ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η Ιζαμπέλα Ροσελίνι μαζί με τα δύο της παιδιά είναι τα πρόσωπα νέας καμπάνιας

Η οικογένεια φωτογραφήθηκε για την νέα καμπάνια της Lancome.

Η Ιζαμπέλα Ροσελίνι μαζί με τα δύο της παιδιά είναι τα πρόσωπα νέας καμπάνιας

Μούσα σκηνοθετών, μεγάλων φωτογράφων, με το όνομα της να συνδέεται στενά με τους υπέρλαμπρους κόσμους της μόδας και της ομορφιάς. Η Ιζαμπέλα Ροσελίνι, η κόρη της θρυλικής Ίνγκριντ Μπέργκμαν, χάραξε μια σπουδαία καριέρα στην υποκριτική, φροντίζοντας ταυτόχρονα να συνδέσει το φινετσάτο και γοητευτικό πρόσωπο της με την αιώνια νεότητα. Άλλωστε ποιος μπορεί να ξεχάσει την πολυετή συνεργασία της με το brand καλλυντικών Lancome, που σηματοδότησε μια νέα εποχή στην ομορφιά; Σίγουρα κανείς!

Η star, με καταγωγή από την Ρώμη, υπήρξε κεντρικό πρόσωπο της βιομηχανίας καλλυντικών Lancome για περισσότερα από 15 χρόνια, όμως λίγο μετά το 1996, η εταιρεία αποφάσισε πως πρέπει να διακόψει την συνεργασία μαζί της. Είκοσι χρόνια αργότερα, η Ροσελίνι παίρνει και πάλι τον ρόλο μοντέλου, λανσάροντας στα 69 της χρόνια προϊόντα καλλωπισμού για κάθε γυναίκα που επιθυμεί να αναδεικνύει την φυσική γοητεία της. Αυτή την φορά, η διάσημη ηθοποιός πρόκειται να πρωταγωνιστήσει σε μια νέα καμπάνια της Lancome, για λογαριασμό της διαχρονικής NUTRIX.

Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, σύντομα θα επανακυκλοφορήσει η ενυδατική κρέμα NUTRIX. Πρόκειται για την αγαπημένη κρέμα πολλών γυναικών, η οποία ήταν η πρώτη που κυκλοφόρησε η Lancome το 1936. Η Ιζαμπέλα Ροσελίνι είναι το πλέον εμβληματικό πρόσωπο για να την συστήσει ξανά στο κοινό. Μαζί της θα βρίσκονται και τα δύο της παιδιά, τα οποία ακολουθούν πιστά τα χνάρια της μητέρα τους στο χώρο του modeling.

Τόσο η Ιλέττρα Ροσελίνι Ουίντεμαν, όσο και ο Ρομπέρτο Ροσελίνι δραστηριοποιούνται ως μοντέλα , έχοντας μάλιστα πραγματοποιήσει ήδη σημαντικές συνεργασίες με δημοφιλούς οίκους όπως οι Bvlgari και Dolce & Gabbana. Η πρωταγωνίστρια του «Blue Velvet» απέκτησε την 38χρόνη πλέον κόρη της, όντας παντρεμένη με τον Τζόναθαν Βίντεμαν. Μετά το διαζύγιο, η Ιζαμπέλα Ροσελίνι υιοθέτησε τον γιό της, αποφασίζοντας να μεγαλώσει τα δύο της παιδιά ως ανύπαντρη μητέρα. Στην πρώτη φωτογραφία της καμπάνιας, βλέπουμε την οικογένεια να ποζάρει σε χαλαρή διάθεση, χαμογελώντας γοητευτικά στον φακό. Όπως τόνισε μεταξύ άλλων η ηθοποιός στα social media, η καμπάνια της NUTRIX, ήταν η πρώτη συνεργασία που σύναψε με την εταιρεία πίσω στο 1982.

