ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Ήταν η μόνη φορά που είπα ότι δεν μπορώ να το κάνω»

Η Μαριόν Κοτιγιάρ μιλά για το 'Annette' και τις δυσκολίες του να είσαι διάσημος.

«Ήταν η μόνη φορά που είπα ότι δεν μπορώ να το κάνω»

Στο φεστιβάλ Καννών βρέθηκε η Μαριόν Κοτιγιάρ για να προωθήσει τη νέα της ταινία 'Annette'. Η Γαλλίδα ηθοποιός μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για την ταινία για τις δυσκολίες που αντιμτεωπίζουν οι καλλιτέχνες όταν γίνονται διάσημοι, κάτι που αντιμετωπίζει η ηρωίδα που υποδύεται αλλά και η ίδια στην πραγματική της ζωή.

Η 'Annette' δεν είναι μια συμβατική ταινία. Η ιστορία δύο καλλιτεχνών που φέρνουν στον κόσμο ένα κοριτσάκι και κάθε λεπτό της ζωής τους απαθανατίζεται από τους παπαράτσι, δεν άρεσε σε πολλούς. Στην πρεμιέρα του φεστιβάλ, κάποιοι έφυγαν στα μισά της ταινίας αλλά όσοι έμειναν χειροκρότησαν στο τέλος για πάνω από πέντε λεπτά.

Στην πρεμιέρα του φεστιβάλ, κάποιοι έφυγαν στα μισά της ταινίας αλλά όσοι έμειναν χειροκρότησαν στο τέλος για πάνω από πέντε λεπτά.

«Έχω την εμπειρία του να σε αναγνωρίζουν αλλά η ανάγκη είναι ακόμα μέσα μου” παραδέχτηκε η ηθοποιός, εξηγώντας πως “ήταν ένα μεγάλο ερώτημα στην προσωπική μου ζωή. Γιατί νιώθουμε την ανάγκη να μας κοιτάζουν, να μας ακούν, να μας αγαπούν τόσοι άνθρωποι που δεν γνωρίζουμε; Και πώς μπορεί να χτίσει την αυτοπεποίθησή σου κατά κάποιο τρόπο. Αλλά μπορεί και να σε καταστρέψει, ειδικά αν δεν έχεις αρκετή αγάπη για τον εαυτό σου».

«Το να έχεις αυτόν τον καθρέφτη τόσων πολλών ανθρώπων να σε αγαπούν, μπορεί να σε βάλει σε μια κατάσταση που δεν είναι λογική. Και μετά μπορεί να σε καταστρέψει ακόμα περισσότερο κι έχουμε δει πολλούς διάσημους να πέφτουν γιατί κάτι δεν πάει καλά με την εικόνα» είπε η Κοτιγιάρ.

Η ηθοποιός χρειάστηκε να τραγουδήσει live για τις ανάγκες του μιούζικαλ, εξηγώντας ότι “συνήθως όταν τραγουδάς σε ένα μιούζικαλ, ηχογραφείς τα τραγούδια στο στούντιο και τραγουδάς play back στο γύρισμα. Αλλά εκεί ήταν live, το οποίο σημαίνει ότι ο ήχος άλλαζε με κάθε κίνηση του σώματος κι έχουμε πολύ live τραγούδι. Εκπαιδεύτηκα για να τραγουδώ ενώ κινούμαι, ενώ τρέχω, περπατώ και σκύβω”.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε και στον σκηνοθέτη της ταινίας, Λεός Καράξ, λέγοντας μεταξύ αστείου και σοβαρού ότι είχε μεγάλες προσδοκίες από τους ηθοποιούς. «Δεν ήξερα πώς θα ήταν η μέρα. Θα σκεφτόσουν 'σήμερα, δεν νομίζω να είναι δύσκολα' και ξαφνικά φορούσες τακούνια 30 εκατοστών και βρισκόσουν σε ένα στενό δρομάκι να τραγουδάς. Βασικά αυτή ήταν η μόνη φορά που είπα ότι δεν μπορώ να το κάνω, επειδή πίστευα ότι θα πέσω και θα σπάσω το πόδι μου».

