ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Κάποια στιγμή η απόφαση ήταν, για μένα, αν θα είχα έναν νεκρό γιο ή μια ζωντανή κόρη»

Η Σίνθια Νίξον αναφέρθηκε σε ζητήματα φύλου, φυλής αλλά και στο διεμφυλικό παιδί της.

«Κάποια στιγμή η απόφαση ήταν, για μένα, αν θα είχα έναν νεκρό γιο ή μια ζωντανή κόρη»

Η συμμετοχή της Σίνθια Νίξον στο reboot «Sex And The City» δεν ήταν και τόσο απλό ζήτημα, καθώς όπως αποκάλυψε η ηθοποιός δεν είχε σκοπό να επιστρέψει στον ρόλο της «Μιράντα», εάν τα νέα επεισόδια δεν γίνονταν περισσότερο ευαίσθητα σε θέματα ρατσισμού και φύλου. Η 55χρονη ηθοποιός εξήγησε πως συζητούσε εκτεταμένα με τους δημιουργούς της σειράς αλλά και το υπόλοιπο καστ, την ύπαρξη μιας αληθινής αλλαγής στην νεοϋορκέζικη ιστορία.

«Όσο περισσότερο μιλούσα με τη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, τον συγγραφέα-δημιουργό Μάικλ Πάτρικ Κινγκ και την Κρίστιν Ντέιβις για τα πράγματα που δεν μπορούσα να ξεπεράσω όσον αφορά τις ελλείψεις της αρχικής σειράς τόσο περισσότερο έβλεπα ότι συμφωνούσαμε» είπε η ηθοποιός σε συνέντευξη που παραχώρησε στην «News Corp» που δημοσιεύτηκε από την «Herald Sun», τονίζοντας στην συνέχεια πως είναι περήφανη για την αρχική σειρά, χωρίς, ωστόσο, να μπορεί να κρύψει την ενόχληση της για τις ελλείψεις που αντιμετώπιζε «είμαι πολύ περήφανη για την πρωτότυπη σειρά – παρόλο που περιστασιακά είναι κουφή και άφωνη για τα θέματα φυλής και φύλου».

Είμαι πολύ περήφανη για την πρωτότυπη σειρά – παρόλο που περιστασιακά είναι κουφή και άφωνη για τα θέματα φυλής και φύλου

Σε παλαιότερη συνέντευξη της μέσα στον μήνα, η Νίξον μίλησε για το «λάθος» που όφειλε να διορθώσει το «And Just Like That», καθώς και για τους νέους χαρακτήρες της σειράς. «Είναι και ένας από τους λόγους που θέλαμε να κάνουμε το σόου – να επιστρέψουμε και να αναιρέσουμε τα πράγματα που πραγματικά κάναμε λάθος» επισήμανε στο περιοδικό «Elle UK». Όσο για τους νέους χαρακτήρες που βλέπουμε στην σειρά, αυτοί είναι η Λίσα Τοντ Ουέξλεϊ (την οποία υποδύεται η Νικόλ Άρι Πάρκερ), η Dr. Nya Wallace (Κάρεν Πίτμαν) η Σίμα Πατέλ (Σίμα Πατέλ) και η nonbinary podcaster και κωμικός Τσε Ντίαζ (Σάρα Ραμίρες). Και κάπως έτσι, η αναθεώρηση αυτή βρίσκει την «Μιράντα» να βιώνει μια αλλαγή στα ‘50s της, αφού συνειδητοποιεί πως είναι ομοφυλόφιλη.

Στα νέα επεισόδια της σειράς, η Σίνθια Νίξον φαίνεται πως βρίσκεται αρκετά κοντά στην αληθινή της ζωή καθώς η ίδια είναι παντρεμένη με την εκπαιδευτικό και ακτιβίστρια, Κριστίν Μαρινόνι από το 2012. Μάλιστα, η σταρ το 2018 αποκάλυψε πως ο 23χρονος πλέον γιό της, Σάμιουελ, είναι διεμφυλικός. «Προτού καν υποψιαστώ ότι το παιδί μου είναι trans, είχα διαβάσει ένα αρκετά εκτεταμένο άρθρο για όλους τους γονείς των παιδιών στην προ-εφηβεία που το αντιμετώπιζαν όλο αυτό. Ένας μπαμπάς έλεγε: “Κάποια στιγμή η απόφαση ήταν, για μένα, αν θα είχα έναν νεκρό γιο ή μια ζωντανή κόρη”. Μετά από αυτό, τι μπορεί να προσθέσει κάποιος; Μπορείς να έχεις όποια επιχειρήματα θέλεις, αλλά η αλήθεια είναι ότι ως γονιός, ως άνθρωπος, πρέπει να αφουγκραστείς ό,τι σου λένε οι άλλοι για τον εαυτό τους» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

