ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Η Ελένη Καστάνη μπήκε στο καμαρίνι κλωτσώντας την πόρτα και είπε, θα σε καρυδώσω»

Η Σοφία Μουτίδου προχώρησε με τη σειρά της σε αποκαλύψεις και απάντησε σε κατηγορίες του Γιώργου Βάλαρη που θέλουν την ίδια «δύσκολη» στη συνεργασία.

«Η Ελένη Καστάνη μπήκε στο καμαρίνι κλωτσώντας την πόρτα και είπε, θα σε καρυδώσω»

Σε συνέχεια των αλληλοκατηγοριών που εξαπολύονται, τις τελευταίες μέρες, στον κόσμο του θεάτρου, η Σοφία Μουτίδου βγήκε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» για να τοποθετηθεί, με τη σειρά της, και να κάνει τις δικές της αποκαλύψεις. Καταρχήν αναφέρθηκε στην κατηγορία του Γιώργου Βάλαρη, που αποκαλούσε την ίδια «δύσκολη» παρόλο που, όπως πρόσθεσε η ηθοποιός και παρουσιάστρια, ο Βάλαρης έχει συνεργαστεί και με τον Κιμούλη.

Σκέφτηκε λοιπόν τότε η Μουτίδου: «Κοίτα να δεις τώρα, αυτός έχει συνεργαστεί με τον Κιμούλη και λέει εμένα δύσκολη συνεργάτιδα. Πώς τα κατάφερα έτσι και πέρασα τον Κιμούλη. Μετά σκέφτηκα λίγο καλύτερα και είπα, κακομοίρα Σοφία, δεν τον πέρασες τον Κιμούλη. Απλώς σε εσένα μπορούν να μιλούν δημόσια και να λένε ό,τι θέλουν: δύσκολη συνεργασία, ζητάει τέρατα… γιατί; Γιατί είμαι, πρώτον, γυναίκα και, δεύτερον, είναι άφοβοι με εμένα. Δεν έχω κανενός είδους δύναμη, δεν έχω καμία εξουσία ώστε να τους αποκλείσω από δουλειά ή να κρατώ στα χέρια μου κάποιο μικρολόμπι ανθρώπων οι οποίοι ορίζουν τις τύχες μας».

«Δεν έχω κανενός είδους δύναμη, δεν έχω καμία εξουσία ώστε να τους αποκλείσω από δουλειά ή να κρατώ στα χέρια μου κάποιο μικρολόμπι ανθρώπων οι οποίοι ορίζουν τις τύχες μας»

Η Σοφία Μουτίδου πρόσθεσε: «Είδα, φερ’ ειπείν, τη Ρένια Λουϊζίδου να σκίζει τη δική μου φωτογραφία στο “Χιούστον, το λύσαμε” αντί του Ρώμα και λέω, οκ, πόσο ανώδυνο. Αν έσκιζε του Ρώμα, τι θα γινόταν; Και μάλιστα ενώ είχε πει πριν από λίγα δευτερόλεπτα, λόγω γυναικείας αλληλεγγύης δεν θα σκίσω της Δήμητρας Παπαδοπούλου, αλλά του Σπύρου Παπαδόπουλου».

Σχετικά με την Ελένη Καστάνη, είπε: «Όλοι με ρωτάτε, μα ποιος ή ποια ήταν αυτή η οποία μπήκε στο καμαρίνι κλωτσώντας την πόρτα και είπε, θα σε καρυδώσω; Ήταν η Καστάνη, η οποία μου είχε κάνει τη ζωή μαύρη πάνω στη σκηνή, είναι κοινό μυστικό αυτό στο χώρο μας. Η οποία μάς καταριόταν, τον καρκίνο να φέρετε, να ψοφολογήσετε όλοι… πάρα πολύ δύσκολη συνεργασία. Στον θίασο του “Μπαμπά, μην ξαναπεθάνεις Παρασκευήαπολύθηκε κάποιος καταχρηστικά, παράνομα, εκδικητικά, νοσηρά. Όταν λοιπόν βγήκα και είπα, μα είναι δυνατόν, όλος ο θίασος δεν είπε τίποτα, κάπνιζαν οι υπόλοιποι προς κάθε κατεύθυνση».

