ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η Βεατρίκη με την ίδια τιάρα που φορούσε η Ελισάβετ το 1947: Οι πρώτες φωτό από το μυστικό γάμο

Και το νυφικό της πριγκίπισσας ήταν εμπνευσμένο από μία παλαιότερη εμφάνιση της γιαγιάς της.

Η Βεατρίκη με την ίδια τιάρα που φορούσε η Ελισάβετ το 1947: Οι πρώτες φωτό από το μυστικό γάμο

Πριν από μερικές ημέρες η πριγκίπισσα Βεατρίκη παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, τον Ιταλό κροίσο Εντοάρντο Μαπέλι Μότζι σε μία μυστική τελετή στο μικρό παρεκκλήσι των Αγίων Πάντων στο κάστρο του Ουίνδσορ. Το ζευγάρι σκόπευε να κάνει την περασμένη άνοιξη έναν εντυπωσικό, πριγκιπικό γάμο το Αββαείο του Γουένστμινστερ, ωστόσο, εκείνη τελετή ακυρώθηκε εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού. Οι δύο τους περίμεναν τις εξελίξεις προκειμένου να αποφασίσουν τι θα κάνουν σχετικά με τον γάμο τους, ο οποίος έμεινε σε εκκρεμότητα, και μάλλον βαρέθηκαν την αναμονή παίρνοντας την απόφαση να παντρευτούν μόνοι τους υπό άκρα μυστικότητα.

Παρούσα στον γάμο ήταν η βασίλισσα Ελισάβετ, μαζί με τον σύζυγό της Φίλιππο, ενώ δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό αν ήταν εκεί και άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Εχθές το απόγευμα το παλάτι έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες εικόνες από τη μυσική τελετή και εκεί βλέπουμε την Ελισάβετ να ποζάρει στο πλευρό της εγγονης της στην οποία λέγεται πως έχει τεράστι αδυναμία.

Απόδειξη αποτελεί το γεγονός ότι η βασίλισσα της Βρετανίας παραχώρησε στη Βεατρίκη την τεράστια, εντυπωσιακή, διαμαντένια τιάρα που φορούσε και η ίδια στον γάμο της με τον Φίλιππο το 1947. Πηγή που βρίσκεται κοντά στο παλάτι σχολίασε πως «Η βασίλισσα έδωσε αυτήν τη μεγάλη τιάρα ειδικά για την πριγκίπισσα Βεατρίκη. Ήταν πάντα κοντά της».

Επιπλέον και το νυφικό της Βεατρίκης ήταν εμπνευσμένο από τη γιαγιά της. Το ρομαντικό φόρεμα από ταφτά και διακόσμηση από διαμάντια που φόρεσε η 31χρονη Βεατρίκη ήταν ένα εκλεκτής ποιότητας φόρεμα Peau de Soie από τον Norman Hartnell για την εμφάνιση της Ελισάβετ στην πρεμιέρα της ταινίας «Λόρενς της Αραβίας» στο Λονδίνο το 1962.

Δείτε τις εικόνες:

Tο γαμήλιο πάρτι μέχρι πρωίας και οι σκηνές

Αντί για εκατοντάδες διάσημους και μη καλεσμένους, αυτός ο διαφορετικός βασιλικός γάμος είχε μόλις 20 με 30 καλεσμένους ενώ αντί για άμαξες, γύρους του θριάμβου και δεξιώσεις στους κήπους του παλατιού, έστησαν ένα πάρτι στο σπίτι της οικογένειας της νύφης Royal Lodge και διανυκτέρευσαν σε πολυτελείς σκηνές.

Και μην φανταστείτε ότι ήταν ένα ξενέρωτο πάρτι, αφού είχε τζουκ μποξ, μουσική, κοκτέιλ, catering και φυσικά χορό μέχρι τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Μετά το πάρτι, οι φιλοξενούμενοι αποσύρθηκαν σε πολυτελείς σκηνές που είχαν τοποθετηθεί στους κήπους του σπιτιού της Σάρα Φέργκιουσον και του Πρίγκιπα Αντριου.