Κεντρική Φωτογραφία: Splash News / Ideal Images

Aκολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

26 Φεβ 2024

"Η Τζόαν Κρόφορντ πέθανε. Ήταν το μόνο καλό που έκανε"

To ασίγαστο μίσος ανάμεσα στη Μπέτι Ντέιβις και την Τζόαν Κρόφορντ.

22 Φεβ 2024

"Νιώθαμε σαν μαϊμούδες σε νούμερο": Οι τραγικές λεπτομέρειες της ζωής των αδελφών Όλσεν

"Κοιτάω παλιές φωτογραφίες και δεν με συγκινούν καθόλου. Δεν θα ευχόμουν σε κανέναν να μεγαλώσει όπως εγώ".

Περισσότερα από

News

19 Ιαν 2024

"Βαριέμαι τη ρουτίνα": Η Έλενα Ναθαναήλ γεννήθηκε σαν σήμερα και έφυγε στα 61 της φροντίζοντας να σπάσει το καλούπι

Μοναδική, επιβλητική, ξεχωριστή φιγούρα του ελληνικού κινηματογράφου. Δείτε όσα είπε στην τελευταία της τηλεοπτική συνέντευξη.

04 Ιαν 2024

"1968 στη Μεγάλη Βρετανία": Η Έλλη Λαμπέτη μαζί με τον Κώστα Καρρά σε επίδειξη μόδας

Παρακολουθούν με μεγάλο ενδιαφέρον τη συλλογή ρούχων του Γιάννη Τσεκλένη στην Αθήνα μίας άλλης εποχής.

29 Σεπ 2023

Πώς η Μονρόε άνοιξε τον δρόμο στην Έλλα Φιτζέραλντ, θύμα κι εκείνη του ρατσισμού

"Μετά από αυτό δεν έπαιξα ποτέ σε μικρά τζαζ κλαμπ ξανά". Η Μέριλιν πολέμησε με τα δικά της όπλα τον ρατσισμό.

05 Σεπ 2023

Η Αρίθα Φράνκλιν έκανε το Respect φεμινιστικό ύμνο. Πριν, ήταν το ακριβώς αντίθετο.

Πριν τη δική της ερμηνεία, "Respect", ζητούσαν οι άντρες που γυρνούσαν σπίτι μετά τη δουλειά, από τις συζύγους τους.

01 Σεπ 2023

"Δε χώρισα για τον Ράσελ Κρόου, χώρισα γιατί ο γάμος μου ήταν χάλια"

Ο "παράνομος" δεσμός που σχεδόν κατέστρεψε την καριέρα της Μεγκ Ράιαν και το Χόλιγουντ που το 2000 είχε κάνει επίδειξη μισογυνισμού.

20 Ιουλ 2023

Κάποτε στη Βουλιαγμένη: Σπάνια φωτογραφία της Μπριζίτ Μπαρντό με μαγιό στην Ελλάδα το ‘69

"Τη συγκεκριμένη περίοδο βρίσκεται σε διάσταση με τον τρίτο σύζυγό της και κληρονόμο της αυτοκινητοβιομηχανίας "Opel" Γκίντερ Σακς".

12 Ιουλ 2023

Νικόλ Κίντμαν: "Εύχομαι να είχα γνωρίσει τον Κιθ πιο νωρίς στη ζωή μου"

Η Νικόλ Κίντμαν και ο Κιθ Έρμπαν είναι αχώριστοι από τις αρχές της δεκαετίας των 00’s και παραμένουν μαζί, ενωμένοι σε όλα τα σκαμπανεβάσματα της ζωής.

01 Ιουλ 2023

Η δολοφονία του αδερφού της, ο καρκίνος, τα δικαστήρια: Η μυθιστορηματική ζωή της Σοφία Βεργκάρα

"Βασικά ήθελα να γίνω οδοντίατρος, όχι ηθοποιός, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου φέρει η ζωή" έχει πει η "Γκλόρια" του "Modern Family".