρμα του όταν γεννηθεί»., είπε η Μέγκαν Μαρκλ.

Η Οπρα πίεσε για να μάθει το όνομα του μέλους της βασιλικής οικογένειας που έκανε αυτό το ρατσιστικό σχόλιο, ωστόσο η Μέγκαν Μαρκλ δεν προχώρησε στην αποκάλυψη.

Δείτε ένα σχετικό βίντεο του BBC:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτογραφία:

Read Next

26 Φεβ 2024

"Η Τζόαν Κρόφορντ πέθανε. Ήταν το μόνο καλό που έκανε"

To ασίγαστο μίσος ανάμεσα στη Μπέτι Ντέιβις και την Τζόαν Κρόφορντ.

22 Φεβ 2024

"Νιώθαμε σαν μαϊμούδες σε νούμερο": Οι τραγικές λεπτομέρειες της ζωής των αδελφών Όλσεν

"Κοιτάω παλιές φωτογραφίες και δεν με συγκινούν καθόλου. Δεν θα ευχόμουν σε κανέναν να μεγαλώσει όπως εγώ".

Περισσότερα από

News

19 Ιαν 2024

"Βαριέμαι τη ρουτίνα": Η Έλενα Ναθαναήλ γεννήθηκε σαν σήμερα και έφυγε στα 61 της φροντίζοντας να σπάσει το καλούπι

Μοναδική, επιβλητική, ξεχωριστή φιγούρα του ελληνικού κινηματογράφου. Δείτε όσα είπε στην τελευταία της τηλεοπτική συνέντευξη.

04 Ιαν 2024

"1968 στη Μεγάλη Βρετανία": Η Έλλη Λαμπέτη μαζί με τον Κώστα Καρρά σε επίδειξη μόδας

Παρακολουθούν με μεγάλο ενδιαφέρον τη συλλογή ρούχων του Γιάννη Τσεκλένη στην Αθήνα μίας άλλης εποχής.

29 Σεπ 2023

Πώς η Μονρόε άνοιξε τον δρόμο στην Έλλα Φιτζέραλντ, θύμα κι εκείνη του ρατσισμού

"Μετά από αυτό δεν έπαιξα ποτέ σε μικρά τζαζ κλαμπ ξανά". Η Μέριλιν πολέμησε με τα δικά της όπλα τον ρατσισμό.

05 Σεπ 2023

Η Αρίθα Φράνκλιν έκανε το Respect φεμινιστικό ύμνο. Πριν, ήταν το ακριβώς αντίθετο.

Πριν τη δική της ερμηνεία, "Respect", ζητούσαν οι άντρες που γυρνούσαν σπίτι μετά τη δουλειά, από τις συζύγους τους.

01 Σεπ 2023

"Δε χώρισα για τον Ράσελ Κρόου, χώρισα γιατί ο γάμος μου ήταν χάλια"

Ο "παράνομος" δεσμός που σχεδόν κατέστρεψε την καριέρα της Μεγκ Ράιαν και το Χόλιγουντ που το 2000 είχε κάνει επίδειξη μισογυνισμού.

20 Ιουλ 2023

Κάποτε στη Βουλιαγμένη: Σπάνια φωτογραφία της Μπριζίτ Μπαρντό με μαγιό στην Ελλάδα το ‘69

"Τη συγκεκριμένη περίοδο βρίσκεται σε διάσταση με τον τρίτο σύζυγό της και κληρονόμο της αυτοκινητοβιομηχανίας "Opel" Γκίντερ Σακς".

12 Ιουλ 2023

Νικόλ Κίντμαν: "Εύχομαι να είχα γνωρίσει τον Κιθ πιο νωρίς στη ζωή μου"

Η Νικόλ Κίντμαν και ο Κιθ Έρμπαν είναι αχώριστοι από τις αρχές της δεκαετίας των 00’s και παραμένουν μαζί, ενωμένοι σε όλα τα σκαμπανεβάσματα της ζωής.

01 Ιουλ 2023

Η δολοφονία του αδερφού της, ο καρκίνος, τα δικαστήρια: Η μυθιστορηματική ζωή της Σοφία Βεργκάρα

"Βασικά ήθελα να γίνω οδοντίατρος, όχι ηθοποιός, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου φέρει η ζωή" έχει πει η "Γκλόρια" του "Modern Family".