Ακόμα και το ζευγάρι, πέρασε την πρώτη νύχτα του γάμου του σε πολυτελή σκηνή που είχε στηθεί στο σημείο όπου έγινε το πάρτι.

Τα λεγόμενα glamping pods είναι κάπως έτσι:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

26 Φεβ 2024

"Η Τζόαν Κρόφορντ πέθανε. Ήταν το μόνο καλό που έκανε"

To ασίγαστο μίσος ανάμεσα στη Μπέτι Ντέιβις και την Τζόαν Κρόφορντ.

22 Φεβ 2024

"Νιώθαμε σαν μαϊμούδες σε νούμερο": Οι τραγικές λεπτομέρειες της ζωής των αδελφών Όλσεν

"Κοιτάω παλιές φωτογραφίες και δεν με συγκινούν καθόλου. Δεν θα ευχόμουν σε κανέναν να μεγαλώσει όπως εγώ".

Περισσότερα από

News

19 Ιαν 2024

"Βαριέμαι τη ρουτίνα": Η Έλενα Ναθαναήλ γεννήθηκε σαν σήμερα και έφυγε στα 61 της φροντίζοντας να σπάσει το καλούπι

Μοναδική, επιβλητική, ξεχωριστή φιγούρα του ελληνικού κινηματογράφου. Δείτε όσα είπε στην τελευταία της τηλεοπτική συνέντευξη.

04 Ιαν 2024

"1968 στη Μεγάλη Βρετανία": Η Έλλη Λαμπέτη μαζί με τον Κώστα Καρρά σε επίδειξη μόδας

Παρακολουθούν με μεγάλο ενδιαφέρον τη συλλογή ρούχων του Γιάννη Τσεκλένη στην Αθήνα μίας άλλης εποχής.

29 Σεπ 2023

Πώς η Μονρόε άνοιξε τον δρόμο στην Έλλα Φιτζέραλντ, θύμα κι εκείνη του ρατσισμού

"Μετά από αυτό δεν έπαιξα ποτέ σε μικρά τζαζ κλαμπ ξανά". Η Μέριλιν πολέμησε με τα δικά της όπλα τον ρατσισμό.

05 Σεπ 2023

Η Αρίθα Φράνκλιν έκανε το Respect φεμινιστικό ύμνο. Πριν, ήταν το ακριβώς αντίθετο.

Πριν τη δική της ερμηνεία, "Respect", ζητούσαν οι άντρες που γυρνούσαν σπίτι μετά τη δουλειά, από τις συζύγους τους.

01 Σεπ 2023

"Δε χώρισα για τον Ράσελ Κρόου, χώρισα γιατί ο γάμος μου ήταν χάλια"

Ο "παράνομος" δεσμός που σχεδόν κατέστρεψε την καριέρα της Μεγκ Ράιαν και το Χόλιγουντ που το 2000 είχε κάνει επίδειξη μισογυνισμού.

20 Ιουλ 2023

Κάποτε στη Βουλιαγμένη: Σπάνια φωτογραφία της Μπριζίτ Μπαρντό με μαγιό στην Ελλάδα το ‘69

"Τη συγκεκριμένη περίοδο βρίσκεται σε διάσταση με τον τρίτο σύζυγό της και κληρονόμο της αυτοκινητοβιομηχανίας "Opel" Γκίντερ Σακς".

12 Ιουλ 2023

Νικόλ Κίντμαν: "Εύχομαι να είχα γνωρίσει τον Κιθ πιο νωρίς στη ζωή μου"

Η Νικόλ Κίντμαν και ο Κιθ Έρμπαν είναι αχώριστοι από τις αρχές της δεκαετίας των 00’s και παραμένουν μαζί, ενωμένοι σε όλα τα σκαμπανεβάσματα της ζωής.

01 Ιουλ 2023

Η δολοφονία του αδερφού της, ο καρκίνος, τα δικαστήρια: Η μυθιστορηματική ζωή της Σοφία Βεργκάρα

"Βασικά ήθελα να γίνω οδοντίατρος, όχι ηθοποιός, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου φέρει η ζωή" έχει πει η "Γκλόρια" του "Modern Family".