Κεντρική Φωτογραφία: Splash News / Ideal Images

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

26 Φεβ 2024

"Η Τζόαν Κρόφορντ πέθανε. Ήταν το μόνο καλό που έκανε"

To ασίγαστο μίσος ανάμεσα στη Μπέτι Ντέιβις και την Τζόαν Κρόφορντ.

22 Φεβ 2024

"Νιώθαμε σαν μαϊμούδες σε νούμερο": Οι τραγικές λεπτομέρειες της ζωής των αδελφών Όλσεν

"Κοιτάω παλιές φωτογραφίες και δεν με συγκινούν καθόλου. Δεν θα ευχόμουν σε κανέναν να μεγαλώσει όπως εγώ".

Περισσότερα από

News

19 Ιαν 2024

"Βαριέμαι τη ρουτίνα": Η Έλενα Ναθαναήλ γεννήθηκε σαν σήμερα και έφυγε στα 61 της φροντίζοντας να σπάσει το καλούπι

Μοναδική, επιβλητική, ξεχωριστή φιγούρα του ελληνικού κινηματογράφου. Δείτε όσα είπε στην τελευταία της τηλεοπτική συνέντευξη.

04 Ιαν 2024

"1968 στη Μεγάλη Βρετανία": Η Έλλη Λαμπέτη μαζί με τον Κώστα Καρρά σε επίδειξη μόδας

Παρακολουθούν με μεγάλο ενδιαφέρον τη συλλογή ρούχων του Γιάννη Τσεκλένη στην Αθήνα μίας άλλης εποχής.

29 Σεπ 2023

Πώς η Μονρόε άνοιξε τον δρόμο στην Έλλα Φιτζέραλντ, θύμα κι εκείνη του ρατσισμού

"Μετά από αυτό δεν έπαιξα ποτέ σε μικρά τζαζ κλαμπ ξανά". Η Μέριλιν πολέμησε με τα δικά της όπλα τον ρατσισμό.

05 Σεπ 2023

Η Αρίθα Φράνκλιν έκανε το Respect φεμινιστικό ύμνο. Πριν, ήταν το ακριβώς αντίθετο.

Πριν τη δική της ερμηνεία, "Respect", ζητούσαν οι άντρες που γυρνούσαν σπίτι μετά τη δουλειά, από τις συζύγους τους.

01 Σεπ 2023

"Δε χώρισα για τον Ράσελ Κρόου, χώρισα γιατί ο γάμος μου ήταν χάλια"

Ο "παράνομος" δεσμός που σχεδόν κατέστρεψε την καριέρα της Μεγκ Ράιαν και το Χόλιγουντ που το 2000 είχε κάνει επίδειξη μισογυνισμού.

20 Ιουλ 2023

Κάποτε στη Βουλιαγμένη: Σπάνια φωτογραφία της Μπριζίτ Μπαρντό με μαγιό στην Ελλάδα το ‘69

"Τη συγκεκριμένη περίοδο βρίσκεται σε διάσταση με τον τρίτο σύζυγό της και κληρονόμο της αυτοκινητοβιομηχανίας "Opel" Γκίντερ Σακς".

12 Ιουλ 2023

Νικόλ Κίντμαν: "Εύχομαι να είχα γνωρίσει τον Κιθ πιο νωρίς στη ζωή μου"

Η Νικόλ Κίντμαν και ο Κιθ Έρμπαν είναι αχώριστοι από τις αρχές της δεκαετίας των 00’s και παραμένουν μαζί, ενωμένοι σε όλα τα σκαμπανεβάσματα της ζωής.

01 Ιουλ 2023

Η δολοφονία του αδερφού της, ο καρκίνος, τα δικαστήρια: Η μυθιστορηματική ζωή της Σοφία Βεργκάρα

"Βασικά ήθελα να γίνω οδοντίατρος, όχι ηθοποιός, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου φέρει η ζωή" έχει πει η "Γκλόρια" του "Modern Family".