Δείτε τη νέα τηλεοπτική παρέμβαση της Μουτίδου:

«Η Ελένη Καστάνη μπήκε στο καμαρίνι κλωτσώντας την πόρτα και είπε, θα σε καρυδώσω»

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

26 Φεβ 2024

"Η Τζόαν Κρόφορντ πέθανε. Ήταν το μόνο καλό που έκανε"

To ασίγαστο μίσος ανάμεσα στη Μπέτι Ντέιβις και την Τζόαν Κρόφορντ.

22 Φεβ 2024

"Νιώθαμε σαν μαϊμούδες σε νούμερο": Οι τραγικές λεπτομέρειες της ζωής των αδελφών Όλσεν

"Κοιτάω παλιές φωτογραφίες και δεν με συγκινούν καθόλου. Δεν θα ευχόμουν σε κανέναν να μεγαλώσει όπως εγώ".

Περισσότερα από

News

19 Ιαν 2024

"Βαριέμαι τη ρουτίνα": Η Έλενα Ναθαναήλ γεννήθηκε σαν σήμερα και έφυγε στα 61 της φροντίζοντας να σπάσει το καλούπι

Μοναδική, επιβλητική, ξεχωριστή φιγούρα του ελληνικού κινηματογράφου. Δείτε όσα είπε στην τελευταία της τηλεοπτική συνέντευξη.

04 Ιαν 2024

"1968 στη Μεγάλη Βρετανία": Η Έλλη Λαμπέτη μαζί με τον Κώστα Καρρά σε επίδειξη μόδας

Παρακολουθούν με μεγάλο ενδιαφέρον τη συλλογή ρούχων του Γιάννη Τσεκλένη στην Αθήνα μίας άλλης εποχής.

29 Σεπ 2023

Πώς η Μονρόε άνοιξε τον δρόμο στην Έλλα Φιτζέραλντ, θύμα κι εκείνη του ρατσισμού

"Μετά από αυτό δεν έπαιξα ποτέ σε μικρά τζαζ κλαμπ ξανά". Η Μέριλιν πολέμησε με τα δικά της όπλα τον ρατσισμό.

05 Σεπ 2023

Η Αρίθα Φράνκλιν έκανε το Respect φεμινιστικό ύμνο. Πριν, ήταν το ακριβώς αντίθετο.

Πριν τη δική της ερμηνεία, "Respect", ζητούσαν οι άντρες που γυρνούσαν σπίτι μετά τη δουλειά, από τις συζύγους τους.

01 Σεπ 2023

"Δε χώρισα για τον Ράσελ Κρόου, χώρισα γιατί ο γάμος μου ήταν χάλια"

Ο "παράνομος" δεσμός που σχεδόν κατέστρεψε την καριέρα της Μεγκ Ράιαν και το Χόλιγουντ που το 2000 είχε κάνει επίδειξη μισογυνισμού.

20 Ιουλ 2023

Κάποτε στη Βουλιαγμένη: Σπάνια φωτογραφία της Μπριζίτ Μπαρντό με μαγιό στην Ελλάδα το ‘69

"Τη συγκεκριμένη περίοδο βρίσκεται σε διάσταση με τον τρίτο σύζυγό της και κληρονόμο της αυτοκινητοβιομηχανίας "Opel" Γκίντερ Σακς".

12 Ιουλ 2023

Νικόλ Κίντμαν: "Εύχομαι να είχα γνωρίσει τον Κιθ πιο νωρίς στη ζωή μου"

Η Νικόλ Κίντμαν και ο Κιθ Έρμπαν είναι αχώριστοι από τις αρχές της δεκαετίας των 00’s και παραμένουν μαζί, ενωμένοι σε όλα τα σκαμπανεβάσματα της ζωής.

01 Ιουλ 2023

Η δολοφονία του αδερφού της, ο καρκίνος, τα δικαστήρια: Η μυθιστορηματική ζωή της Σοφία Βεργκάρα

"Βασικά ήθελα να γίνω οδοντίατρος, όχι ηθοποιός, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου φέρει η ζωή" έχει πει η "Γκλόρια" του "Modern Family".