Κεντρική φωτογραφία:Splash News/Ideal Image

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

26 Φεβ 2024

"Η Τζόαν Κρόφορντ πέθανε. Ήταν το μόνο καλό που έκανε"

To ασίγαστο μίσος ανάμεσα στη Μπέτι Ντέιβις και την Τζόαν Κρόφορντ.

22 Φεβ 2024

"Νιώθαμε σαν μαϊμούδες σε νούμερο": Οι τραγικές λεπτομέρειες της ζωής των αδελφών Όλσεν

"Κοιτάω παλιές φωτογραφίες και δεν με συγκινούν καθόλου. Δεν θα ευχόμουν σε κανέναν να μεγαλώσει όπως εγώ".

Περισσότερα από

News

19 Ιαν 2024

"Βαριέμαι τη ρουτίνα": Η Έλενα Ναθαναήλ γεννήθηκε σαν σήμερα και έφυγε στα 61 της φροντίζοντας να σπάσει το καλούπι

Μοναδική, επιβλητική, ξεχωριστή φιγούρα του ελληνικού κινηματογράφου. Δείτε όσα είπε στην τελευταία της τηλεοπτική συνέντευξη.

04 Ιαν 2024

"1968 στη Μεγάλη Βρετανία": Η Έλλη Λαμπέτη μαζί με τον Κώστα Καρρά σε επίδειξη μόδας

Παρακολουθούν με μεγάλο ενδιαφέρον τη συλλογή ρούχων του Γιάννη Τσεκλένη στην Αθήνα μίας άλλης εποχής.

29 Σεπ 2023

Πώς η Μονρόε άνοιξε τον δρόμο στην Έλλα Φιτζέραλντ, θύμα κι εκείνη του ρατσισμού

"Μετά από αυτό δεν έπαιξα ποτέ σε μικρά τζαζ κλαμπ ξανά". Η Μέριλιν πολέμησε με τα δικά της όπλα τον ρατσισμό.

05 Σεπ 2023

Η Αρίθα Φράνκλιν έκανε το Respect φεμινιστικό ύμνο. Πριν, ήταν το ακριβώς αντίθετο.

Πριν τη δική της ερμηνεία, "Respect", ζητούσαν οι άντρες που γυρνούσαν σπίτι μετά τη δουλειά, από τις συζύγους τους.

01 Σεπ 2023

"Δε χώρισα για τον Ράσελ Κρόου, χώρισα γιατί ο γάμος μου ήταν χάλια"

Ο "παράνομος" δεσμός που σχεδόν κατέστρεψε την καριέρα της Μεγκ Ράιαν και το Χόλιγουντ που το 2000 είχε κάνει επίδειξη μισογυνισμού.

20 Ιουλ 2023

Κάποτε στη Βουλιαγμένη: Σπάνια φωτογραφία της Μπριζίτ Μπαρντό με μαγιό στην Ελλάδα το ‘69

"Τη συγκεκριμένη περίοδο βρίσκεται σε διάσταση με τον τρίτο σύζυγό της και κληρονόμο της αυτοκινητοβιομηχανίας "Opel" Γκίντερ Σακς".

12 Ιουλ 2023

Νικόλ Κίντμαν: "Εύχομαι να είχα γνωρίσει τον Κιθ πιο νωρίς στη ζωή μου"

Η Νικόλ Κίντμαν και ο Κιθ Έρμπαν είναι αχώριστοι από τις αρχές της δεκαετίας των 00’s και παραμένουν μαζί, ενωμένοι σε όλα τα σκαμπανεβάσματα της ζωής.

01 Ιουλ 2023

Η δολοφονία του αδερφού της, ο καρκίνος, τα δικαστήρια: Η μυθιστορηματική ζωή της Σοφία Βεργκάρα

"Βασικά ήθελα να γίνω οδοντίατρος, όχι ηθοποιός, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου φέρει η ζωή" έχει πει η "Γκλόρια" του "Modern Family".