ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Σκάρλετ Γιοχάνσον μπέρδεψε και άγχωσε τις γυναίκες εκεί έξω

Όχι, δεν είναι απαραίτητο να δείχνεις έτσι λίγους μήνες αφού έχεις γεννήσει.

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Σκάρλετ Γιοχάνσον μπέρδεψε και άγχωσε τις γυναίκες εκεί έξω

Η Σκάρλετ Γιοχάνσον έγινε μητέρα για δεύτερη φορά και επέστρεψε δυναμικά στο κόκκινο χαλί. Η χολιγουντιανή ηθοποιός λίγους μήνες μετά την γέννηση του γιου της παρευρέθη στην τελετή απονομής των 35ων Βραβείων American Cinematheque στο Μπέβερλι Χιλς, όπου τιμήθηκε και η ίδια για την προσφορά της στον χώρο του κινηματογράφου. Η λαμπερή της εμφάνιση, ωστόσο, αποδοκιμάστηκε ιδιαίτερα από τους θαυμαστές της star, οι οποίοι έσπευσαν να σχολιάσουν το πόσο σύντομα αποχωρίστηκε το νεογέννητο μωρό της, βάζοντας και πάλι προτεραιότητα στην καριέρα της.

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Σκάρλετ Γιοχάνσον μπέρδεψε και άγχωσε τις γυναίκες εκεί έξω

Η πρωταγωνίστρια της Marvel μόλις τρεις μήνες νωρίτερα, απέκτησε το δεύτερο παιδί της μαζί με τον αγαπημένο της σύζυγο, Κόλιν Τζοστ. Αν και το ζευγάρι διατηρεί χαμηλό προφίλ, όσο αναφορά την προσωπική τους ζωή, ο κωμικός ηθοποιός λίγες ημέρες μετά την γέννηση του γιου τους, Cosmo, στα μέσα του Αυγούστου, μοιράστηκε την ευχάριστη είδηση με τους διαδικτυακούς του φίλους, δημοσιεύοντας σχετική φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Το λαμπερό ζευγάρι, που ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου τον Οκτώβριο του 2020, εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί δηλώνοντας απίστευτα χαρούμενοι με το νέο μέλος της οικογένειας τους. Συγκεκριμένα, η Σκάρλετ Γιόχανσον ανέφερε χαρακτηριστικά στους παρευρισκόμενους δημοσιογράφους « Νιώθω πολύ τυχερή που είχα τη δυνατότητα να πάρω αυτό τον χρόνο για να απολαύσω τα πρώιμα στάδια της μητρότητας με τον γιο μας. Είναι μία υπέροχη εμπειρία. Βρίσκομαι ακόμα στη μωρουδιακή φούσκα ευτυχίας».

Το λαμπερό ζευγάρι, που ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου τον Οκτώβριο του 2020, εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί δηλώνοντας απίστευτα χαρούμενοι με το νέο μέλος της οικογένειας τους.

Αν και η δήλωση της ηθοποιού δεν «έπεισε» τους επικριτές του ζευγαριού, αυτό φαίνεται πως δεν περιόρισε ιδιαίτερα την Γιοχάνσον να δείχνει απαστράπτουσα στο πλευρό του συζύγου της. Μάλιστα, η 37χρόνη σταρ επέλεξε για την περίσταση ένα total white σύνολο με sparkling λεπτομέρειες. Το λευκό μεσάτο blazer αλλά και το γυαλιστερό bustier που φορούσε από μέσα, αγκάλιαζαν κολακευτικά την σιλουέτα της, αναδεικνύοντας κομψά την θηλυκότητα της ηθοποιού.

Τα σχόλια φυσικά δεν περιορίστηκαν μόνο στο ότι η Σκάρλετ "εγκατέλειψε" το παιδί της αλλά και στην εμφάνισή της η οποία ήταν κυριολεκτικά αψεγάδιαστη. Αρκετοί ήταν εκείνοι που τόνισαν ότι η σταρ δεν είναι η μέση γυναίκα που μόλις γέννησε, και καλά θα κάνουν οι γυναίκες εκεί έξω να το συνειδητοποιήσουν, και να μην υποβάλλουν τον εαυτό τους σε εξαντλητικές δίαιτες οι οποίες μόνο κακό μπορούν να τους κάνουν.

Κεντρική Φωτογραφία: Splash News / Ideal Images

Aκολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

26 Φεβ 2024

"Η Τζόαν Κρόφορντ πέθανε. Ήταν το μόνο καλό που έκανε"

To ασίγαστο μίσος ανάμεσα στη Μπέτι Ντέιβις και την Τζόαν Κρόφορντ.

22 Φεβ 2024

"Νιώθαμε σαν μαϊμούδες σε νούμερο": Οι τραγικές λεπτομέρειες της ζωής των αδελφών Όλσεν

"Κοιτάω παλιές φωτογραφίες και δεν με συγκινούν καθόλου. Δεν θα ευχόμουν σε κανέναν να μεγαλώσει όπως εγώ".

Περισσότερα από

News

19 Ιαν 2024

"Βαριέμαι τη ρουτίνα": Η Έλενα Ναθαναήλ γεννήθηκε σαν σήμερα και έφυγε στα 61 της φροντίζοντας να σπάσει το καλούπι

Μοναδική, επιβλητική, ξεχωριστή φιγούρα του ελληνικού κινηματογράφου. Δείτε όσα είπε στην τελευταία της τηλεοπτική συνέντευξη.

04 Ιαν 2024

"1968 στη Μεγάλη Βρετανία": Η Έλλη Λαμπέτη μαζί με τον Κώστα Καρρά σε επίδειξη μόδας

Παρακολουθούν με μεγάλο ενδιαφέρον τη συλλογή ρούχων του Γιάννη Τσεκλένη στην Αθήνα μίας άλλης εποχής.

29 Σεπ 2023

Πώς η Μονρόε άνοιξε τον δρόμο στην Έλλα Φιτζέραλντ, θύμα κι εκείνη του ρατσισμού

"Μετά από αυτό δεν έπαιξα ποτέ σε μικρά τζαζ κλαμπ ξανά". Η Μέριλιν πολέμησε με τα δικά της όπλα τον ρατσισμό.

05 Σεπ 2023

Η Αρίθα Φράνκλιν έκανε το Respect φεμινιστικό ύμνο. Πριν, ήταν το ακριβώς αντίθετο.

Πριν τη δική της ερμηνεία, "Respect", ζητούσαν οι άντρες που γυρνούσαν σπίτι μετά τη δουλειά, από τις συζύγους τους.

01 Σεπ 2023

"Δε χώρισα για τον Ράσελ Κρόου, χώρισα γιατί ο γάμος μου ήταν χάλια"

Ο "παράνομος" δεσμός που σχεδόν κατέστρεψε την καριέρα της Μεγκ Ράιαν και το Χόλιγουντ που το 2000 είχε κάνει επίδειξη μισογυνισμού.

20 Ιουλ 2023

Κάποτε στη Βουλιαγμένη: Σπάνια φωτογραφία της Μπριζίτ Μπαρντό με μαγιό στην Ελλάδα το ‘69

"Τη συγκεκριμένη περίοδο βρίσκεται σε διάσταση με τον τρίτο σύζυγό της και κληρονόμο της αυτοκινητοβιομηχανίας "Opel" Γκίντερ Σακς".

12 Ιουλ 2023

Νικόλ Κίντμαν: "Εύχομαι να είχα γνωρίσει τον Κιθ πιο νωρίς στη ζωή μου"

Η Νικόλ Κίντμαν και ο Κιθ Έρμπαν είναι αχώριστοι από τις αρχές της δεκαετίας των 00’s και παραμένουν μαζί, ενωμένοι σε όλα τα σκαμπανεβάσματα της ζωής.

01 Ιουλ 2023

Η δολοφονία του αδερφού της, ο καρκίνος, τα δικαστήρια: Η μυθιστορηματική ζωή της Σοφία Βεργκάρα

"Βασικά ήθελα να γίνω οδοντίατρος, όχι ηθοποιός, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου φέρει η ζωή" έχει πει η "Γκλόρια" του "Modern Family".